[Punishment] I've warned you all! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Punishment] I've warned you all!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Deceased
[Punishment] I've warned you all! 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:07

Cobra had ze gewaarschuwd. Hij had ze allemaal gewaarschuwd en toch was er altijd één struikelblok. Zijn gifgroene ogen gleden door het kamp heen. Het was nu nog rustig, zometeen niet meer. Dat wist hij zeker. Hij zuchtte eventjes en kwam overeind, om vervolgens op het hoogste deel van het kamp te springen. De kater keek in het rond en liep een keer of twee heen en weer, voordat hij ging zitten en zijn staart over zijn poten heen sloeg. Cobra schraapte zijn keel eventjes. "Iedereen verzamelen!" bromde hij over de groep katten heen. Hij had de vorige keer gemerkt dat Shadowclan een te zwakke maag had voor zijn gebruikelijke oproep, dus hij hoopte dat hij met dit wel ieders aandacht kon trekken.
Hij wachtte eventjes totdat een groot genoege groep katten zich verzameld had. "Laat Darkmind naar voren komen." Vermelde hij daarna. Met een van zijn poten schraapte hij over de rand van de plek waar hij zat, voordat hij met een plof op de open plek voor de katten sprong. Hij wachtte totdat hij de kater in het vizier had en glimlachte eventjes ten duivels. "Shadowclan heeft dapper gevochten tegen Riverclan toen zij jullie in de rug aanvielen. Ik ben trots op deze samenwerking en ik zie potentie hierin. Echter zat jij," de gifgroene ogen van de Elite leader gleden over het lichaam van de young warrior heen. "verhaaltjes te vertellen dat Riverclan nooit zou aanvallen. En hiervoor zal je gestraft worden." De zwarte kater hief zijn klauw, klaar om uit te halen naar Darkmind. Als hij nog iets zou willen zeggen, moest die snel wezen.

[Open voor iedereen, gelieve niet te bemoeien met de straf <3]


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
[Punishment] I've warned you all! CtVqjS4
L O I S
286
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:14

Haar oren kwamen overeind toen Cobra sprak. Hij noemde de naam Darkmind. Een koude grijns - die de laatste dagen steeds vaker op haar gezicht verscheen - trok over haar snuit. Ze luisterde naar de uitleg van haar leider, maar hoorde toen dat er nog een klein puntje miste. De she-cat kwam regaal naar voren gestapt terwijl ze naar de jonge kat keek. "Je mist nog één klein detail, Cobra," sprak ze waarna ze zich met een zwiep van haar omdraaide naar die vieze stankclan. "Laat ze zien wat er gebeurd als Shadowclan een Bloodclanner durft aan te vallen." Niet dat Zahida hem zelf niet kon toetakelen. Oh nee. Maar het effect was gewoon zoveel pijnlijker als het zo publiekelijk en vernederend gebeurde. Haar nagels drukten zich in de grond.


[Punishment] I've warned you all! 10pvxmw[Punishment] I've warned you all! 2gxnp75[Punishment] I've warned you all! 2hqc5lx[Punishment] I've warned you all! 2iha58w[Punishment] I've warned you all! 34nodx3[Punishment] I've warned you all! Vmwrhy[Punishment] I've warned you all! 89lmSOJ[Punishment] I've warned you all! 23mrb6w[Punishment] I've warned you all! COxUkZt[Punishment] I've warned you all! Okd2lw[Punishment] I've warned you all! 10pvxmw[Punishment] I've warned you all! 10pvxmw
[Punishment] I've warned you all! Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Punishment] I've warned you all! Gzf1Slk
❆ Michelle ❆
111
Actief
The first sign is fear. The second is always fire. Your people are afraid, and now the fires burn.

CAT'S PROFILE
Age: ❆ 13 Moons ❆
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-Warrior
Hoarsevoice
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:26

If this is the last decision I can ever make
Met grote blauwe ogen staarde de kater op naar cobra. De kat had hen allemaal bij elkaar geroepen en met lood in zijn poten was de witte kater naar voren gekomen. De woorden bonsde in zijn oren terwijl hij luisterde naar de zwarte kater. Darkmind wat had je gedaan.. De realisatie dat hij degene was geweest die had geroepen dat Riverclan aanviel was nog altijd aanwezig in zijn hart. Was wat er zou gebeuren met Darkmind zijn schuld.. Was dit allemaal.. Met oortjes in zijn nek keek hij op naar de jonge warrior. Dit was zijn schuld, hij zou daar moeten staan, voor Cobra.. Hij zou deze straf moeten krijgen.. ”Sorry Darkmind.” Fluisterde de kater, zijn stem dik van pijn terwijl hij bleef kijken. Hij moest dit zien.. Dit moest hij op zijn netvlies branden. Zodat hij het zichzelf nooit zou kunnen vergeven.
at least it is my decisionMy shining dishonesty will be the salvation of me
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Punishment] I've warned you all! HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:31

It's no use going back to yesterday
Ze moesten komen? De grijze kattin keek op naar de kater die gesproken had. Tijdens het gehele gevecht had ze zichzelf verstopt. Gefrustreerd dat ze niets kon. Maar als ze iets geprobeerd had was ze zeker weten gestorven. Maar haar clangenoten zagen er verslagen uit en.. Darkmind.. werd naar voren geroepen. De grijze kattin keek op naar de kater die geroepen werd. Gelijk de naam bij de kater plaatsend voor ze nieuwsgierig opkeek naar hun zwarte ‘leider’. Zich afvragend wat hij ging doen. Waarom hij Darkmind nodig had. Haar groene oogjes stonden vol nieuwsgierigheid. Zich van geen kwaad bewust.

because I was a different person thenI'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Punishment] I've warned you all! BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:34


Haar hart bonsde in haar keel elke keer als dat monster hen weer samenriep, alsof ze één clan waren, alsof Shadowclan gewoon zijn leiderschap accepteerde. maar er was niets dat ze kon doen, helemaal niets behalve toekijken; zoveel was duidelijk. En dat frustreerde haar meer dan wat dan ook. Wat Cobra nu weer aankondigde, onder het zelfingenomen gegniffel van zijn mede-monsters, was even erg als al zijn andere mededelingen - maar daarom niet minder schoquerend. Haar snuitje viel lichtjes open terwijl ze machteloos toe moest kijken hoe ze Darkmind zouden straffen. En voor wat? Omdat hij common sense had? Of omdat hij te slim was voor Bloodclan's zin? Chillypaw klemde haar kaken op elkaar en boorde haar klauwen in de grond. Oh, Starclan, wat wenste ze dat ze iets kon doen, dat ze hem op de één of andere reden kon redden van dit onrecht.. Maar dat zou een zelfmoordmissie zijn, en dus bleef ze maar stil - ook al riep elke haar op haar lichaam dat ze moest opstaan, dat ze dit moest voorkomen, dat ze zichzelf dan maar moest opofferen - voor het grotere goed van Shadowclan. Als ze gedacht had dat het echt iets uit zou maken, zou ze het meteen doen.

Haar gouden blik gleed door het camp, om te zien naar de reacties van haar clangenoten; ze zag Hoarsepaw, die even gefrustreerd leek als haar, en ze snapte hem als geen ander. Maar haar blik viel ook op Serpentpaw, onschuldig als ze eruitzag. Chillypaw liet de adem die ze in had gehouden even gaan en stond toen op; met snelle, voorzichtige pasjes liep ze op de iets oudere apprentice af. "Hé, Serpent..", mauwde ze; haar stem trilde van angst en amper ingehouden woede. "Ik wou dat ik iets kon doen om die monsters te stoppen..", mompelde ze, zacht genoeg dat enkel haar nieuwe vriendin haar zou kunnen horen - want ze had niet zo veel zin om ook gestraft te moeten worden voor één of andere vossenstront reden dat die Starclanvervloekte monsters bedachten.

Tag: Serpentpaw


[Punishment] I've warned you all! SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Punishment] I've warned you all! Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 25 mei 2020 - 22:54

Het was vernederender dat die Bloodclanners hier altijd nog rond hingen dan dat hij zich een vergiste in zijn leven voor Bloodclan hun kamp binnen was gevallen. Darkmind was nog net een van de schrammen aan het verzorgen die hij tijdens de misgelopen actie van de andere clans waren ontstaan. Echter toen Cobra hen allen riep keek hij op van de plek waar hij gelegen had. Zijn ogen versmalde zich toen de zwarte kater hem op riep. Met een dreigende grom kwam Dark omhoog en trok zijn lip op naar de leider van de Bloodclan. Nee hij zou nooit vrienden met deze katten worden! Zijn kop hoog op geheven op zijn schouders liep Dark tussen zijn clan genoten en die stink katten door. Hij had geen spijt van wat hij gedaan had. 'Jij bent de gene die liegt! De andere clans waren hier om jullie te verdrijven ja!' Miauwde Darkmind luid genoeg zodat elke kat hem kon horen. Zahida had hij het liefst opnieuw aangevlogen, maar zijn blik bleef op Cobra gericht. Zijn ogen tot woedende spleetjes en zijn lijf zelve straalde enkel neutraliteit uit. Hij zou geen van hen laten merken dat hij pijn zou leiden, niet aan welke Bloodclan kat dan ook, niet aan zijn clanleden die zouden zien wat hij voor hen over had! Echter zou hij niet gaan staan afwachten. Als Cobra hem wilde straffen zou hij daar voor moeten werken! Snel sprong Darkmind opzij en dook daarna naar voren met uitgeslagen klauwen. Hij zou zich niet zomaar laten pakken, nu niet en nooit niet al wist Dark dat Cobra sneller was hij moest enkel slimmer zijn! Zijn blik was op Cobra gericht en behield elke beweging die de kater maken zou scherp in het oog. Deze kat was zijn leider niet en dat zou hij ook nooit worden!


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Punishment] I've warned you all! HY7r0kw
↬ Michelle ↬
99
Actief
Have I gone mad? I'm afraid so.
You're entirely Bonkers.
But I will tell you a secret,
All the best people are.

CAT'S PROFILE
Age: ↬ 13 Moons ↬
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Serpentcoil
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 12:30

It's no use going back to yesterday
Met grote onschuldige groene ogen keek de jonge apprentice op. Darkmind riep iets, maar haar interesse viel op Chillypaw die tegen haar sprak. Ze keek haar grijze vriendin aan. Ze slikte even en keek terug naar Dark die uit wou halen naar Cobra. ”Ik snap het niet.. Wat is er allemaal aan de hand ..Wat heeft Darkmind gedaan” Fluisterde ze zachtjes, haar blik richtend op Chillypaw. ”Welke monsters..” Fluisterde ze geschrokken haar oortjes in haar nek plaatsend terwijl ze naar de grijze kat keek. Ze snapte er helemaal niets van.. Dit was toch. Normaal?
because I was a different person then
I'm afraid I can't explain myself,
Because I am not myself, you see?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Punishment] I've warned you all! BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 12:46

Haar gele blik viel terug op de kater vooraan, die op de Bloodclan leider afgelopen was en nu uitviel naar hem. Starclanverdomme, had de jonge warrior zelfmoordneigingen ofzo? Chillypaw was niet het type om over zich heen te laten lopen, maar misschien was dat op dit moment wel de slimmere optie.. "Darkmind heeft het lef gehad om Bloodclan tegen te spreken.", fluisterde Chillypaw als antwoord tegen haar vriendin, waarna ze haar weer even kort aankeek. Serpentpaw leek het niet zo goed te snappen - en, tsja, misschien was dat ook logisch.. Ze wist immers niet hoe het normaal eraan toe ging, voor haar was dit misschien gewoon normaal. Maar dat zou de jonge kattin wel even rechtzetten, want niets aan dit was normaal. Het was wreed en oneerlijk en niets meer dan dat. "De Bloodclanners zijn de monsters. Darkmind heeft niets fout gedaan - en als Acorndust, onze leider, hem had gestraft, had die dat niet op zo'n agressieve manier gedaan.." Maar Acorndust was dood, naar het schijnt. Een gedachte waarvan ze weigerde hem te geloven, want dan zou hun situatie op dit moment zeker compleet hopeloos zijn - en dat kon haar arme idealistische hartje niet aan.


[Punishment] I've warned you all! SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[Punishment] I've warned you all! 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 12:58

Ah ja, de bruine kater had het lef om zelfs hier nog tegen hem te spreken. Nou ja, wie niet horen wilde, moest maar voelen. Zahida gaf trouwens ook nog een goed punt. Hij had zich tegen de Elite, tegen hun beschermers, gekeerd. Daarmee was hij ook nog eens de fout in gegaan. Cobra schudde langzaam zijn kop toen Darkmind tegen hem sprak. "Nee, Darkmind. Riverclan was hier om Shadowclan aan te vallen. Want wat is nou makkelijker dan een gevallen clan te pakken te krijgen. Immers staan alle clans te snakken voor een klein stukje meer territorium. En geef ze eens ongelijk, jullie leven hier in een goed deel van het bos." Cobra grinnikte zachtjes, maar voordat hij zijn klauw kon laten zakken om de jonge kater zijn straf te geven, schoot deze er van door. De zwarte leader zuchtte zachtjes. "Darkmind. Maakt niet lastiger voor jezelf. Hoe meer je vlucht, hoe zwaarder je straf zal zijn." Sprak hij enkel. Rustig kwam hij overeind en rekte zich uit, waarna hij een sprong maakte naar de kater toe, in de hoop 'm tegen de grond aan te kunnen werken. Zoals hij al zei, wie niet luisterde, moest maar voelen.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Punishment] I've warned you all! Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimewo 27 mei 2020 - 22:24

Zoete praatjes. Nee daar viel deze jongen niet voor. 'Clans vallen niet aan wanneer de ander in nood verkeerd! Waarom viel de rivierclanner me dan niet aan toen ik hem mijn rug toe keerde?! Nou?' siste Darkmind en zag hoe Cobra hem wilde bespringen. Dachten zij nu werkelijk dat... dat deze snert katten hun in bescherming namen? 'Als je echt een clan kat aan je kant zou proberen te krijgen dan heb je wel meer nodig dan die zoete woorden van jullie! Waar de Bloodclan voor staat is angst zaaien in de hoop zo andere te laten doen wat jullie willen!' mauwde Dark nog voor hij naar voren en onder de poten van Cobra door dook. Hij vluchten niet, nee wat Darkmind probeerde was dat verstand aan deze moordenaars te brengen! Verstand die ze al lang geleden verloren leken te zijn. En wat over het beste deel van het woud? Misschien in New en Green leaf, maar zeker niet in Leaffal of Leafless. Deze kater zag enkel wat hij nu zag. Maar de prooien werden steeds verder verdreven van hun territorium, maar dat kwam door de prooi aanvraag. 'Als wij om territorium vechten zal geen kat hoeven komen te sterven! Iets waar jullie kennelijk geen besef van hebben, Wat betreft van wat jij misschien gezien hebt is wat is in de goede manen aan prooi rond loopt, je kent de wreedheid van de natuur niet in zijn koude manen, plus dat door jullie komst er te veel prooi moet worden gevangen. Jullie zijn de plaag hier niet de andere clans!' sneerde de donker bruin gemarmerde kater en maakte zich klaar voor de volgende aanval, maar liet de zwarte kater dit keer expres dichterbij komen, maar deze zou geen krimp geven nog in zijn houding nog in zijn ogen, Darkmind in zijn houding was enkel trots en arrogantie af te lezen. Niet een kat die zich door dreiging en angst liet kleineren of vernederen. Nee zo was hij niet opgevoed door zijn tante en pleegmoeder. Zo was hij niet opgevoed in de clan, deze clan die zijn familie was. Dat was iets waar deze Bloodlcan katten nooit wat van zouden begrijpen. Zij waren als enkele kat enkele en eigen families misschien sterk, maar ze zouden nooit voor zo ver Dark gezien had samen kunnen werken als ze zich vrijwillig zouden aanbieden. Hij had gezien dat ze elkaar constant in de gaten hielden. Met wie wat deed en of dat kennelijk wel binnen de regels van de Bloodclan viel? Dit was geen clan! Dit was gewoon een groep katten die elkaar ophitste met wie beter ergens in was. Pochen en andere onder de riem steken zodat de kat zich vernedert zou voelen. 'Jullie zijn geen clan! Elkaar constant drijven waardoor de andere zich nog meer zou moeten bewijzen. Jullie zijn niets!' grauwde Darkmind zijn felle blik op Cobra gericht. Deze katten waren tweebeenmonsters meer niet, enkel konden deze zich anders bewegen dan enkel op de harde en zwarte grond, ze hadden klauwen en tanden dat was het. Doelloze wezens die maar 1 ding in hun kop hadden.


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Punishment] I've warned you all! Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimedo 28 mei 2020 - 14:39

Settleddust zijn oren spitsten zich toen ze samengeroepen werden door de BloodClan leider. Hij trok geïrriteerd met zijn lip toen hij overeind kwam, maar hij kwam niet veel dichterbij. Hij probeerde zich laag te houden en niet teveel aandacht te trekken, hopend dat hij de problemen ooit kon oplossen. Maar toen hij doorkreeg dat dit een openbare aftuiging zou worden. Dit was niet eerlijk, maar het paste precies in de manipulatieve spelletjes die Cobra speelde. Darkmind had gelijk, Settleddust wist dat. Hij wás in RiverClan geweest met Acorndust. Hij wist hoe het zat, hij wist dat Acorndust er nog was... ergens. Settleddust duwde zich wat door de menigte vooruit, waar hij maar half meekreeg wat Darkmind allemaal probeerde bij elkaar te roepen. Hij beet op zijn lip. Het was dapper dat hij het probeerde, maar niemand zou hem te hulp schieten. De wonden van het gevecht waren nog te vers. Ooit zou gerechtigheid gevierd worden, maar het zou niet vandaag kunnen zijn. Darkmind maakte het nu alleen maar erger voor zichzelf, hoe erg het ook was, Settleddust kon vandaag niet inspringen, hoe erg zijn klauwen ook jeukten. Hij zou het alleen maar erger maken. Hij probeerde Darkmind zijn blik te vangen en miniscuul met zijn kop te schudden. Hopelijk zou hij het begrijpen dat hij moest stoppen, zodat hij nog de kans kreeg om een andere dag weer te vechten.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
[Punishment] I've warned you all! 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 8 jun 2020 - 15:15

Cobra zuchtte zachtjes. Deze kater wist ook gewoon niet van ophouden. Hij had niet echt goed door hoe het bij de Elite eraan toe ging, of wel soms? Rustig bleef de zwarte kater staan, immers was de bruine warrior weer eens onder hem door gedoken. Er werden woorden zijn richting opgeslingerd, woorden die hem niet eens interesseerde. Ze waren geen clan, ze waren niets. Maar natuurlijk. Ze dreven elkaar tot het uiterste zodat alleen de sterkste zouden overleven. Zodat hij wist op wie hij kon rekenen en wie de Elite alleen maar neer zou kunnen halen. Zoals Shark deed, zoals Thora deed. Zij waren doornen geweest in zijn beeld van de Elite en daarom had hij zich van ze ontdaan. Terwijl Darkmind er met de arrogantie vanaf druipend stond te poseren, zetten de zwarte kater zich af. Met de kracht van een Elite kat en moordlustigheid van de honden die hij in zijn leven omgebracht had, pinde hij de kater tegen de grond. Zijn gifgroene ogen vlamde op en hij voelde hoe de adrenaline door zijn lichaam schoot. Zijn kaak hing los en voorzichtig likte de kater zijn tanden af. Een diep gegrom steeg op uit zijn keel, terwijl hij een klauw hief naar de bruine warrior. ”Deze keer ontsnap je me niet, malàka.” Gromde hij diep voordat hij zijn klauw over de zij van de bruine kater liet glijden.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darktrail
Member
[Punishment] I've warned you all! Mini-avatar-Darkpaw
344
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Darktrail
BerichtOnderwerp: Re: [Punishment] I've warned you all!   [Punishment] I've warned you all! Icon_minitimema 8 jun 2020 - 17:45

Dark was razend. Normaal zou hij kalmer zijn geweest, maar de woede moest eruit al was het nu op dit moment niet handig. Toch luchten het op. Cobra was als een muur waartegen je modder gooide. Als een duif die zaadjes voor zijn snavel had liggen en ze niet zag nog rook. Zijn woorden waren voor dovemansoren. Hoewel de donkerbruine gemarmerde kater geen verdere emoties toonde dan enkel zijn boosheid liet hij Cobra toch komen die hem op zijn zij om wierp. Darkmind was te boos geweest en te gefocust op de zwarte kater om de blik van Settlesdust op te vangen. Zijn enigste doel was het om Cobra duidelijk te maken dat hij hem geen pijn zou kunnen doen nog zijn clan! Dark vertoonde geen enkele tekenen dat hij pijn had door de klap van de landing. Hoewel het een beetje in zijn kop zuisde daardoor. De grom van de zwarte kater beantwoorden Darkmind met een eigen diepe grom. Deze brak zelfs niet toen de nagels van Cobra over zijn zij getrokken werd. Zijn nagels schraapte over zijn rippen en deden zo'n pijn dat de donkerbruine Warrior bijna vergat een uitstraling te houden die niets vertoonde, maar hij hield zich nog net op tijd in om de pijn te tonen die de Bloodclan leider had willen zien bij hem. 'Eindelijk je punt gezet?' vroeg Darkmind en keek Cobra droog en verveeld aan. Alsof het eerder gejeukt had dan echt pijn. Bloed welde op en wanneer zijn vacht er nat van was geworden gleed het traag door en over zijn huid en vacht tot het de grond raakte. Nee hij zou niet tonen dat het hem pijn deed. Geen enkele aanwezige stinkkat!


Hydra - Leafface - Moonkit -  Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Punishment] I've warned you all!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: