[open] Dear sneeze 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [open] Dear sneeze

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tansypaw.
Member
[open] Dear sneeze FfefbVt
Yanthe
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: [open] Dear sneeze   [open] Dear sneeze Icon_minitimezo 7 jun 2020 - 22:41

Eindelijk was het zo ver! Tansy haar lichaampje was sterk genoeg om uit het nest te kruipen. Wat een overwinning! Ze wist zich over de rand te krijgen en viel met een kleine 'plof' op de stoffige ondergrond. Tansykit schuifelde naar achteren toen een vreemd gevoel in haarsnuitje kroop. Ze vernauwde haar oogjes, niet goed wetende wat dit betekend. Wat was er aan de hand? Help! Ze ademde 3 keer kort in en moest plots niezen waardoor haar vacht rechtop stond. Wat was dat?! Ze fronste niet begrijpende en keek een beetje scheel om naar haar neusje te kijken. Vreemd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Heatherpaw.
Member
[open] Dear sneeze DS6C9dl
Loïs
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Heatherpaw.
BerichtOnderwerp: Re: [open] Dear sneeze   [open] Dear sneeze Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:23

Met een chagrijnige kop kwam ze de nursery in. De laatste keer dat ze hier geweest was had ze een queen verrot gescholden; nog geen week later was dezelfde queen doogegaan. Er leek niets anders meer te gebeuren de laatste tijd. Er kwamen veel te veel dode katten boven water, en bovendien had Gorse.. In ieder geval had ze de taak gekregen om wat nesten te gaan verschonen. Een naar werkje, maar ze kwam er echt niet onderuit. Plots nieste er iets naast haar en met opgezette haren keek Heather naar het gevlekte katje. Was het.. Oké? Was ze ziek of zo. "... Gezondheid," zei ze toen maar, waarna ze kort om zich heen keek of niemand dat gehoord had. Het klonk dom.


[open] Dear sneeze Heathe10
Terug naar boven Ga naar beneden
Tansypaw.
Member
[open] Dear sneeze FfefbVt
Yanthe
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [open] Dear sneeze   [open] Dear sneeze Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:35

Met dat ze wat scheel naar haar snuitje keek, werd er naast haar iets gezegd als reactie op haar nies. "... Gezondheid," Ze keek omhoog naar de oudere poes en glimlachtte verolijk naar de kattin. Had deze poes nu net het raadsel van het gekke geluid ontcijfert? Weer iets nieuws bijgeleerd! "Gesonheid," herhaalde ze vrolijk. De jonge kitten zat volop in haar leerfase om te praten. Ze was een enthouasiaste leerling en pikte elk interessant woordje op. Met dat de kitten omhoog keek naar de apprentice, begon ze wat te wankelen op haar pootjes. Staan en omhoog kijken was nog niet perfect te combineren. Ze zette zich dan ook zonder verder na te denken neer. Was dit een warrior zoals in de verhalen van de elders? "Warriarr?" Natuurlijk had ze hier en daar geen correcte uitspraak, maar ze probeerde in ieder geval wel. Deze kat voor haar kon niets anders zijn dan een warrior, daar was ze zeker van!


[open] Dear sneeze JLqedDm
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[open] Dear sneeze
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: