How are you? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 How are you?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonflow
Member
How are you?  Mini-avatar-moonkit
204
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonflow
BerichtOnderwerp: How are you?    How are you?  Icon_minitimevr 5 jun 2020 - 22:55

Ze lag nog te slapen toen de zon al hoog aan de hemel stond. Ze was te bang om er onder vandaan te komen, want wat als een Bloodclanner haar vinden zou? Moon rilde zachtjes. Het was te koud in de schaduw te blijven! De gevlekte leerling kroop voorzichtig onder de dichte doornstruik uit en keek nog vanonder het dichte struik gewas rond of ze niemand zag nog rook. Maar het was stil op het gefluit van de vogels na. De schaduw clan leerling kroop er helemaal onder uit en rekte zich uit. De warmte van de zon deed haar lijfje goed, maar ze koos er expres voor om niet te lang bij 4 boom te blijven en sprinten zo snel als ze kon richting het donder territorium, maar bleef wel aan de rand en speurde hier naar prooi. Ze koos er expres voor om hier nu te zijn. Moonpaw koos elke dag weer een andere clan grens om te gaan jagen dan als een Bloodclanner haar toch zou mogen vinden schoot ze gewoon dat territorium op en hopelijk kwam ze dan iemand tegen? Moonpaw ving net een muis tussen haar klauwen toen ze een roep hoorde. De leerling keek op en zag dat de schreeuw van haar clan territorium af kwam. De muis was nog niet dood dus puur uit angst liet ze die los en draaide om recht het donder territorium op. De Bloodclanner zetten de achtervolging in. Ze zouden vast nu wel er achter zijn dat ze weg zou zijn uit het kamp? Moonpaw smeekte vurig aan Starclan dat ze snel een donderclanner tegen het lijf zou lopen en hopelijk niet letterlijk? Door de struiken en de varens kon ze niet zien waar ze heen ging maar ze hoorde de boze vervloekingen van de Bloodclanner achter zich steeds luider worden!

@Smoulderingtongue (Bloodclanner is NCP)
Terug naar boven Ga naar beneden
 
How are you?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: