Boyhood Bravery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Boyhood Bravery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Amberhunt
Member
Boyhood Bravery  Tumblr_mxi8j4ETrl1so7kmyo4_r2_250
Bo3
3421
Actief
"I'm forced to deal with what I feel"

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Amberhunt
BerichtOnderwerp: Boyhood Bravery    Boyhood Bravery  Icon_minitimevr 12 jun 2020 - 23:02


De eerste dag in vrijheid. Nog nooit had het zo goed gevoeld om er op uit te gaan om te werken. Eindelijk weer het kamp uit zonder oppas, en zonder de angst dat er achter elke boom een Bloodclankat schuil kon gaan. De vorige avond hadden ze hun eerdere afspraak besproken en ze waren het erover eens geweest dat ze meteen al wilden gaan. En dus had Amberhunt vroeg in de ochtend Poisonivy haar nest uit gesleurd en meegenomen. Bij hun eerste gesprek was hij gebroken geweest, zijn mate was toen spoorloos en de situatie had hem enorm aangegrepen. Sindsdien hadden ze elkaar wat vaker gezien en waren door hun gezamenlijke kwaadheid om de gebeurtenissen best close geworden. En ondertussen was de kleine kater een veel uitbundigere versie van zichzelf geworden. Een die het leven iets meer waardeerde dan vóór alle gebeurtenissen en die zich niet meer liet tegenhouden door zijn turbulente verleden.

Enthousiast liep hij voor de zwart-witte kattin uit en keek af en toe naar haar om. "Eindelijk weer jagen zonder dat er de hele tijd iemand over mijn schouder meekijkt... Behalve jij natuurlijk, maar daar kan ik wel mee leven." Grijnsde hij. De zon stond nog laag aan de hemel en de lucht was grijs, maar hij was in topconditie en voelde zich beter dan hij in een lange tijd gedaan had.
[Poison]


Boyhood Bravery  Os_1_310
Art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Boyhood Bravery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: