A dire need for change 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A dire need for change

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
A dire need for change SCwUkVM
Bo~
841
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: A dire need for change   A dire need for change Icon_minitimewo 10 jun 2020 - 14:14


Slaap, hij was echt heel erg slaperig. Maar slapen kon hij niet, iedere keer als hij zijn ogen sloot kwamen de beelden van Gorse weer binnen hem op. Iedere nachtmerrie die hij had, kwam Gorse wel op een manier in voor. Soms had hij een paar korte hazenslaapjes, een paar van een minuut of tien, vijftien, voordat hij weer wakker schoot. Het was genoeg om hem op de been te houden, samen met de taken die hij moest verrichten. Het was prima zo, hij moest het gewoon verwerken. Zolang hij zichzelf maar bezig kon houden en af en toe dutjes kon doen kwam hij er uiteindelijk wel overheen. Maar voor nu liep hij door het territorium heen. Hij had besloten dat hij maar weer een keer ging jagen, al was hij er totaal niet goed in. Het bleef iets bij hem, al kon hij het wel veel beter dan dat hij het ooit had gekund, dus dat was misschien wel een beetje een compliment dat hij daar in veel meer kon verbeteren. Hij hoopte allicht dat het zijn gedachtes ergens anders op kon gaan focussen, dat hij voor een moment gewoon even niet er aan zou gaan denken. Bij geritsel hield hij zijn lichaam laag, zijn snorharen alert terwijl zijn pupillen net dat beetje meer groter werden. Voorzichtig, zo stil mogelijk liep hij naar voren. Iedere keer dat hij beweging zag en hoorde. Hij sprong, maar te laat zag hij dat het geen prooi was geweest waar op hij was gaan jagen, maar een clangenoot van hem. Oeps?


- Briarbell


Oh, maybe I'm the kinda man could use some therapy
'Cause I can't get no peace down by the river on my knees
A dire need for change Falconos
Oh, there must be a reason I got scars that run so deep
Or maybe I just need to learn to love me
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Briarbell
Member
A dire need for change DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⟡ 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Briarbell
BerichtOnderwerp: Re: A dire need for change   A dire need for change Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:48

Gefocust, dat was wat ze was. Haar blik stond voorwaarts gericht terwijl ze de geuren van haar territorium in zich opnam, proberend om de geur van konijn tussen de verse lavendel te onderscheiden. Ze wilde nog even een laatste konijn vangen voordat ze weer naar het kamp ging. Het was niet zo’n denderende jacht geweest vandaag, dus ze moest zichzelf wel eventjes verbeteren. Ze ging echter zo op in haar focus, dat ze helemaal niet door had dat ze beslopen werd. Toen er poten op haar rug terecht kwamen, gromde ze diep in haar keel. Een aanvaller? Een indringer die haar een kopje kleiner wilde maken? Niet Briarbell, oh zeker niet Briarbell. Met een grauw draaide ze zich om en haalde ze uit met uitgestrekte klauwen om de indringer een koekje van eigen deeg te geven.
A dire need for change TCHgk9tV_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A dire need for change
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: