I want brimstone in my garden 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 I want brimstone in my garden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Polarhaze
Member
I want brimstone in my garden Giphy
Pom
142
Actief
We're on the edge of greatness
Turning darkness to light

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☽'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Polarhaze
BerichtOnderwerp: I want brimstone in my garden   I want brimstone in my garden Icon_minitimema 25 mei 2020 - 21:47

I want brimstone in my garden P3TbxsS

Een ronde kattin zwiepte met haar korte, pluizige staart. Haar ogen gleden over het Windclan camp. Katten waren druk bezig met prooi aan te voeren. Een paar patrouilles zaten nu samen te tongen met een stuk vlees, om daarna nog wat te gaan jagen. Ook Polarhaze had al wezen jagen. Een kleine mus lag voor haar poten. Ze wilde het eigenlijk geven aan een van de kittens, maar apprentices waren druk bezig met de nesten te verversen en dus moest ze nog wat wachten. Haar staart tikte verder. Een deuntje dat haar moeder had gezongen als kind. Hm-hm-hmmm-hm.

+ Eerste post Searpaw


I want brimstone in my garden CClTb1s
Terug naar boven Ga naar beneden
Searpaw
Member
I want brimstone in my garden VyKVHZT
Pom
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Searpaw
BerichtOnderwerp: Re: I want brimstone in my garden   I want brimstone in my garden Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:06

De kersverse apprentice Searpaw was samen met de andere apprentices de nesten aan het verversen, toen ze een bekende stem hoorde neuriën. Ze draaide zich om en zag Polarhaze. Die zat met haar rug naar Searpaw toe en haar staart zwiepte heen en weer. Searpaw kreeg het idee om al te oefenen op het jagen. Ze boog haar hoofd naar de grond, ging door haar knieën en deed iets wat tussen schuifelen en sluipen in lag, tot ze bijna bij de warrior was. Haar staart stak enthousiast in de lucht en bewoog heen en weer. Met een grote sprong landde ze met haar pootjes op Polars staart. "HEBBES!", lachte ze. Ze ging vervolgens voor de kattin zitten en zag dat ze een klein vogeltje mee had gebracht. "Ben je gaan jagen? Wat voor vogel is dat?", ze bestookte de warrior met vragen. "Oh Polarhaze! Zou je mij verhalen willen vertellen? Over hoe het is om te jagen! En over hoe het buiten het kamp is!" Ze glimlachte en keek met stralende oogjes op naar de kattin.


I want brimstone in my garden CYBkNuT
Terug naar boven Ga naar beneden
Polarhaze
Member
I want brimstone in my garden Giphy
Pom
142
Actief
We're on the edge of greatness
Turning darkness to light

CAT'S PROFILE
Age: 43 ☽'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Polarhaze
BerichtOnderwerp: Re: I want brimstone in my garden   I want brimstone in my garden Icon_minitimedi 26 mei 2020 - 12:49


I want brimstone in my garden P3TbxsS

Een sensatie trok door haar staart, via haar ruggengraat, naar die slimme (kuch) hersenen van haar. Polarhaze draaide zich om. Met haar brede poot kegelde ze zo Searpaw bijna omver. "Oeps, sorry schat!" Ze murmelde snel iets tegen zichzelf, maar het was meer in gedachten en zo dus onverstaanbaar. De senior warrior glimlachte naar de jonge apprentice. Ze was nog maar net uit haar kitten rang, maar door de drukte had haar mentor het opgegeven. Jammer. Polarhaze probeerde iets zachter op het kopje van de kattin te meppen. "There there," miauwde ze tegen haarzelf. De ronde poes glimlachte kort bij de woordenstroom van Searpaw. "Oh my Searpaw, ik kan je bijna niet volgen. Je praat mijn oren eraf." Ze nam daad bij woord en liet haar kleine oortjes verdwijnen in haar nekvacht. Een domme glimlach rinkelde op haar gezicht. "Dat is een mus, een mus is klein en bruin. Dit is een vrouwtje, de mannetjes zijn meer wit met donkerbruin." Ze knikte. "Hmmm mus dat heb ik goed gevangen ja." Polarhaze stopte met knikken. Ze schoof de vogel naar Searpaw. "Altijd oppassen als je mussen volgt, want ze leven altijd waar Twolegs zijn. Die vind je niet zo ver van ons gebied vandaan. Het heet de Twolegplace."


I want brimstone in my garden CClTb1s
Terug naar boven Ga naar beneden
Searpaw
Member
I want brimstone in my garden VyKVHZT
Pom
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Searpaw
BerichtOnderwerp: Re: I want brimstone in my garden   I want brimstone in my garden Icon_minitimedi 26 mei 2020 - 13:14

Wat leerde ze toch al veel bij, haar mentor zou trots zijn wanneer ze al haar kennis al kon laten zien op de eerste training! Polarhaze schoof de kleine bruine mus, die dus een vrouwtje was want de mannetjes waren witter met donkerbruin, over naar de jonge apprentice. "Dank je!", mauwde ze en ze begon te smullen van de mus. "Waarom moet ik uit de buurt blijven bij Twolegs?", vroeg ze nieuwsgierig. "Zijn die gevaarlijk?" Ze had al veel gehoord over de Twolegs, maar natuurlijk had ze er nog nooit eentje gezien, die kwamen nooit ver op het Windclanterritorium, zeker niet tot bij hun kamp. Ze had enkel enge verhaaltjes gehoord, maar alleen van de andere kits, die wisten ook niet hoe het echt was buiten het kamp. Nu kon ze echte krijgerverhalen te horen krijgen. "Ik ben toch veel sneller? Ik heb vier slanke pootjes om mee te rennen, en later word ik een echte Moor runner! Daar kunnen Twolegs toch nooit tegenop?" Als demonstratie van haar "buitengewone" snelheid rende ze twee cirkels rond Polarhaze, die eindigden in een lompe val. "Oeps", pufte ze giechelend.


I want brimstone in my garden CYBkNuT
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I want brimstone in my garden   I want brimstone in my garden Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I want brimstone in my garden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: