I hear the birds on the summer breeze [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I hear the birds on the summer breeze [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roseflame
Member
I hear the birds on the summer breeze [OPEN] 4iRbUzB
Pom
28
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roseflame
BerichtOnderwerp: I hear the birds on the summer breeze [OPEN]   I hear the birds on the summer breeze [OPEN] Icon_minitimedo 28 mei 2020 - 16:49

Het was weer een mooie dag voor Newleaf. Het zonnetje scheen op de velden en zorgde voor warmte, die aangenaam werd afgekoeld door de frisse wind. Roseflame liep door de weiden van het Windclanterritorium. Ze had besloten om wat aan haar conditie te werken. Dat was wel nodig als je moest jagen op de vlaktes. Er was niet veel plaats om je te verstoppen tijdens het besluipen van prooi, dus snel kunnen lopen en het kunnen volhouden was best belangrijk, vond ze. Na eventjes rennen zag ze in de verte een witte flits. Ze kneep haar ogen samen en zag een konijn rondspringen en toen stoppen bij een kleine plas om wat te drinken. De kattin liep een eindje om, zodat de wind haar geur niet mee naar haar prooi zou dragen. Toen ging ze door haar poten en sloop voorzichtig vooruit, sprong op en rende met de typische elegantie van een Windclanner op het konijn af. Het konijn had haar pas gezien toen ze al veel te dichtbij was en begon te te vluchten. Roseflame was zo dichtbij nu dat ze alleen haar hoofd moest uitsteken om het konijn vast te grijpen, maar botste plots tegen iets harig op. "Verdikkeme," vloekte ze. Ze stond op en zag een kat voor haar staan. "Verdorie, kan je niet wat beter uitkijken!", riep ze kwaad. "Ik had hem bijna te pakken!" Ze gromde en likte haar vuile poten schoon en verzorgde de kleine schaafwondjes die de val had veroorzaakt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I hear the birds on the summer breeze [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: