a beautiful lie 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 a beautiful lie

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Kazan
Member
a beautiful lie Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
382
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 72 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 20:11

you are a weapon weapon
Alles werkte hem op zijn zenuwen. De manier waarop sommige katten net iets te luid n en uitademde zonder dat ze het doorhadden. Hoe ze hun stemmen steeds iets luider door het kamp lieten galmen en zijn nekharen overeind kwamen te staan en zijn oren richting zijn nek draaide. Soms had hij dagen waarop hij sneller overprikkeld raakte dan andere en vandaag was één van die dagen waarop hij niet langer dan een paar minuten in het kamp kon liggen voordat hij overeind schoot en met grote, snelle passen via de kampuitgang het kamp verliet. Er waren altijd dingen die deze momenten zouden triggeren, maar deze keer waren het allemaal dingen tegelijk. Ook zijn recente ruzies met zowel Stallionstar en Brat hielpen niet mee met zijn gedrag of manier waarmee hij ergens nu mee omging. Meestal ging de kater naar de starlake, maar nu had hij er weinig zin in. Hij wilde de rust wel die de starlake met zich meebracht, maar eigenlijk wilde hij niet iets meer zien gebeuren dan dat. Ook al stond de maan aan de hemel, toch ging hij een andere kant op. Zijn grote poten hadden hem gedragen naar de schuren en boerderijen waar kippen en andere dieren rondscharrelden achter de hekken en twolegs hun hun eten gaven. De gestreepte kater sprong op een ronde baal hooi die ingewikkeld was met plastic, zo dicht mogelijk bij het hek om te zien wat er allemaal voor zijn ogen gebeurde achter de hekken. Even voelde hij zijn spieren ontspannen en de stress en slechte gedachten zijn lichaam verlaten, maar nog geen halve minuut later viel het als een bulldozer op zijn hart en welde de tranen op in zijn ogen. Zijn emmer zat vol en langzaamaan waren er teveel druppels gevallen in één keer waardoor ze nu via zijn traanbuizen en zijn ogen zijn lichaam verlieten om de emmer weer leeg te laten lopen, al zou het misschien nog lang duren voordat de tranen zouden stoppen met rollen.


- gesloten c:
a pawn in this twisted game
MONTY


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
a beautiful lie QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 21:14

a beautiful lie 96iPLbp


Als een wolf liep de rode poes door haar territorium. Elke af en toe stopte ze om de wind te proeven in de hoop dat ze er iets interessants kon uitpikken. Een prooi, die haar voor even weer wist te verzadigen. Tot de dag en het uur dat weer naar de volgende hit opzoek moest. Het was een duistere nacht, zonder sterren, zonder maan. Enkel duisternis. Zelfs de nachtelijke dieren en de geluid die ze creëren waren niet aanwezig hier. Het was doodstil, alsof het verlaten was. Na een tijdje rond geslenterd vulde een maar al te bekende geur haar neus gaten, een geur die ze niet verwacht had om aanwezig te zijn. Ze was zo verrast, dat ze wel meerdere keren de wind moest moest opnemen. Om wel echt te bevestigen dat het er dat werkelijk was, en niet haar verlangens die spelletjes met haar aan het spelen was. Maar nee, hij was hier echt. De donker rode poes verhoogde geleidelijk haar tempo. Maar al snel kwam ze op het punt dat ze voluit aan het rennen was. Haar hart pompte als een gek- ze kon het in haar oren horen hoe haar hart aan het kloppen was. Maar of dat door het rennen kwam, of het andere; dat kon ze nog niet zeggen. Echter, was het waarschijnlijk een mix van beide. Eindelijke kreeg ze hem in het vizier, Stagstorm. Hij bevond zich in het droge hooi, dat de mensen in een bal hadden weten te vormen. Met een doffe blik in haar ogen liep de poes op de kater af. De geur van verdriet werd sterker naarmate ze dichter bij hem kwam. En het stak haar, diep in haar versteende hart. Zoals maar weinige dingen konden. Eenzaam naast hem legde ze haar staart op zijn lichaam. En opende haar bek op de woorden die in haar hoofd rond spookte eindelijk verlossing te geven. 'They made you cry, but that will end tonight. You are the only thing that's right about this broken world. Go on and cry...' Zong ze zachtjes, zodat alleen hij het kon horen. Even sloot de poes haar ogen en liet de koude nacht wind door haar vacht heen waaien. Waarna ze haarzelf over de kater een boog. Zachtjes gaf ze hem een lik over zijn hoofd terwijl ze veder ging met haar lied. 'But when the morning comes. We'll burn it down and then, we'll build the world again; Our love is God.'THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazan
Member
a beautiful lie Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
382
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 72 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimevr 22 mei 2020 - 23:45

you are a weapon weapon
De tranen had hij al een tijd voelen opkomen, maar elke keer als de dammen op het punt stonden om te breken vond hij een manier om zichzelf te herpakken en iets te vinden om zich aan vast te houden voordat hij onderwater zou gaan. Echter was die dam nu gebroken, helemaal verpulvert onder het gewicht en de kracht van het water, zijn emoties en tranen. Zijn klauwen doorboorde het plastic onder zijn poten als poging zijn emoties zo het hooi in te boren als een soort infuus die op die manier langzaam iets weg liet druppelen, in dit geval de hooibaal in. Het werkte niet. Zijn poten begonnen te trillen door de kracht die hij op de baal zetten en de tranen rolde sneller over zijn wangen. "They made you cry, but that will end tonight. You are the only thing that's right about this broken world. Go on and cry..." Zong ze zachtjes waarna ze hem een lik over zijn oor gaf en hij wat dichter tegen haar aan kroop. "But when the morning comes. We'll burn it down and then, we'll build the world again; Our love is God." Met een zucht luisterde hij naar haar zachte stem en hij veegde weer wat tranen van zijn natte wangen. "Are you okay?" Sprak hij zacht, zijn stem duidelijk dik door de emoties die hem overspoelde. Als een soort kitten zat hij naast de oudere poes terwijl hij zijn staart om haar heen sloeg.


a pawn in this twisted game
MONTY


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
a beautiful lie QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimeza 23 mei 2020 - 0:08

a beautiful lie 96iPLbpZe had de nacht betreden met de intentie om een prooi te vinden. Die haar weer kon opladen. Maar nu deed ze compleet het tegenovergestelde. Ze liet alles uit haar vloeien, als een open wond. Ze slikte even in de hoop haar keel die droog aanvoelde wat te verzachte. Een emotionele stem vroeg of ze oke was. Brat schudde zachtjes met haar hoofd en liet weer haar tong over zijn hoofd huid heen glijden. 'I was alone, I was a frozen lake. But then you melted me awake.' Zong ze veder, zo zuiver mogelijk. Maar lang kon deze muur niet ondereind blijven staan. Het zou breken. Zij zou breken. 'See, now I’m crying too.' Vloeistof gleed uit haar oog en bekladde haar wang vacht. Tot het al snel helemaal doorweekt was. Ze snikte en probeerde haar gold van emotie tegen te houden. Zoals ze al jaren had gedaan. Maar het bleef maar komen, het was overweldigend.


Even bleef ze zo, huilen in stilte.

Tot ze uiteindelijk haar zelf weer wat wist te herstellen. En langzaam steen voor steen haar muur weer wist op te bouwen. Haar muur zou weer uit de gebroken aardwerk herrijzen. Ze duwde haar lichaam tegen die van de kater aan. En dankzij zijn lichaamswarmte, ging haar eigen lichaam temperatuur ook omhoog. De poes haalde diep adem. Om zijn geur, nog eens goed te kunnen waarnemen. Het zorgde er voor dat ze rustig werd, dat ze even stil kon zijn van binnen. 'You're not alone.'THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazan
Member
a beautiful lie Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
382
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 72 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimeza 23 mei 2020 - 11:14

you are a weapon weapon

Er waren genoeg katten om hem heen in het kamp. Genoeg gezichten om naar te kijken. Om zich eraan vast te zuigen als een octopus maar in plaats daarvan was hij weggelopen. Hij vond rust in het geritsel van de bladeren in de bomen, het gras wat danste in de wind en de schapen die door het weiland liepen te grazen. Bij katten waren ze in het eerste oogopslag goed en was er niks mis met ze, maar als je dieper keek bleek er zoveel meer onder die ene laag te zitten dan je eerst dacht. Hij sloot zijn ogen terwijl haar gezang zijn oren vulde en hem als een sirene de zee in zou lokken, waarna zijn lichaam zou verdwijnen in de branding en nooit meer teruggevonden zou worden. Verdwenen. ”See, now I’m crying too”

De kater hief zijn kop en gaf haar een lik over haar wang terwijl de tranen nog steeds over zijn eigen rolde. Zijn staart streelde die van haar als een troostend gebaar, hun lichamen dicht tegen elkaar terwijl ze elkaar op die manier aan het troosten waren. Er hoefde geen woorden gesproken te worden om te weten wat hun gebaren zeiden.

Ze had haar lichaam tegen die van hem geduwd en de windclan kater had gewild dat ze nog dichterbij kon komen, maar veel dichterbij elkaar dan hoe ze nu zaten was niet mogelijk. Een zucht rolde over zijn lippen en zijn gezicht begroef zich in haar rode, dikke pels. De twee waren bijna te close om ‘gewoon vrienden’ te zijn, maar beide hadden ze een ander leven, een andere cultuur. Ze zouden nooit op één lijn komen te zitten met sommige aspecten, sommige visies. Er zat een te grootte kloof tussen hun, maar soms leek het wel alsof de twee helften van de gespleten grond dichter naar elkaar toe bogen wanneer ze zo zaten als ze nu zaten. ”You’re not alone.” Sprak ze na een stilte tussen de twee die alles behalve ongemakkelijk was. De kater wist dat hij niet alleen was en toch voelde hij zich alleen wanneer hij thuis was. Thuis. ‘Thuis’ was maar een vreemd begrip. Hij moest windclan als zijn thuis zien, het kamp was de woonkamer waar je met zijn allen bij elkaar kwam om te praten, maar hij was het liefste zo ver mogelijk vandaan van ‘thuis’. ”You are not alone Brat” mompelde hij. Het maakte niet uit wat er zou gebeuren, hij zou er voor haar zijn.

a pawn in this twisted game
MONTY


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
a beautiful lie QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimezo 24 mei 2020 - 21:49

a beautiful lie 96iPLbp


Hij vertelde haar dat ze niet alleen was. Maar dat was een leugen. Want dat was ze wel- zonder hem. Ze hield zo veel van hem. En na hun lange separatie werd dat alleen nog meer benadrukt. Maar toen werd ze aan de pijnlijke werkelijkheid blood gesteld. Zij hield van hem. Maar hij had nog andere liefdes in zijn leven. En het maakte haar gek. Ze wilde constant bij hem zijn, altijd. Maar dat werd bijna onmogelijk gemaakt door het feit dat ze in twee verschillende werelden leefde. 'And when the morning comes.' Dit- dit was voor haar ook een beetje de waters testen. Hem duwen, trekken. Haar liefde voor hem zat diep. Maar was dat wederzijds? Ze wist dat hij om haar gaf. Maar dat was niet genoeg. De rode poes voelde nog een paar tranen over haar wangen heen rollen, maar de waterstroom van eerder had ze weten de stoppen. En de laatste paar druppels veegde ze weg aan de vacht van de kater.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazan
Member
a beautiful lie Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
382
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 72 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimedi 26 mei 2020 - 0:30

you are a weapon weapon
Hij had een mate, een zoon en twee zussen. Genoeg katten die van hem hielden en toch voelde het alsof hij helemaal alleen was op de wereld. Hij voelde zich als een geest waar iedereen gewoon doorheen liep zonder ook maar iets te voelen of te merken. Altijd hield hij zich sterk, muren om zijn hart heen gebouwd waar bijna niemand doorheen zou kunnen komen. Hij zuchtte. Dat was maar een pootvol katten gelukt en de meeste hadden er daarna misbruik van gemaakt. Vooral zijn vader.

"And when the morning comes." Ze veegde haar tranen af aan zijn vacht. Als hij bij haar was voelde hij zich goed. Hij voelde zich sterk, maar toch kon hij ook kwetsbaar bij haar zijn zonder dat zij hem ook maar ergens op zou beoordelen. Ze had slechte dingen gedaan in haar leven, maar ook hij had dingen gedaan die niet goed waren. Niemand was helemaal goed of helemaal slecht. Hij gaf de poes nogmaals een lik over haar wang, daarna over haar oor. "When the morning comes" herhaalde hij zacht. "We'll burn away that tear" hij veegde de laatste tranen van haar wangen met zijn poot en duwde zijn neus tegen haar wang.


a pawn in this twisted game
MONTY


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
a beautiful lie QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimedo 28 mei 2020 - 14:06

a beautiful lie 96iPLbp


De kater likte haar en herhaalde haar woorden. "When the morning comes" Ja als de ochtend hier is, zullen ze ze samen herrijzen uit de as. Hopelijk, de poes hoopte het zo erg. Ze wilde hem, ze moest hem hebben. Zonder hem was ze niet compleet. En ze wilde dat hij van haar hield, enkel van haar. En niemand anders. Niet zijn familie en al helemaal niet zijn mate. Als ze kon zou ze allemaal uit deze wereld verwijderen. "We'll burn away that tear" Brat sloot even haar ogen toen ze haar wang nog natter voelde worden dankzij de tranen die er aan werden afgeveegd. Nu waren hun vloeistoffen samen gemixt, gevoegd als een. Zoals hun eigenlijk ook hoorde te zijn. 'Raise our city here.' miauwde de poes terwijl ze hoofd van hem weg draaide en haar bik over het landschap liet gaat. Het was kaal en er was geen ziel te bekennen, geen muisje die net door het gras rende. Geen vogel die door de koude nacht lucht vloog. Ze waren alleen, helemaal alleen. 'Our love is god.' Herhaalde ze zachtjes, hun liefde was god. Hun liefde zou alles om hun heen bepalen, niks zou in de weg komen van wat hun voor elkaar voelde. Niks, en niemand.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kazan
Member
a beautiful lie Dcda0bf76d58f537fc3b320629949707
dodo -again-
382
Actief
hold him gently in your hands. He has been cracked enough as it is, and his heart is more shattered than he leads on.

CAT'S PROFILE
Age: « 72 moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kazan
BerichtOnderwerp: Re: a beautiful lie   a beautiful lie Icon_minitimevr 29 mei 2020 - 22:28

you are a weapon weapon
Emoties raasde door zijn lichaam waarvan hij het bestaan niet wist. De kater probeerde zijn emoties normaal gesproken te negeren, maar als hij bij de rode poes was leek het alsof hij ze niet kon controleren. Dan kwamen ze allemaal naar boven geborreld zonder dat dat de bedoeling was. "Raise our city here" miauwde de poes terwijl ze haar kop van hem wegdraaide. Zijn staart streelde langs haar flank en haar staart en een brok vormde in zijn keel. De woorden die op zijn lippen lagen vormde knopen in zijn keel waardoor slikken moeilijker werd, maar de woorden verlieten zijn keel niet. Er waren teveel dingen die op het spel stonden nu om te zeggen wat hij wilde zeggen, maar misschien zou hij het ooit wel tegen haar zeggen, als ze beide dan nog zouden leven. "Our love is god" herhaalde de poes zachtjes en de kater duwde zijn neus weer tegen haar schouder. Hij wilde haar woorden herhalen, maar het was lastig. Er waren teveel dingen die hem ervan weerhielden om te zeggen waar hij al dagen over na aan het denken was.

a pawn in this twisted game
MONTY


KAZAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
a beautiful lie
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: