It hurts like hell 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It hurts like hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hoarsepaw
Member
It hurts like hell Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
57
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 8 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsepaw
BerichtOnderwerp: It hurts like hell   It hurts like hell Icon_minitimewo 6 mei 2020 - 23:01Well, there he was
a falcon among crows.

Grommend keek de kater voor zich uit. Starend naar de katten die hen hadden overgenomen. Overgenomen terwijl hij niets had kunnen doen. Overgenomen terwijl hij ziek had liggen zijn. Dit was het meest genante wat hij ooit in zijn leven had kunnen meemaken. En nu lag hij hier, hij kon niets doen, behalve staren naar de katten die helemaal niets meer zeiden. Staren naar de katten die hem vast zagen als mislukkeling. Starend naar iedereen zodat hij niet naar zichzelf hoefde te kijken.

Al dat gestaar deed een ding goed tenminste, hij zag Fuzzy vanuit zijn ooghoek en kwam snel omhoog. Zijn zusje moest niet alleen zijn, niet hier. Wat als haar ook wat overkwam, net zoals moeder. Snel stapte hij naar de kat toe en plaatste zijn staart voor haar borst. "Waarom ben je alleen Fuzzy.. wat als.. die monsters met je willen Furball." Miauwde hij bezorgd, neerkijkend op Fuzzypaw.

@Fuzzypaw first
East of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
It hurts like hell 257476_T9cbCALn
Bo~
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: It hurts like hell   It hurts like hell Icon_minitimedo 7 mei 2020 - 23:52

Oh ze was zo bang. Bang dat iedere kat die hier liep uiteindelijk haar iets zou aan gaan doen. Ze had zo weinig katten waar ze op kon bouwen, waar ze zich veilig mee voelde. Haar mentor, Sequiastripe, haar siblings en mama… maar mama was nog steeds herstellende van de aanval van Sinclaw, dus die wilde ze niet teveel… belasten. En haar siblings wilde ze ook niet teveel belasten. Die hadden het ook moeilijk, als ze daar ook nog veel tegen ging zeuren… Ze wilde niet nog meer stress leggen op haar broertjes en zusjes… Ze draaide haar oren wat naar achteren terwijl ze zichzelf wat meer af zonderde van de groep. Aan de rand was het veilig toch? Aan de rand bleef het veilig toch? Daar zouden ze haar toch niet tussen uit pikken? Nerveus sloeg ze wat met haar staart, haar lichaam ingetrokken. Onderdanig. Ze was onderdanig. Pak haar er nou niet uit. Toen haar broertje in het zicht kwam en haar kant op leek te gaan ontspande ze iets, maar je wist maar nooit wat er zou gebeuren. Er kon altijd nog iemand uit de BloodClan komen om hen iets aan te doen, net zoals bij mama. Maar StarClan, wat was ze blij om haar broertje te zien. Zelfs toen hij zijn staart tegen haar borst legde. Gelukkig schrok ze er niet van, zoals ze wel bij Chillypaw had gedaan toen. ”Waarom ben je alleen Fuzzy.. wat als.. die monsters met je willen Furball.” klonk er bezorgd van haar broer af, die met zijn blauwe ogen op haar neer keek. Ze draaide even nerveus met haar oren, voordat ze begon te stamelen. ”Uhm.. ik dacht dat… dat ze me hier niet zo snel… snel zouden uitkiezen.. voor iets.” sprak ze zachtjes, waarna ze naar de grond keek. Was ze niet voorzichtig genoeg? Moest ze nog voorzichtiger zijn? Misschien moest ze maar beter in de apprentices den blijven dan voorlopig? Maar daar zat ze opgesloten en kon ze al helemaal niets doen… ”Sorry…” sprak ze zachtjes terwijl haar oren naar haar nek gingen en ze haar kopje iets liet hangen, waarna ze deze voorzichtig tegen haar broer aan legde. Al die tijd probeerde ze om haar siblings niet bezorgd te maken en nu deed ze juist het tegenover gestelde.


It hurts like hell Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hoarsepaw
Member
It hurts like hell Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
57
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 8 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hoarsepaw
BerichtOnderwerp: Re: It hurts like hell   It hurts like hell Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 0:05Well, there he was
a falcon among crows.

Bezorgd keek hij neer op Fuzzy, niet beseffend dat hij haar mogelijk zou kleineren. Hij wou haar gewoon beschermen. En dus trok hij de kattin wat dichter in zijn witte pluis. ”Geen sorry zeggen pannenkoek.” Miauwde hij liefkozend. Zeker in deze momenten besefte de kater zich maar wat goed dat familie het enige was wat hij nog had, De enige die hij nog kon vertrouwen. Dus hij zou geen enkel familie lid kwijt raken, zeker niet zoals hij hun moeder bijna was kwijtgeraakt. Nee, hij zou elke straf, elke pesterij, alles wat op zijn siblings gemunt was zelf op zich nemen. Daar was een grote broer voor en dat zou hij altijd op zich nemen. ”Zusje, je zit in een hoekje te bibberen. Die monsters vreten op angst.” Hij draaide zijn kop naar de hare en duwde zijn poot op om haar kin omhoog te duwen. ”Kijk naar me Fuzzy.” Sprak hij zachtjes. ”Jij bent een van de meest sterke, coole en mooie poezen die hier rondloopt. Draag jezelf met zekerheid. Dan zullen ze een stuk minder snel je komen martelen.” Hij sprak haar zachtjes toe, hopende dat de woorden waarheid waren. Hij maakte zich zorgen dat ze nu als ongelukkig duifje zat, perfect prooi voor laffe wezens. Maar misschien was een zelfverzekerde blik net zo gevaarlijk, wat als ze haar ziel wouden breken… Nee, dat zou hij niet toelaten. Dan zou hij er zijn om haar te beschermen. Dat beloofde hij zichzelf.
East of the sun, west of the moon,
Beyond the next tree.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fuzzypaw
Member
It hurts like hell 257476_T9cbCALn
Bo~
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Fuzzypaw
BerichtOnderwerp: Re: It hurts like hell   It hurts like hell Icon_minitimeGisteren om 16:44


Fuzzypaw
I'm looking over my shoulder, as paranoid as a criminal
Ze wist niet waarom ze opeens vanuit meerdere hoeken gepakt werd. Hoarse was ook harder dan dat ze dacht dat hij zou zijn. En het enigste wat ze kon doen was verontschuldigen. Sorry zeggen voor wat ze deed, wat inmiddels meer een automatisme was geworden dan dat ze ooit had gedacht. Ze was eerst zo hyper geweest, zo vriendelijk en blij. Daar leek niets meer van over te zijn, allemaal weg gevaagd vanaf het moment dat haar moeder bloederig het kamp in werd gebracht door Inkspots en Carameltwirl, toen ShadowClan werd overgenomen door BloodClan. Dat was het moment geweest waarin alles wat ze was geweest, weg gevaagd was. Ze werd meer in de zachte witte vacht van haar broer getrokken, wat ze gewoon liet gebeuren. Niet dat ze het anders ook had geweigerd, maar dan had ze zich eerder in de vacht van haar broer gestopt. ”Geen sorry zeggen pannenkoek.” klonk er liefkozend van haar broer af, terwijl ze haar kopje meer tegen haar broer aan drukte en haar gouden ogen sloot. Ze hield er van om bij haar siblings te zijn, zelfs als ze nu zo angstig was dat ze niet meer zeker wist wie ze wel of niet kon vertrouwen. Of dat haar siblings nog leefden. Momenten als deze koesterde ze. ”Zusje, je zit in een hoekje te bibberen. Die monsters vreten op angst.” klonk er van haar broer af, waarna ze beweging voelde en een poot onder haar kin, waardoor ze haar ogen opende, maar de blik van haar broer ontweek. Het was beschamend, ergens. ”Kijk naar me Fuzzy.” klonk er, waardoor haar gouden ogen voorzichtig naar de blauwe ogen van haar broer gingen. ”Jij bent een van de meest sterke, coole en mooie poezen die hier rondloopt. Draag jezelf met zekerheid. Dan zullen ze een stuk minder snel je komen martelen.” haar ogen werden even groot bij het laatste woord. Ze wilde niet gemarteld worden! Haar onderlip trilde iets, waarna ze haar ogen weer afwendde en haar kopje tegen Hoarse aan duwde. ”I-ik… ik probeer het m-m-maar…” kwam er trillerig uit haar bekje, ze kon het gewoon niet. Ze was bang, nooit eerder zo bang geweest. Ze werd er constant mee geconfronteerd dat BloodClan haar siblings of mama iets zou aan doen als ze niet zou luisteren. ”Het l-lukt gewoon n-niet…” sprak ze hulpeloos tegen haar broer. ”Ik ben niet c-cool… of s-stoer.” kwam er amper hoorbaar uit.


It hurts like hell Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It hurts like hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: