Inexplicable 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Inexplicable

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frogpaw
Member
Inexplicable 115500-200
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frogpaw
BerichtOnderwerp: Inexplicable   Inexplicable Icon_minitimedo 11 jun 2020 - 17:20


Inexplicable 115500-200
Frogpaw kwam het camp binnen rond zonhoog. De zon was warm op haar relatief donker gekleurde vacht. Ze was net nog gaan drinken bij het meertje, maar eigenlijk had ze nu al weer dorst. En het was nog niet eens Greenleaf, tsjonge jonge. Dan zou ze zeker sterven van de hitte, als ze de verhalen mocht geloven. Maar dat zou ze dan wel merken. Ze had immers nog geen greenleaf meegemaakt, daarvoor was ze nog te jong.

+Molepaw eerst


Inexplicable 3fp7yA
Terug naar boven Ga naar beneden
Molepaw
Member
Inexplicable DPKsfdL
Elfje
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Molepaw
BerichtOnderwerp: Re: Inexplicable   Inexplicable Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:45

Molespots.
I bet nobody can remember What color eyes are on my face
Molepaw was er vandaag al vroeg op uit geweest voor een training met haar mentor, en ze was net terug in het kamp. Het was heerlijk koel geweest in het tunnelsysteem, aangezien de zon alleen de bovenste laag van de grond onder hun poten verwarmde. Toen ze de tunnels uit kwam was het een heel stuk warmer geweest, iets wat niet al te fijn was voor de jonge kattin met haar donkere vacht. Echter had ze het er maar niet op gewaagd om op het einde van haar training alleen naar een plek om te drinken te gaan zoeken. Ze spendeerde meer tijd in de tunnels dan boven de grond nu in de start van haar opleiding tot tunneler. Zeker met haar bijziendheid zou ze zo nog verdwaald raken en alleen de tunnels ingaan leek haar nou ook niet bepaald een aantrekkelijk of daarbij slim idee. Haar bijziendheid. Dat was nou echt een kwaaltje waar de apprentice van af wilde zijn. Ze had niets gezegd tegen haar mentor of iemand anders in de clan. Straks zouden ze haar geen apprentice meer laten zijn omdat ze niet zoals iedereen goed kon zien. Ze zag heus wel, alleen het was gewoon wat wazig. Maar ze kon nog wel zien wanneer er iemand aan kwam, en in een gevecht hoefde je niet te weten wie het was zolang het je clanmate maar niet was. En ze was vrij zeker dat ze die wel via geur kon onderscheiden van vijanden. Maar of het leiderschap en de medicine cat dat nou ook vonden, daar wilde ze liever niet achter komen. Het maakte haar ook allemaal een tikkeltje onzeker, dat iemand er ieder moment iets van op kon merken en haar ineens minderwaardig zou vinden. Ze was er zelfs bang voor dat haar zussen en broer of pleegvader dat van haar zouden vinden. Molepaw was vooral bang voor de reactie van Bloodypaw als die er ooit achter zou komen. Haar oudere zus was heus wel lief, maar ze kwam niet altijd even aardig over en haar zicht zou gerust zo’n situatie kunnen zijn. Al haar zussen hadden een sterk karakter, ook Frogpaw die nu ineens voor haar neus verschenen was. De gevlekte kattin toverde een glimlach op haar gezicht. “Hallo Frogpaw,” groette ze haar zusje.


Inexplicable Molesi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Frogpaw
Member
Inexplicable 115500-200
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Frogpaw
BerichtOnderwerp: Re: Inexplicable   Inexplicable Icon_minitimezo 12 jul 2020 - 20:43


Inexplicable 115500-200
De blik in haar groene ogen werd warm toen die op haar zusje viel. Het was Molepaw, een beetje zachter van karakter dan hun andere siblings, maar dat maakte haar niet zo veel uit. Frogpaw was niet het type om iemand te verstoten. Ze wist hoe dat zelf haar grootste angst was, dat zou ze nooit een ander aandoen. "Hallo, Molepaw, hoe was je training?", vroeg de jonge apprentice, misschien een beetje koeltjes, maar zo was ze gewoon. Het was niet dat ze echt zo koel was, maar meer dat ze met haar woorden vaak zo overkwam. Haar groene blik bestudeerde de uitdrukking van haar donker gevlekte zusje. Ze leek.. Nerveus, bijna. Maar Frogpaw zei er niets over. Ze zou niet weten hoe.


Inexplicable 3fp7yA
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Inexplicable   Inexplicable Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Inexplicable
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: