I am ready! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I am ready!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Rapidpaw.
Member
I am ready! DPKsfdL
52
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rapidpaw.
BerichtOnderwerp: I am ready!   I am ready! Icon_minitimema 18 mei 2020 - 22:28

zins hij eenmaal de nursery uit mocht was Rapid vaak buiten te vinden. Hij vond het leven buiten de warme den veel interessanter dan daar binnen. Okay hij was nog jong, maar het zwarte kitten wilde meer dan slapen, eten en spelen en het hele ritme weer van voor af aan overdoen. Nee hij wilde al graag met de leerlingen mee helpen binnen het kamp, maar het ontging hem nog wel aan kracht toen hij bij de prooi stapel kwam en een dikke muis er van af probeerde te halen. Oef dat was wel even wennen! Rapidkit wilde het naar zijn tante brengen, maar toen hij de muis eenmaal van de stapel af had was hij al dood op. Toch gaf het jong het nog niet op. Opnieuw pakte Rapidkit de prooi op en trok zijn kop zo ver hij kon naar achteren zodat hij niet over de staart zou struikelen. Zijn dronkemans passen waren niet om ongezien te blijven, maar toch hield het kitten koppig vol. Net voor de leerlingen den was het zwarte kitten gedwongen de prooi opnieuw op de grond te laten zakken. Hijgend bleef de kit bij de prooi. Hij zou de prooi daar krijgen waar hij wilde en dan het liefst zonder hulp. Rapid wilde de prooi net weer op tillen toen hij pootstappen zijn kant op hoorde komen. Zo veel zwaarder dan de zijne of die van de andere kittens. Zijn oortjes naar achteren gepind bleef hij staan wachten. Zonder dat Rapidkit het door had kwamen ook zijn nek en rug haartjes omhoog. Niemand zou zijn taak over nemen. Misschien was die zelfs te groot voor hem geweest, maar zijn besluit stond vast. Hij zou de prooi zelf naar de nursery brengen.

@Heatpaw
Neem het hem niet kwalijk. Rapid is nog al vasthoudend. XD


I am ready! Rapidos
My Mood when you disrespect me:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I am ready!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: