Without you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Without you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Without you ZXqwKe2
Camilla
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Twistedpaw
BerichtOnderwerp: Without you   Without you Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 0:02


Twistedpaw had zijn familie nodig. Zijn broer. Waar hij als kitten op avontuur mee was gegaan, mee had gespeeld. Er was zoveel gebeurd en Twisted voelde alsof hij hen niet genoeg aandacht gaf, of dat hij zich te erg afsloot. Hij probeerde er voor iedereen te zijn, zichzelf proberend sterk te houden. Maar hij hield zo erg van zijn familie, zo zo erg. En hij had hen nodig. Hij had zijn grote broer nodig.
Tot zijn spijt niet Southernwolf. Die was er helaas niet meer. En hoewel hij diep verdriet voelde voor zijn grotere broer, hij had de kater nooit zo goed gekend. Nee, dit ging om zijn grote broer in zijn eigen nestje. Hij zag de kater al zitten en snel liep Twis op hem af. 'Segde,' mompelde hij op gedempte toon en hij duwde zijn kop tegen zijn schouder aan. Op deze momenten was hij kwetsbaar, en wilde het liefst zo dicht mogelijk bij zijn familie zijn. Hij hoopte maar dat Segdepaw zijn gevoelens deelde.

Segdepaw


Without you JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sedgepaw
Member
Without you DPKsfdL
Bo 3
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Sedgepaw
BerichtOnderwerp: Re: Without you   Without you Icon_minitimedi 19 mei 2020 - 10:54

Het was een vreemde tijd, en Sedgepaw werd er niet gelukkig van. Hij was nog te jong om precies te begrijpen wat er nou allemaal speelde, maar hij wist dat het niet goed was. Shadowclan was niet meer van haar eigen leiders. En niet alleen de clan, maar ook zijn eigen familie had een aantal flinke klappen moeten verduren. Southernwolf, zijn oudere broer, was gedood door de katten die het kamp nu hadden ingenomen.
Sedgepaw zat zorgvuldig te eten, zijn misvormde kaak liet hem niet toe zich te haasten, toen hij plotseling een kopje tegen zijn schouder voelde: Twistedpaw. Zijn broer was in de afgelopen moons veel gegroeid en was ondertussen al een stuk groter dan Sedge zelf. En hoewel hij zich voordeed als een sterke kater die zich door niets of niemand liet deren, wist Sedgepaw wel beter. Twistedpaw was vaker bij hem gekomen met zijn problemen. Hij dacht dat het kwam doordat hij goed luisterde, aangezien hij zelf liever niet zoveel praatte. Die keren hadden hem geleerd dat Twistedpaw kwetsbaar en gevoelig kon zijn wanneer hij zich slecht voelde. "Twishted... Ghaat 'et?" Vroeg hij, ook op een zachte toon, wetende dat zijn broer het niet fijn zou vinden als anderen hem zo zouden zien.


Without you Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Without you ZXqwKe2
Camilla
220
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Twistedpaw
BerichtOnderwerp: Re: Without you   Without you Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 15:12


Hij had echt de beste grote broer ooit bedacht hij zich. Segdepaw vroeg hoe het ging. Hij praatte zacht, maar dat vond Twis wel fijn. Hij ging dicht tegen zijn broer aan zitten en zuchtte. 'Ik mis onze vader... En Southernwolf ook natuurlijk,' zuchtte hij. Lichtjes schudde hij zijn kop en zijn nagels vonden hun weg in de aarde. 'Die stomme BloodClanners, ze verpesten alles.' Zijn stem klonk bot, maar hij ontspande zijn spieren weer wat daarna. 'En ik.. ik heb zo erg gefaald in dat gevecht.. Ik had iets moeten doen, maar.. Ik deed niks,' verzuchtte hij en hij liet zijn kop moedeloos hangen.


Without you JunRZKH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sedgepaw
Member
Without you DPKsfdL
Bo 3
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Sedgepaw
BerichtOnderwerp: Re: Without you   Without you Icon_minitimewo 20 mei 2020 - 23:23

Hun vader, Acorndust, was al een tijdlang weg. Sinds het eerste gevecht had Sedgepaw hem niet meer gezien. Het was een verschrikkelijk beeld geweest; zijn vader had verloren en was toen verdwenen. Hij knikte langzaam terwijl Twistedpaw dichterbij kwam zitten. Hij trok zijn verdraaide mond tot een vreemde grimas en knikte instemmend bij de opmerking over de Bloodclankatten. Zijn broer had zich willen bewijzen, en hij was niet de enige geweest, Sedgepaw had zelf ook minder gevochten dan hij achteraf had gewild. "Nu... Kahn je dat mak'lijk zeg'n. Achtraf." Bracht hij moeizaam uit. Oh hij haatte zijn mond, haatte hoe hij in zijn eigen oren klonk. Hij klonk belachelijk, kon eens hele zinnen zeggen zonder een uur de tijd te nemen. Als hij sneller praatte werd het compleet onverstaanbaar, maar dit langzame gezwets... Hij wilde Twistedpaw gewoon vertellen dat het oké was, want op dat moment had geen enkele apprentice van hun leeftijd zich het bloedige gevecht in gestort. In plaats van dat allemaal te proberen zeggen duwde Sedgepaw simpelweg zijn kop tegen de schouder van zijn broer en sloeg zijn staart om hem heen.


Without you Sedge_13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Without you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: