All help is accepted. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 All help is accepted.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonflow
Member
All help is accepted. Mini-avatar-moonkit
190
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Moonflow
BerichtOnderwerp: All help is accepted.   All help is accepted. Icon_minitimezo 10 mei 2020 - 21:43

Vanuit een geheime doorgang vanaf de vuilplaatst van het kamp had Moonpaw door de chaos van het gevecht weg weten te glippen. Al voort sprintend was het schildpad leerlingetje tussen de dennenbomen door geschoten. Niet wetend hoe dichtbij haar vader en Tallstar waren geweest, maar ze waren te ver uit elkaar geweest waardoor ze in dolle paniek direct naar de enige andere plek toe rende waar ze wel eens geweest was, maar Moon wist dat haar eigen territorium tot nu toe helemaal geen veilige verstop plek meer voor een gevluchte schaduwclanner zou kennen! Dus galoppeerde ze als een bezetene richting 4 boom. Het zou haar een tijdelijke toegang geven waardoor ze voor even veilig zijn zou en daar even op adem moeten kunnen komen. Zwaar hijgend kwam Moonpaw bij het donderpad aan en stopte daar heel even. Maar toen ze geritsel hoorde schrok het katje zo dat ze zonder uit te kijken het donderpad op schoot. Gelukkig voor haar was een monster nog te ver weg om een gevaar voor haar te betekenen. Angst drong door haar gehelen lijfje door, maar toch wist ze niet waar ze verder nog naar toe kon. Moon kende verder geen enkele plek waar ze veilig zou kunnen zijn. De struiken rond 4 Boom doemde in de maanloze nacht plotseling op en ze ramde er dwars door heen, maar niet zonder een paar lelijke krassen op haar kop die door de doornstruiken gemaakt werden. Door de plotselinge afremming door de struiken struikelde Moonpaw en rolde een paar keer over de kop voor ze plat kwam te liggen op haar zij. Ze was even helemaal buiten adem en kon zich voorlopig niet weren, mocht er een Bloodclanner haar achterna gekomen zijn geweest? Bang had Moon haar oogjes gesloten en probeerde zo min mogelijk geluid te maken terwijl ze zo lag te hijgen. Maar dat ging niet. Haar adem piepte vreselijk en ze begon ook te sidderen van angst. Het geluid van pootstappen kwamen dichterbij, maar ze kon zich voor nu even niet bewegen. Bang dat ze gestraft zou worden voor het weg vluchten... Maar misschien was het ook een kat van de andere clans?

@Covermilk


image host
Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
All help is accepted.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: