[01/05/2020] Ceremony May 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [01/05/2020] Ceremony May

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Indra
Member
[01/05/2020] Ceremony May BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: [01/05/2020] Ceremony May   [01/05/2020] Ceremony May Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 13:31


En zelfs in deze stresserende tijden was het weer tijd voor een ceremonie. De tijd ging immers niet stilstaan - ze spoedde voort, elke dag sneller dan de laatste; zo leek het soms wel. Amberstorm sprong soepel op de hoge steen in het Windclan camp. Haar hoofd was hoog geheven, zoals haar gewoonte was, zelfs als de wallen onder haar ogen geen illusies opwekten. Gelukkig was het geen al te grote ceremonie deze maan.

"Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een Ceremony!", riep ze, waarna ze haar groene blik naar beneden richtte en toekeek hoe de katten zich verzamelden. "Er zijn weer twee kittens die klaar zijn om apprentice te worden. Bramblekit en Pebblekit, kom naar voren." Niet heel veel nieuwe apprentices; maar dat kwam met momenten. Het was soms net alsof iedereen tegelijk zwanger werd.

"Bramblekit, jouw nieuwe naam zal vanaf vandaag Bramblepaw zijn en Mottleshroud zal jou opleiden tot Moor Runner." De jonge deputy keek toe hoe het tweetal elkaars neusjes aanraakten. "Pebblekit, jij zal vanaf nu bekend staan als Pebblepaw en jij zal tot tunneler opgeleid worden door Blazesong." En opnieuw zweeg ze, terwijl de nieuwe apprentice zijn mentor ontmoette en terwijl de clan beide namen scandeerde.

Daarna werd haar blik harder terwijl ze neerkeek op de menigte. "Dan heb ik tenslotte nog een laatste mededeling. In het licht van de recente omstandigheden hebben Stallionstar en ik besloten dat we strenger zullen optreden. Sowieso worden de border patrols aangescherpt; maar daarnaast hebben we ook besloten dat katten die beschuldigt worden van verraad gemarkeerd zullen worden tot er genoeg bewijs is om zwaardere straffen, zoals verbanning, op te leggen. Iedereen die met bewijs kan komen dat iemand clanverraad gepleegd heeft, word dan ook ten zeerste gevraagd om dat bewijs niet voor jezelf te houden. Bewijs verzwijgen is op zich al clanverraad." Haar stem was hard en kil en er lag een frons op haar snuitje. Ze vertrouwde niemand, helemaal niemand, van de katten die nu onder de rots stonden en ze hoopte dat een verstrenging van de regels duidelijk zou maken wie wel te vertrouwen was en wie niet; ze moesten het onkruid wieden zodat de rest kon bloeien. "Jullie zijn gewaarschuwd." En met die woorden sprong ze de rots af en begon ze de patrouille's samen te stellen.

Lijstje:

Meld je nu aan voor een patrouille! Link: klik hier


[01/05/2020] Ceremony May WpFgCIB
[01/05/2020] Ceremony May 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Bramblepaw
Member
[01/05/2020] Ceremony May Ssg1OQF
{
94
Actief
I went to far
when i was beggin on my knees {

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bramblepaw
BerichtOnderwerp: Re: [01/05/2020] Ceremony May   [01/05/2020] Ceremony May Icon_minitimevr 1 mei 2020 - 21:02

De halve nacht had hij niet geslapen. Zo opgewonden was hij voor de dag van de ceremonie. Bramble voelde zijn hartje sneller kloppen wanneer de kleine kit dacht aan dat hij eindelijk leerling zou worden! Maar toen de ochtend eindelijk aanbrak en de deputy de clan bijeen riep voor de ceremonie waste de kleine kit zich even snel zodat al zijn uitstekende plukken vacht goed zaten. Daarna sprong hij vol van nerveusiteit de kraamkamer uit en trillende met nog een kit mee die vandaag ook leerling mocht worden. Amberstorm begon de ceremonie en benoemde hem even als Pebblekit tot leerlingen. Zijn vacht piekte nerveus op toen hij gekoppeld werd aan Mottleshroud. Hij had de kater wel vaker gezien en Bramblepaw wilde niet dat zijn vacht hem eruit liet zien als een stekelige struik waarna hij vernoemd was, maar nu was het de tijd om verder te gaan en bij zijn laatste pootstap rekte het bruin gestreepte katertje zijn hals om de grotere kater voor hem met zijn neusje aan te raken. Oeh dit was zo spannend! Bramble leek wel onder stroom te staan toen hij de neus oppervlak van zijn mentor voelde. Gauw trok hij zich weer terug en schonk de Mottleshroud een kleine glimlach voor hij zich naast de andere leerlingen voegde. Al snel kwam Pebblepaw naast hem zitten die Blazesong als mentor toe gewezen had gekregen. Daarna vermelden Amberstorm nog iets over dat als andere katten van binnen de clan iets wisten over hun clangenoten waardoor ze verraad zouden plegen en dit zouden verzwijgen ze zelf gestraft zouden kunnen worden. Oh... ohkay dat was minder. Welke kat zou nu verraad willen plegen? Maar toen de ceremonie voorbij was stond Bramblepaw weer op en stapte nog licht opgelaten met nog half op gezetten vacht bij Mottleshroud en wilde hem vragen wanneer ze met de training zouden beginnen, maar kreeg nog geen woord over zijn bekkie.


bramblekit {
[01/05/2020] Ceremony May YE2UI11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[01/05/2020] Ceremony May
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: