[Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Vigil] You were like a daughter to me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Hedgepaw.
Member
[Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 A328f0c87544e7adda829f42026e21adeb5b8099
Elfje
180
Actief
You Once Said That You Wished Me To Become A Man Of Worth

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Hedgepaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] You were like a daughter to me   [Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 Icon_minitimeza 6 jun 2020 - 23:41

Hedgekit snikte nog steeds, duidelijk overstuur van alles wat er nu over hem heen gewalst kwam; de dood van zijn moeder, starclan die haar niet meer terug zou geven en het gevecht en geschreeuw tussen zijn zusje en Rapidkit. Toen hij de stem van Stallionstar hoorde schudde hij zijn kopje. Hij wilde hier helemaal niet zijn! Hij… Hij wilde weg! Weg van het kamp en weg van de nursery! Dan moest hij alleen maar aan mama denken en mama was weg. Dood. Dat was het woord, ook al begreep de kitten nog niet helemaal wat dat betekende. Hij wist wel dat mama nooit meer wakker zou worden, nooit meer terug zou komen. De eerste woorden van zijn opa vielen dus ook een beetje op loze oren, maar het deuntje wat de grote kater neuriede kalmeerde hem ietsjes. Zijn gesnik werd in ieder geval wat rustiger, al bleven de traantjes komen. En toen, toen fluisterde zijn opa een uitvlucht. Of nou ja, niet een uitvlucht van het kamp, maar wel van de nursery. Hedgekit mocht bij hem slapen vanacht. Hij zou dan niet terug naar de nursery moeten, waar de afwezigheid van zijn mama hem alleen maar meer overstuur zou maken. Hij knikte terwijl hij langzaam zijn blik naar boven wendde. “J-ja” Kon hij met een heel klein stemmetje uitbrengen.


[Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 New_pr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tansypaw.
Member
[Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 FfefbVt
Yanthe
78
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6,5 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] You were like a daughter to me   [Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 22:33

Hier zat ze dan, in de nursery. Ze had zichzelf opgeduwd bij het horen van stemmen buiten de den. Wat was er aan de hand? Wie waren daar? Ze zat op het randje van haar nest, nieuwsgierig naar de opening te kijken in het nest. Ze was nog net iets te jong om naar buiten te gaan, was nog nét niet sterk genoeg om die lange tocht naar buiten te maken. Toch was het duidelijk dat ze het wel wilde, de neiuwsgierigheid was zichtbaar in heel haar lijfje. Wat er zich buiten afspeelde was nog niet voor haar bedoelt, ze zou het waarschijnlijk niet snappen. Dood was een vaag begrip voor haar. Katten hadden dit al eens tegen haar gezegd. Haar moeder was 'dood'. Wat dat wilde zeggen, was voor haar een raadsel. Dood. Zo'n abstract woord voor zo'n jonge kitten. Haar oortjes waren naar voren gericht en haar, nog blauwe, ogen waren gericht op de uitgang van de nursery waar ze verschillende oudere kittens door had zien vertrekken. Was ze hier nu alleen. Haar korte aandachtspanne veranderde al snel van gedachten. Waar was iedereen naartoe? Waar waren haar vertrouwde vriendjes naartoe?


[Vigil] You were like a daughter to me - Pagina 2 JLqedDm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Vigil] You were like a daughter to me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: