Als je haar maar goed zit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Als je haar maar goed zit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Als je haar maar goed zit Giphy
21
Actief
I'm like a child in a sty
I play with vile
I burn you right out, I burned your bible

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Oleanderpaw
BerichtOnderwerp: Als je haar maar goed zit   Als je haar maar goed zit Icon_minitimedo 4 jun 2020 - 23:28

Als je haar maar goed zit D426skz-14c53544-6e11-4698-b08e-b93f9b177fec.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2M3ZmI4N2EwLTA5NWQtNGQwMC1iYmE3LTYzNjZiOWM1YjAwY1wvZDQyNnNrei0xNGM1MzU0NC02ZTExLTQ2OTgtYjA4ZS1iOTNmOWIxNzdmZWMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

De jonge kater was druk bezig zijn vacht op orde te brengen. Het zat alle kanten op en Finchwing had hem gezegd dat hij prima als een idioot mocht vechten en zijn vacht in de war brengen maar dat hij daarna toch echt zijn vacht moest ordenen. Een goede Warrior zag er verzorgd en netjes uit, ten alle tijden. Oleanderpaw zuchtte en liet zijn gouden blik door het Camp gaan. Iets verderop zag hij Searpaw zitten die in de afgelopen drama ceremony een nieuwe mentor had gekregen. Hij piepte zijn oortjes recht overeind en liep op de andere Apprentice af. "Zin om te sparren?" miauwde hij met een grijns op zijn gezicht.
Als je haar maar goed zit Db1e4cw-a4bb4fc3-4cf8-495e-9498-c1b631503acd.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2MxZjUxYTg3LWQ0YWQtNDc5Ny1iZjNmLTI4N2ZlYjcwZDE2NVwvZGIxZTRjdy1hNGJiNGZjMy00Y2Y4LTQ5NWUtOTQ5OC1jMWI2MzE1MDNhY2QucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0


Als je haar maar goed zit Oleander2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Searpaw
Member
Als je haar maar goed zit VyKVHZT
Pom
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Searpaw
BerichtOnderwerp: Re: Als je haar maar goed zit   Als je haar maar goed zit Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 21:19


De ceremonie was enkele dagen geleden afgelopen, Searpaw had eindelijk een nieuwe mentor, ze zou weldra leren vechten en jagen, daar keek ze ontzettend hard naar uit. Ze had zitten dagdromen, tot een kater kwam aangelopen. Het was Oleanderpaw. Sear had hem wel al eens gezien, maar nog nooit mee gesproken. Hij zag er best grappig uit, een deel van zijn vacht was mooi glad en verzorgd, terwijl een ander deel een wirwar van klitten was. Grijnzend vroeg hij om te sparren. Searpaw was normaal niet zo verlegen, maar ze schaamde zich een beetje omdat ze nog niet had leren vechten, terwijl ze al een maan apprentice was. "Ik kan niet vechten," mauwde ze. Ze schoof haar pootje heen en weer over de grond en richtte haar ogen verlegen naar beneden. Toen bedacht ze zich dat ze zich er niet zo voor moest schamen, ze kon er immers niets aan doen. "Zou jij me anders wat willen leren?" vroeg ze toen, met een gelijkaardige grijns als die van de kater op haar snoet.


Als je haar maar goed zit CYBkNuT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Als je haar maar goed zit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: