Als je haar maar goed zit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Als je haar maar goed zit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oleanderpaw
Member
Als je haar maar goed zit Giphy
It’s ya BOI
22
Actief
I'm like a child in a sty
I play with vile
I burn you right out, I burned your bible

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oleanderpaw
BerichtOnderwerp: Als je haar maar goed zit   Als je haar maar goed zit Icon_minitimedo 4 jun 2020 - 23:28

Als je haar maar goed zit D426skz-14c53544-6e11-4698-b08e-b93f9b177fec.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M3ZmI4N2EwLTA5NWQtNGQwMC1iYmE3LTYzNjZiOWM1YjAwY1wvZDQyNnNrei0xNGM1MzU0NC02ZTExLTQ2OTgtYjA4ZS1iOTNmOWIxNzdmZWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

De jonge kater was druk bezig zijn vacht op orde te brengen. Het zat alle kanten op en Finchwing had hem gezegd dat hij prima als een idioot mocht vechten en zijn vacht in de war brengen maar dat hij daarna toch echt zijn vacht moest ordenen. Een goede Warrior zag er verzorgd en netjes uit, ten alle tijden. Oleanderpaw zuchtte en liet zijn gouden blik door het Camp gaan. Iets verderop zag hij Searpaw zitten die in de afgelopen drama ceremony een nieuwe mentor had gekregen. Hij piepte zijn oortjes recht overeind en liep op de andere Apprentice af. "Zin om te sparren?" miauwde hij met een grijns op zijn gezicht.
Als je haar maar goed zit Db1e4cw-a4bb4fc3-4cf8-495e-9498-c1b631503acd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxZjUxYTg3LWQ0YWQtNDc5Ny1iZjNmLTI4N2ZlYjcwZDE2NVwvZGIxZTRjdy1hNGJiNGZjMy00Y2Y4LTQ5NWUtOTQ5OC1jMWI2MzE1MDNhY2QucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Als je haar maar goed zit Oleander2
Terug naar boven Ga naar beneden
Searpaw
Member
Als je haar maar goed zit VyKVHZT
Pom
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Searpaw
BerichtOnderwerp: Re: Als je haar maar goed zit   Als je haar maar goed zit Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 21:19


De ceremonie was enkele dagen geleden afgelopen, Searpaw had eindelijk een nieuwe mentor, ze zou weldra leren vechten en jagen, daar keek ze ontzettend hard naar uit. Ze had zitten dagdromen, tot een kater kwam aangelopen. Het was Oleanderpaw. Sear had hem wel al eens gezien, maar nog nooit mee gesproken. Hij zag er best grappig uit, een deel van zijn vacht was mooi glad en verzorgd, terwijl een ander deel een wirwar van klitten was. Grijnzend vroeg hij om te sparren. Searpaw was normaal niet zo verlegen, maar ze schaamde zich een beetje omdat ze nog niet had leren vechten, terwijl ze al een maan apprentice was. "Ik kan niet vechten," mauwde ze. Ze schoof haar pootje heen en weer over de grond en richtte haar ogen verlegen naar beneden. Toen bedacht ze zich dat ze zich er niet zo voor moest schamen, ze kon er immers niets aan doen. "Zou jij me anders wat willen leren?" vroeg ze toen, met een gelijkaardige grijns als die van de kater op haar snoet.


Als je haar maar goed zit CYBkNuT
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Als je haar maar goed zit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: