Sunwarming



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Sunwarming

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Doespots
Member
Sunwarming DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Doespots
BerichtOnderwerp: Sunwarming   Sunwarming Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 22:06

De zon stond hoog aan de hemel, maar het leek alsof er geen warmte het kamp in wist te komen. Met een lichte geïrriteerde miauw kwam de calico poes overeind en rekte zich uit. Ze had de hele ochtend gebruikt om te kunnen jagen, maar met meer dan een klein konijntje was er niet van gekomen. Dus om haar frustratie te ontdoen, had ze zichzelf een middag zonnebaden gegund. Helaas leek Starclan het niet met haar eens te zijn. Ze zuchtte zachtjes, kwam overeind en tilde haar voorpootje op, waar ze voorzichtig een likje aan gaf. "Wat moet je doen voor wat warmte," miauwde ze zachtjes. De poes kwam overeind en schudde het zand uit haar gevlekte vacht. Langzaam keek ze om zich heen en besloot dat dat plekje daar misschien warmer zou zijn. Dus bracht ze haar lichaam in beweging en ging op de plek die momenteel zonlicht had liggen. Ah, warmte. Eindelijk.


All good things are Wild and Free
Sunwarming ALODcw9
IC: 2
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Sunwarming DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sunwarming   Sunwarming Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 22:19

Zoals altijd was de kleine kitten opgewekt en liep ze happy de Nursey uit. Het was vandaag wat frisjes en ze had maar een dun vachtje, maar dat maakte haar niet uit. Bovendien, moest ze wennen aan de kou voor als ze daarin later moest gaan jagen. Dan kon je niet lekker bij je moeder liggen. Met nieuwsgierige oogjes keek Storkkit rond, zoekend naar iets om te doen. Iedereen leek het druk te hebben en ze wou de grote katten niet in de weg lopen. Dat was niet leuk, want dan werden ze kwaad. Daar hield Stork niet van. In haar ooghoek kwam een kat in beweging en ze draaide haar kopje die kant op. Een poes ging in de zon liggen. Oh, wat leuk. De poes had vlekken, net als haar! En als haar moeder natuurlijk. ''Vlekkenkat. Vlekkenkat''. dreunde ze op in haar kleine kopje terwijl ze zonder er echt bij na te denken naar de poes liep. ''Vlekkenkat!''kwam er onbeheerst uit, wat ze eigenlijk van plan was om in haar gedachtes te houden was nu tegen de poes geroepen. Oepsie.

-May i?)


Sunwarming Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Doespots
Member
Sunwarming DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Doespots
BerichtOnderwerp: Re: Sunwarming   Sunwarming Icon_minitimedo 30 apr 2020 - 22:34

Eindelijk had ze de zon op haar vacht staan, eindelijk voelde ze de warmte door de haren heen kruipen. Een geeuw gleed over haar lippen heen en haar tong krulde zich terug naar binnen toe, voordat ze zichzelf een lik over d'r neus gaf en met gesloten ogen weer terug ging liggen. Langzaam voelde ze zich in een warme slaap zakken. Om haar heen was geroezemoes, maar niets dat haar wakker wist te houden. Het was een prettig achtergrond geluid, iets wat haar in slaap dommelde. Echter keek ze op toen er opeens iets voor haar stond en ze een piepende hoge kittenstem hoorde. Een blauw oog ging open en ze legde haar kop op d'r poten, zodat ze de kitten aan kon kijken. "Hallo daar," zei ze, nog wat slaperig. "Kan ik je ergens mee helpen?"

[Ga je gang!]


All good things are Wild and Free
Sunwarming ALODcw9
IC: 2
Terug naar boven Ga naar beneden
Storkpaw
Med. cat apprentice
Sunwarming DPKsfdL
Aimée
363
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sunwarming   Sunwarming Icon_minitimema 4 mei 2020 - 16:29

Gelukkig leek de poes haar niet verstaan te hebben, dat was mooi. Anders had ze zich doodgeschaamt. Kon dat trouwens? Je doodschamen? Viel je dan patsboem neer op de grond van schaamte. Wel dan zou ze zich nog meer schamen in Starclan, dat leek haar een vreselijke manier om dood te gaan. Geen enkele eer. De warrior begroette haar en vroeg haar of ze ergens mee geholpen kon worden. Euh...Nee? Storkkit besefte dat ze niet eens wist waarom ze naar de andere toe was gegaan. Ja omdat ze gevlekt was, net als haar. Voor de rest had ze niets. Ze schudde haar kopje toen ze dat besefte. ''Nee mevrouw, sorry''excuseerde ze zich. Hopelijk werd de poes niet boos nu omdat ze voor niks gestoord werd. Want Storkkit kon zelfs niet eens een excuus bedenken, laat staan een onderwerp. Haar kopje was even leeg.


Sunwarming Ae29f410

no limit reached:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sunwarming   Sunwarming Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sunwarming
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: