Welcome to a new age 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Welcome to a new age

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nelthilta
Member
Welcome to a new age DPKsfdL
Ms. B
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Welcome to a new age   Welcome to a new age Icon_minitimedo 21 mei 2020 - 15:27

notesTrouble is borntag: Brat
The
most massive characters are seared with scars.
Een kleine kitten was in slaap gevallen in de Nursery van Shadowclan. Hoewel Nelthilta een ouder had afkomstig uit deze Clan was ze bij haar geboorte opgeëist door haar vader en diens leerling. Het betekende dat ze haar echte moeder nooit had gekend en de enige geur die ze herkende als veiligheid dat van een Bloodclanner was. De nog onschuldige kitten was dan ook geheel op haar gemak bij de binnenkomst van een nog onbekende kattin, waarvan ze later zou leren dat deze een hoge rang bezat. De albino kitten opende slaperig haar ogen toen ze doorhad dat de andere kattin dichterbij kwam en ging liggen. Vrolijk kroop ze naar de gehavende kattin toe waarna ze snorrend op diens flank klom en zich op krulde. Het was niet alsof ze kon spreken, maar de warmte was altijd welkom en ze droeg de juiste geur. Tevreden sloot de jonge halve Moon oude kitten weer haar ogen, zich van geen kwaad bewust zijnde dat de ander haar aanwezigheid wellicht niet op prijs zou stellen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brat
Member
Welcome to a new age QIq5yq0
Sans
4442
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 80 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new age   Welcome to a new age Icon_minitimeza 23 mei 2020 - 19:45

Welcome to a new age 96iPLbp


Brat wilde niet dat de moeders van shadowclan rustig konden slapen. Ze wilde hun hun uitputten zonder dat er ook maar een druppel van bloed hoefde te vallen. En dat deed ze met mind games. In het begin van de overname was ze veel op bezoek geweest. En vele kittens vast voor het leven getraumatiseerd. Zodat er een golf van schok door de moeders zou gaan. En dat de veiligheid van hun eigen kittens onzeker was. Echter wilde de rode poes niet elke keer toeslaan. Soms zou ze hier enkel wat rustte en veder geen problemen veroorzaken. En precies dat, die onstabiliteit. Het feit dat de moeders niet wisten wat ze konden verwachten elke keer als ze deze beschutting betrad. Dat zou ze breken. Echter stond er voor de commander vandaag ook een totale verrassing te wachten. Nadat ze haar lichaam met een plof op de grond had laten vallen. Voelde ze even later het onmisbare gevoel dat een klein lichaam op de hare wist op te wekken. En ja hoor, toen ze keek. Zag ze een klein wit bolletje tussen haar lange donkere lokken liggen. Zonder pardon stonde de Elite poes op en trok haar lippen samen in een grauw. 'Wat denk je dat je aan het doen bent rotkind?'THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Nelthilta
Member
Welcome to a new age DPKsfdL
Ms. B
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new age   Welcome to a new age Icon_minitimeza 13 jun 2020 - 20:32

notesTrouble is borntag: Brat
The
most massive characters are seared with scars.
Het was altijd goed als er een kat was die zoals haar papa rook, een andere geur dan de meeste katten op deze plek hadden en dat betekende dan ook dat ze het niet kon laten om in de vacht te kruipen van de kattin die zoveel weg had van de twee katers die een oog op haar hielden. De donkere kattin leek haar echter niet te mogen, nou zeg! Het was niet alsof ze op haar teentjes had getrapt of in diens oor had gebeten, ze had enkel de zachte warmte opgezocht. De elite kattin trok haar lippen samen in een grauw die de kleine kitten met haar dunne snorharen deed trekken voordat ze pardoes opstond en de kitten op de grond tuimelde. Ze had zich niet bezeerd, het mos was een zachte landing. 'Wat denk je dat je aan het doen bent rotkind?' Siste de kattin waardoor de kitten met haar albino blauwe ogen knipperde en weer naar haar toe kroop? Deed ze wat verkeerd dan? Gek als de kitten was begon ze enkel te piepen terwijl ze haar kop schuin hield en haar neusje tegen diens poot duwde. hallo? Doe ik iets verkeerd? Ben jij mama? Echt praten deed ze nog niet, maar haar ogen leken de ander wel te bewonderen. Klein grut dat ze was, beïnvloed door Orchis.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Welcome to a new age
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: