Looking for a fight! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Looking for a fight!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rapidpaw.
Member
Looking for a fight! DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw.
BerichtOnderwerp: Looking for a fight!   Looking for a fight! Icon_minitimeza 16 mei 2020 - 20:31

Zijn pootjes jeukte om de nursery te verlaten en weer naar buiten te gaan, net zoals hij dat al 1 keer eerder had gedaan, maar zijn pleeg moeder had hem de eerste paar manen scherp in de gaten gehouden en steeds wanneer het zwarte jong met zijn grote klungelige pootjes naar buiten wilde stuntelen terug getrokken naar de warmte van het nest en hem gedwongen een bad gegeven had. Nu mocht hij dan eindelijk naar buiten! Met de andere en oudere kittens stoeien was natuurlijk altijd wel leuk, maar Rapid zocht naar grotere en sterkere tegenstanders! Niet dat hij het natuurlijk nog kon winnen van de oudere kittens, maar hij wilde graag de sterkste kat van de clan uitdagen tot een schijngevecht! Zijn nog kitten blauwe oogjes die iets dieper van kleur waren dan de prachtige hemels blauwe kleur die ze later zouden krijgen staarde het kitten naar de uitgang en weer terug naar zijn pleeg moeder een zus van zijn moeder die in die tijd zelf kittens had verloren. Ze knikte en Rapidkit sprong vrolijk uit het nest. Langden nog wat onvast, maar dat zou later allemaal wel goed komen. Het zwarte kitten schoot tussen de nesten door en klom de nursery uit. Het eerste wat Rapid zag was de grote hoeveelheid aan katten die hij zag. Zowel katers als poezen die hun taken uit voerde van apprentices die nog niet veel ouder waren dan het oudste kitten en die al bijna hun warriornaam zouden krijgen, maar ook een grote hoeveelheid aan warriors zelf. Rapidkit keek zijn oogjes uit en begon hoewel nu kalmer aan door het kamp heen te lopen. Zijn oog viel op een kat waar meerdere katten naar toe gelopen waren en die later weer weg gingen. Dat zou vast de sterkste kat zijn? Dacht het zwarte jong en zigzagde soms met grote bogen om de andere clan genoten heen. Maar hoe dichterbij Rapidkit kwam des te groter de kat werd. Wow! Maar angst was geen emotie die bij het jong op kwam. Nee hij hoopte ooit ook zo groot te worden en deze kat was vast heel sterk? Die kracht zou hij ook wel willen later! 'Hey!' piepte Rapidkit en hij sprong op de kater af. Misschien zou hij zich aan zijn poot vast kunnen klemmen en zijn kleine tandjes in diezelfde poot te zetten?

@Stallionstar
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Looking for a fight! 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Looking for a fight!   Looking for a fight! Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 16:11

Stallionstar

Take the risk or lose the chanceHij had net de laatste patrol samengesteld en was eigenlijk van plan om even te rusten in zijn Den. Kalm stond de gevlekte kater op om daarna aan zijn poten de zwarte kitten die hem een hey toepiepte. Hij keek naar hoe de kitten naar hem toe sprong en zette soepeltjes een stapje achteruit. "Het Camp aan het verkennen Rapidkit?" miauwde hij geamuseerd tegen de zwarte kitten. Al vaker zag hij steeds meer kittens het Camp verkennen en dit was een van de zoveel kittens die probeerde indruk te maken op de Warriors en Apprentices.Looking for a fight! JXidV8r
Looking for a fight! Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Rapidpaw.
Member
Looking for a fight! DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Looking for a fight!   Looking for a fight! Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 21:44

Okay hij zou dus sneller moeten worden om deze kat te kunnen bespringen of juist geen geluid te maken, want hij sprong soepel naar achteren waardoor het zwarte kitten op de kale grond landen. Zijn blik ging naar boven. Misschien was deze kat wel een maatje te groot voor hem nu, maar hij werd vriendelijk ontvangen. Zijn oortjes bewogen even op en neer. Ja! En ik ben hier om jouw uit te dagen!' sprak het kitten dapper en wiegde met zijn achterwerk heen en weer, maar dit keer sprong Rapidkit niet direct en drukte zijn nog schrille borstje naar voren. Hij zou de grootste en de sterkste krijger van de clan worden! Dat zou hij iedereen laten zien! Hij zou zijn clan trots maken en ook zijn moeder die vanaf Starclan op hem neer zou kijken! Zijn blauwe oogjes sprongen nu al bijna uit zijn kopje, maar dit waren nog zijn kitten ogen. Later zouden ze lijken licht te geven als de zwarte kater je aan zou kijken.


Looking for a fight! Rapidos
My Mood when you disrespect me:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Looking for a fight!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: