OPEN Anything they can do, I can do better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 OPEN Anything they can do, I can do better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
OPEN Anything they can do, I can do better BBTakD
Bunny
1399
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: OPEN Anything they can do, I can do better   OPEN Anything they can do, I can do better Icon_minitimema 11 mei 2020 - 21:24

Amberstorm's blik was vastberaden terwijl ze dichter en dichter bij het water stapte. Starclanverdomme, wat had ze een hekel aan het natte spul; ze kon het al amper af als ze er van moest drinken. Maar, en dit was veel belangrijker dan haar persoonlijke haat tegenover water, ze moest en ze zou bewijzen dat ze beter was dan die domme Riverclanners. Zij konden vissen? Wel, dat kon Amberstorm ook. En dat zou ze bewijzen ook. De jonge deputy knielde neer aan het water en staarde naar het wateroppervlak. In de weerspiegeling zag ze zichzelf, met grote wallen onder haar ogen en vuur in haar groene blik. Maar onder het water zag ze ook een vis. Ok.. Hoe deden ze dat? Gewoon grijpen met hun poot, toch, easy peasy? Amberstorm deed de beweging na zoals ze verwachtte dat Riverclanners het deden, maar had de kracht die erachter zat toch onderschat. De Windclanner verloor haar evenwicht en plonste met een luide gil het meertje in.

OPEN


OPEN Anything they can do, I can do better RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
OPEN Anything they can do, I can do better VDVBjNZ

Camilla ^^
1162
Actief
Passing by the edge
of the cold winter
Until the days of spring
Until the days of flower blossoms
Please stay, please stay there a little longer

CAT'S PROFILE
Age: 35 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: OPEN Anything they can do, I can do better   OPEN Anything they can do, I can do better Icon_minitimema 11 mei 2020 - 21:46


Shadefeather trippelde met een vrolijke tred de Moorlands over. Hij had een productieve dag gehad en was in zijn eentje weer op stap, op zoek naar een prooi om te vangen. Shade deed dat wel vaker, gewoon het WindClan territorium overlopen, op zoek naar prooi en genietend van het weertje. Af en toe een sprintje trekken hoorde daar ook bij. Hij wist dat hij dichtbij de Small Lake was, maar hij had geen dorst. Dus hij besloot er langs te lopen. Maar de luide gil, gevolgd door een plons, liet hem toch stoppen en omdraaien. Wie was daar in het water gevallen?? WindClanners konden over het algemeen niet goed zwemmen dus hij moest wel even gaan kijken of er hulp nodig was.
Snel rende de zwarte kater op het meer af, waar hij Amberstorm in het water zag. Heel even moest hij zijn best doen zijn lachen in te houden, maar bezorgdheid kwam toen toch in hem naar boven borrelen. 'Amberstorm? Wat is er gebeurd? Heb je hulp nodig?' mauwde hij bezorgd terwijl hij met zijn pootjes nét niet in het water stond. Want water, daar was de kater niet zo dol op.


OPEN Anything they can do, I can do better TqJ8dq3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
OPEN Anything they can do, I can do better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: