Miracle 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Miracle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Miracle DPKsfdL
Cynthia
247
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Miracle   Miracle Icon_minitimedi 12 mei 2020 - 1:54

Het was een rare tijd nu dat Bloodclan Shadowclan overgenomen had. Hij had geen idee wat de bedoeling allemaal was, maar misschien was het ook ergens niet zijn plek om zich er druk over te maken. Toch hadden zijn poten hem naar fourtrees gebracht, misschien om te kijken of hij zijn zus daar tegen zou komen en hij vragen kon stellen over hoe zij erover dacht. Als ze er tenminste over wilde praten. De vier eiken waren al snel zichtbaar en de open plek was leeg voor zover hij kon zien, maar ergens hoopte hij dat er wel iemand zou komen, want hier alleen zijn zou hem niks helpen met de gedachten die hij had.


[Crowcall]


Miracle MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Miracle Ngzy20
Floriske
2252
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Miracle   Miracle Icon_minitimedi 25 aug 2020 - 9:32

Ze wist niet of ze hoopte of vreesde dat Tall plotseling op zou duiken. Hij had gezegd dat hij terug zou komen. Maar als dat al waar was, dan zou het niet vandaag zijn. Dan zou het niet zijn zolang de pijn van wat hij had veroorzaakt nog in de lucht hing en zijn naam nog als die van een verrader werd uitgesproken. Was hij een verrader? Hoe kon ze niet volmondig ja op die vraag zeggen nu ze had gezien wat hij had aangericht? Ze zuchtte en probeerde de gedachten aan de kater uit haar hoofd te schudden.
Toen ze bij Fourtrees aankwam, zag ze wel een andere bekende kater, een over wie ze een stuk minder hoefde te twijfelen. Het verbaasde haar bijna hoe makkelijk zich op haar gezicht weer een glimlach vormde bij het zien van haar broertje, ook al was het dan een glimlach met wat onrust erin. "Dustspirit, goed je te zien!" miauwde ze terwijl ze naar hem toe trippelde en in begroeting even haar neus tegen zijn wang drukte. "Hoe gaat het?"


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Miracle WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miracle DPKsfdL
Cynthia
247
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: Miracle   Miracle Icon_minitimevr 16 okt 2020 - 2:22

Het was allemaal maar lastig wat er gebeurd was en hij was er vrij zeker van dat ze wel antwoorden zouden krijgen van Shadowclan wanneer het zover was, maar voor nu maakte dat alles nog niet zoveel uit, want hij rook de geur van zijn zus en niet veel later verscheen ze ook. Een glimlach speelde om zijn lippen, terwijl hij dichter naar haar toe liep. Kort drukte ook hij zijn snuit tegen haar aan ter begroeting. "Crowcall." Sprak hij haar naam rustig. "Met mij gaat het goed en met jou?" Vroeg hij haar ook maar weer meteen terug. Het ging aardig goed in Thunderclan als hij heel eerlik was. Natuurlijk kon het altijd beter, maar gezien de omstandigheden van de andere clans ging het goed.


Miracle MNCpq4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
Miracle Ngzy20
Floriske
2252
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: Miracle   Miracle Icon_minitimevr 23 okt 2020 - 13:57

Hij leek rustig, tevreden. Het deed haar goed hem zo te zien. Als ze haar clangenoten zag lachen voelde ze alleen maar afgunst en bitterheid, maar haar broertjes gunde ze ieder geluk, ieder moment van vrolijkheid. Als ze dan toch van haar gescheiden moesten leven, leek ThunderClan in ieder geval nog de beste optie. Geen verraders, geen burgeroorlogen (voor zover ze wist), een leider met een hart. "Daar ben ik blij om", antwoordde ze dan ook. Ze drukte haar neus nog even tegen zijn wang en gaf hem een lik over zijn oor. "Met mij gaat het goed als het met jullie goed gaat", miauwde ze zacht. Ze zette een stapje terug om hem aan te kijken. Hij was klein, maar leek niet mager. Zijn vacht zag er goed uit. Hij leek gezond. "Hoe is het met je broers? Vertel me-" Ze slikte. "Vertel me eens over jezelf. Wie zijn je vrienden? Wat heb je beleefd? Heb je een apprentice?" Ze zou die dingen moeten weten. Ze zou die dingen moeten zien. Was hij de snelste jager van zijn vriendengroep, of degene naar wie iedereen toe kon met hun problemen? Had iemand een oogje op hem? Had hij een oogje op iemand? Ze hoorde met hem op patrouille te gaan, hem tips te geven tijdens de jacht, hem uit te zwaaien als hij met vrienden op pad ging. Ze hoorde erbij te zijn.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

Miracle WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Miracle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: