Shadows and shivers [Cobra] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Shadows and shivers [Cobra]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Peril
Member
Shadows and shivers [Cobra] DPKsfdL
Babs
222
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Shadows and shivers [Cobra]   Shadows and shivers [Cobra] Icon_minitimevr 8 mei 2020 - 16:56

Peril had hier al eens gelopen, maar dat kon niet want Peril was Bloodclan. Sunvoice was dood, Peril mocht Sunvoice niet zijn. Sunvoice was slecht en kreeg straf. Peril was braaf. Peril wilde geen straf. Ze liep een rondje om de verbrande boom heen. Peril zou braaf wachten op orders. Peril zou geen clankatten laten ontsnappen. Peril was braaf en luisterde naar Cobra immers, want Peril was van Cobra.

Het gekraak van takken lieten haar opkijken, pupillen wijd en ogen rond. Was het een clankat? Moest Peril de clankat verscheuren? Ze wist wat ze moest doen met ontsnappende clankatten immers. Die mochten niet levend het gebied uit. Ze waren gevaarlijk, ze waren leugenachtig. Sunvoice was dood door de onloyale clankatten, maar Peril zou leven. Een bekende zwarte pels liet haar echter huiveren van blijdschap. Haar mentor en haar redder, degene die haar strafte als ze fout was maar die ook de straffen kon eindigen. Degene die haar in leven had gehouden. "Cobra!" En daarvoor stond ze voor eeuwig in het krijt bij hem. Sunvoice was gestorven, maar dankzij Cobra leefde Peril. Peril was loyaal aan Cobra. Peril was een brave meid.Shadows and shivers [Cobra] GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Cobra
Deceased
Shadows and shivers [Cobra] 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shadows and shivers [Cobra]   Shadows and shivers [Cobra] Icon_minitimema 18 mei 2020 - 21:17

Peril was meegekomen op deze reis. Hij had getwijfeld in het begin, immers was het de clan waarvan hij haar had gestolen, maar ze leek het goed te kunnen hanteren. Er waren er zelfs een paar die haar herkende, maar die werden al snel afgeblaft. Cobra had telkens met een grijns staan kijken hoe zijn kleine projectje, zijn kleine meid, omging met de verandering van gebied en het terug zijn tussen haar oude clangenoten. Ook nu weer was ze door het gebied heen gegaan en de zwarte kater had besloten om achter d'r aan te gaan, misschien kon ze hem wat meer vertellen hierover. De kattin was goed getraind, ze had hem sneller door dan dat hij had gewild, maar hij had zich dan ook niet bijster goed verstopt. Met een glimlach kwam hij tevoorschijn en let zijn staart eventjes over haar rug glijden. "Hallo Peril." Miauwde hij rustig. "Hoe gaat het met je?"


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadows and shivers [Cobra]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: