Wowie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Wowie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Raya
Member
Wowie RKXytra
Camilla
66
Actief
HI MY NAME IS RAWRYA

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Raya
BerichtOnderwerp: Wowie   Wowie Icon_minitimevr 8 mei 2020 - 17:43


Wow, dit was wel een coole plek hoor! Raya keek haar ogen uit. Met wat tussendoor weggetjes is ze hier gekomen, en ze heeft geen spijt hoor! Ze had nog steeds niet zo'n goed beeld van hoe deze hele nieuwe plek in elkaar stak, maar met elke dag kwam ze weer wat meer te weten. Ze besloot deze vier bomen maar als middelpunt te zien. Met de Clans eromheen. Ze liet haar bruine ogen de grenzen af gaan, waar ze toen een zwarte kater spotte. Haar glimlach werd nog breder toen ze hem zag. 'Hoi! Ik ben Raya!' miauwde ze vrolijk. 'Wat een coole plek is dit, zeg!'

+ Olivebranch
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivebranch
Member
Wowie B70db07ffd0aa2bdf6c72cf9e774687c--olive-tree-tattoos-olive-tattoo
Bo 3
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Olivebranch
BerichtOnderwerp: Re: Wowie   Wowie Icon_minitimeza 9 mei 2020 - 21:06

Hij was ernstig van zijn koers afgeraakt. Verbaast keek Olivebranch op toen hij de vier enorme bomen plotseling voor zich zag opdoemen. Fourtrees? Had hij echt zo met zijn kop in de wolken staan lopen? Ja, ja dat had hij absoluut. Nou, hij kon net zo goed even kijken of hier nog wat te jagen viel. Er zaten immers nog een paar bosjes tussen hem en de open plek, daar kon hij nog wel wat proberen te vangen. Olivebranch ademde diep in en probeerde de geuren te onderscheiden, wat absoluut niet zijn sterkste punt was. Eiken, gras, een onbekende kattengeur, ergens ver weg iets wat een muis had kunnen zijn. Maar wacht eens even, die onbekende kattengeur... Die kwam van Fourtrees af. Als het een clankat was geweest had hij nog wel kunnen onderscheiden welke. Een beetje zenuwachtig liep Olivebranch de bosjes door, wat zou hij aantreffen? Wat hij aantrof was echter niet erg intimiderend: Een onschuldig ogende jonge kattin met een warrige vacht. Zij zag hem ook direct en begroette hem met meer vrolijkheid dan hij verwacht had, wat bij hem ook meteen een glimlach afdwong. "Hey Raya, ik ben Olivebranch." Eigenlijk wilde hij haar na die lieve begroeting niet direct wegsturen, maar hij moest het haar laten weten. "Dat zeker.. Ik weet niet of je helemaal op de hoogte bent. Maar je staat op clangebied, in dit geval neutraal gebied." Voegde hij er zo vriendelijk mogelijk aan toe terwijl hij wat dichterbij kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Raya
Member
Wowie RKXytra
Camilla
66
Actief
HI MY NAME IS RAWRYA

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Raya
BerichtOnderwerp: Re: Wowie   Wowie Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 16:47


De kater die op haar af kwam lopen was in ieder geval veel vriendelijker dan de ander die ze ontmoet had. Hij glimlachte naar haar, wat haar een fijn gevoel gaf. Hij was in ieder geval niet vijandig. Dat was zij ook niet namelijk. Alles behalve dat. 'Hey Raya, ik ben Olivebranch,' stelde de zwarte kater zichzelf voor. Raya was onderhand wel gewend aan de grappige namen die de katten in de Clans hadden. Olivebranch vond ze oprecht wel een hele mooie en coole naam. 'Wow, cool!' mauwde ze dus ook met een brede glimlach op haar snoet, waarna ze haar waardering voor de open plek uitsrpak.
'Dat zeker.. Ik weet niet of je helemaal op de hoogt bent. Maar je staat op clangebied, in dit geval neutraal gebied,' vertelde de kater haar. Raya was duidelijk verbaasd. Oh jee! 'Oh! Mag ik hier niet komen??' vroeg ze een beetje geschrokken. 'Maar.. Als het neutraal gebied is dan mag iedereen er komen toch?' Ze wilde echt niet bijdehand doen, ze vroeg het zich echt af. Waarom mochten anderen niet van deze prachtige plek genieten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivebranch
Member
Wowie B70db07ffd0aa2bdf6c72cf9e774687c--olive-tree-tattoos-olive-tattoo
Bo 3
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Olivebranch
BerichtOnderwerp: Re: Wowie   Wowie Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 22:22


Zelfs zijn naam werd door haar bewonderd. Olivebranch kon het niet helpen: Hij bleef grijnzen, zelfs terwijl hij wist dat hij haar eigenlijk gewoon simpelweg moest wegsturen. Over haar tweede antwoord moest hij even nadenken, hoe bracht hij dit op een goede manier? "Nou.. Ja, het is een plek die wij als clans delen. Niet per se één die wij open hebben staan voor iedereen. Daarom ligt hij midden in ons gebied." Oké dat was niet helemaal perfect. Maar het was zeker niet afgrijselijk. "Ik ben sowieso al verbaasd over hoe je hier bent gekomen zonder dat iemand je gestopt heeft. Via welke kant ben je hier gekomen?" Vroeg hij Raya toen. Hij zou haar sowieso niet door Thunderclangebied laten vertrekken, dat zou hem alleen maar meer problemen opleveren. Hij hoopte maar dat andere clans ook zo vriendelijk met haar om zouden gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Raya
Member
Wowie RKXytra
Camilla
66
Actief
HI MY NAME IS RAWRYA

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Raya
BerichtOnderwerp: Re: Wowie   Wowie Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 21:00


De kater bleef grijnzen, wat haar alleen maar meer blijheid bezorgde. Maar ze zag hem toch een beetje nadenken toen ze vroeg over de plek. 'Nou.. Ja, het is een plek die wij als clans delen. Niet per se één die wij open hebben staan voor iedereen. Daarom ligt hij ook midden in ons gebied,' vertelde de kater. Raya knikte. Die logica begreep ze wel. Dit gebied hoorde dus óók bij de Clans, maar dan gedeeld door alle vier! Wow, elke dag leerde je weer iets nieuws. 'Ik ben sowieso al verbaasd over hoe je hier bent gekomen zonder dat iemand je gestopt heeft. Via welke kant ben je hier gekomen?' vroeg Olivebranch toen. Raya moest even nadenken en keek de plek rond. 'Uuh, ik ben via de weg gekomen!' antwoordde ze vervolgens met een glimlach. In haar geboorteplaats had ze ook wegen gehad, dus ze was bekend met de grote dingen die erover heen gingen. Ze wist ook dat ze ze moest vermijden en hoe ze dat het beste kon doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Olivebranch
Member
Wowie B70db07ffd0aa2bdf6c72cf9e774687c--olive-tree-tattoos-olive-tattoo
Bo 3
399
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Olivebranch
BerichtOnderwerp: Re: Wowie   Wowie Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 21:44

Gelukkig leek ze hem te begrijpen. Olivebranch vond het wel leuk hoe bewonderd Raya was door alles. Ergens was dat natuurlijk ook wel logisch, bedacht hij. Voor buitenstaanders was dit hele systeem met vier clans en een onzichtbare hogere macht natuurlijk enorm vreemd en hij begreep best waarom sommigen hen maar een gek groepje vonden. Raya vertelde dat ze via de weg was gekomen en Olivebranch dacht even snel na, Riverclan dus. "Dan moet ik je wel vertellen dat je geluk hebt gehad. Je bent dwars door Riverclangebied heengegaan, en die houden niet enorm van bezoekers." Vertelde hij met een glimlach. "Wist je dat dit hier was? Of ben je op onderzoek?"
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wowie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: