Darkness of Time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Darkness of Time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Darkness of Time WAjZ84V
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⛤ 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Nighthowler
BerichtOnderwerp: Darkness of Time   Darkness of Time Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 18:05

the way to a vision of renewal isby moving through the darkness
Night was misschien een tunneler, maar dat betekende niet dat ze zich enkel in de tunnels begaf. Nee, in de avond voelde ze zich altijd prima op haar gemak boven de grond. Een harde bries waaide over hun territorium, het was weer waar ze van genoot. Het deed haar denken aan de jacht, en aan de kracht die ze hiervan ontving. Het gaf haar energie; dit was dan ook de reden dat ze zo van stormen hield. Er was niets wat haar levendiger maakte dan een goede onweersbui. Een wassende maan liet haar zwakke licht op het gebied voor haar vallen, en maakte zo het contrast tussen licht en donker wat hoger. Zo kon ze zien dat er verschillende vogels, kraaien, op de grond aan het pikken waren op zoek naar voedsel. Ze had vandaag al gejaagd, dus hen doden was nu niet nodig. Nighthowler eerde leven waar dit nodig was, geloofde dat iedere ziel gelijk was, of dit nu de ziel van een kleine muis of een ziel van de grootste beer was. Geen één dier was meer waard dan de ander, anders zou er geen juist balans in het universum zijn. Haar oortje trok naar rechts toen ze hiervandaan een geluid hoorde. Er was een tak geknapt, wat betekende dat er een zwaarder dier haar kant op kwam. Ze rook aan de lucht, en herkende de geur meteen.
- Crowcall
MONTY


Darkness of Time UetyjkP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Darkness of Time Ngzy20
Floriske
2252
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Darkness of Time   Darkness of Time Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 15:07

De avondwind streek door haar vacht. Waar de tunnels haar omhelsden met stilte, deed de wind dat met een gesuis dat probeerde alle zorgen weg te blazen. Beide methoden waren nooit geheel succesvol, maar liever de stem van de wind dan de stemmen van de katten in het kamp. Haar zwarte vacht glansde zwakjes in het maanlicht, de sterren schitterden koeltjes aan het hemelgewelf. Ze was niet op jacht, dus probeerde ze niet stil te zijn.
Tussen de maïsplanten was de wind minder te voelen, maar de planten schoven ruisend langs elkaar. Crowcall dacht aan een andere dag in het maïsveld. Een mooiere dag. Een leugen. Ze rook de aanwezigheid van een ander en bleef staan. Ze herkende de geur. Ze vroeg zich af of Nighthowler haar ook al opgemerkt had.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Darkness of Time WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darkness of Time WAjZ84V
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⛤ 40 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Nighthowler
BerichtOnderwerp: Re: Darkness of Time   Darkness of Time Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 18:09

the way to a vision of renewal isby moving through the darkness
Het duurde even voordat ze haar zus zag door het hoge gras door. Het was hier erg gemakkelijk te camoufleren, bovendien was hun donkere vacht op z'n element in de nacht. Toen ze Crow zag, liep ze naar haar zus toe. Hoewel Night niet per se sociaal was, hield ze van haar familie en een gesprek met hen als ze hen tegenkwam, was altijd goed. Met wat stevige passen voor een vrouw liep ze op de ander af, waarna ze haar zus begroette door haar neus tegen diens wang aan te drukken. "Hé Crow, was 't niet meer uit te staan in het kamp?" sprak ze met een licht plagende toon, al wisten ze beiden dat er een serieuze ondertoon te vinden was in de vraag. Het was geen geheim dat Crowcall zich nu niet helemaal op haar gemak voelde, en het was geen wonder waarom. Night had gewenst dat zij in haar zus plaats stond; zij zou het waarschijnlijk beter kunnen hebben. Ze hield van haar zus, maar als je een activiste was als haar moest je gewoon sterker in je schoenen staan.
MONTY


Darkness of Time UetyjkP
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Darkness of Time Ngzy20
Floriske
2252
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Darkness of Time   Darkness of Time Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 13:02

Misschien had ze toch beter de tunnels in kunnen gaan. In dat doolhof kwam je zelden een ander tegen, zeker op het moment dat de meeste katten in het kamp zaten, zich klaarmakend om te gaan slapen. De tunnels waren geen plek voor een avondwandeling. Maar goed, ze mocht niet klagen, er waren heel wat ergere katten die ze tegen had kunnen komen. Ze had alleen niet de energie om naar haar zus te glimlachen. Wel beantwoordde ze de begroeting met een duwtje van haar snuit terug. Bij de vraag haalde ze haar schouders op. Nighthowler had gelijk, ze hield het inderdaad niet uit daar, tussen al die katten die praatten over hun alledaagse zorgen en roddelden over ShadowClan terwijl ze geen idee hadden wat er nu echt aan de hand was. Crowcall werd gek van het gespeculeer, en woede overmande haar iedere keer als iemand zei dat ShadowClan dit over zichzelf had afgeroepen, dat ze het misschien zelfs wilden, BloodClan in hun kamp. "Hoe kan iedereen zó..." Zo wat? Zo blind zijn? Zo egoïstisch? ShadowClan leed, en dat was niet hun schuld. Maar wiens schuld het wel was... daar wilde ze niet aan denken. Daar probeerde ze niet aan te denken. Maar dat lukte niet.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Darkness of Time WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Darkness of Time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: