Come here kits ~ Kits and Lavenderkit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Come here kits ~ Kits and Lavenderkit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emberstorm
Member
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit DPKsfdL
Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Come here kits ~ Kits and Lavenderkit   Come here kits ~ Kits and Lavenderkit Icon_minitimema 2 jan 2012 - 16:51

De poes was uit de nursery gegaan om te gaan slapen. De kittens waren al bijna klaar om te groeien en ze zouden al snel een apprentices gaan worden. Daarom sliep zijzelf wel eens in de warrior den om haar wat beter te voelen. Daar kon ze helemaal wegkruipen, alleen. Ze was deze ochtend vertrokken om even te gaan rusten. Ze had de kleine Lavenderkit gevonden en deze had haar gevraagd moeder te worden. "Heel erg bedankt Emberstorm, ik ben je duizendmaal dank verschuldigt! U hebt mijn leven weer..Euhmm.. Levendiger. Moeten we dit niet aan Hollystar vertellen?" Zo was alles afgelopen. De poes glimlachte zwakjes. "Graag gedaan hoor, maar nu tijdelijk moet je het nest nog wel delen met mijn kittens. Binnenkort zullen ze een apprentice worden en dan heb je het voor jou alleen. Goed, we vertrekken naar het kamp en dan gaan we uitrusten in de nursery bij de anderen. Daarna vertellen we het wel aan, Hollystar." Samen vertrokken ze naar het kamp terug. De gevlekte poes negeerde alle blikken om haar heen en trippelde de nursery in. Gelukkig was de witte kater er niet om op te kittens te passen. Eigenlijk hun kittens, maar niemand wist het. Ze zuchtte heel even en liep naar haar nest toe waar de anderen lagen te slapen. Ze gaf elke kitten een lik over hun kop en rolde haar op naast hen. Ze wenkte daarna de kleine Lavenderkit om erbij te komen liggen. "Welkom, Lavenderkit. Je bent nu officieel een familielid van mij en deze kleintjes." Ze snorde even vrolijk en blij terwijl haar geel groene ogen op de kleine kitten waren gericht. Ze voelde haar nu echt stukken beter, maar het kon nog steeds beter dan nu. Ze was nog steeds heel erg kapot door eht verlies van haar partner.

Kits & Lavenderkit


|Emberstorm|
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit 2hgbc46
Terug naar boven Ga naar beneden
Hiddenpaw*
Member
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit DPKsfdL
56

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender:
Rank:
Hiddenpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Come here kits ~ Kits and Lavenderkit   Come here kits ~ Kits and Lavenderkit Icon_minitimedi 3 jan 2012 - 13:41

Een duidelijk mix van zijn ouders. De witte vacht van zijn onbekende ouders en de helder groene ogen van zijn moeder. Vragen over zijn vader waren er altijd, maar stellen zou hij ze nooit. Hij wist dat zijn moeder het er lastig mee had, daarom zou hij haar nooit verdriet aandoen. Binnenkort, over twee manen, zou hij een apprentice worden, dan kon hij eindelijk buiten het kamp komen en gaan trainen om een echte warrior te worden. Nu was hij nog gewoon een hyper wit bolletje vacht dat graag door de nursery heen racete omdat hij zich verveelde. Wachtend op zijn moeder, want het liefst was hij bij haar.
Nu was Hiddenkit eindelijk eens rustig, hij lag de slapen. De enige manier om de kleine donderjager rustig te krijgen. Zodra zijn helder groene ogen open gingen kwam er weer een energie uitbarsting en kon hij weer de hele dag druk bezig zijn. Zijn toekomstige mentor zou waarschijnlijk een hele kluif aan de kleine kit krijgen.
Opeens hoorde hij iets, iets bekends. Groene ogen schoten open, direct stond op zijn pootjes. Even verschenen zwarte vlekken voor zijn ogen. Te snel opgestaan, damn! Hij schudde zijn koppie eventjes en keek om zich heen. "Mam!" piepte hij vrolijk, terwijl hij door de nursery stuiterde en naar Emberstorm, zijn moeder, toe racete. "Waar was je, wat heb je gedaan? Wanneer worden we eigenlijk apprentices? Wie is dat?" Zijn groene ogen hadden de vreemde kit gevonden. Wie was dat? En wat deed 'ie bij zíjn moeder. Hij liep naar de kit toe en bleef voor haar staan. "Wie ben jij?" vroeg hij nieuwsgierig. Zijn groene oogjes twinkelde vrolijk. God, wat een energie bevatte die kleine kit toch.


Come here kits ~ Kits and Lavenderkit 35hg50j
Dattebayo!
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit IDZizDvJ2FZX6DZr2GRT1
Terug naar boven Ga naar beneden
Emberstorm
Member
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit DPKsfdL
Babs
420

CAT'S PROFILE
Age: 76 manen
Gender:
Rank:
Emberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Come here kits ~ Kits and Lavenderkit   Come here kits ~ Kits and Lavenderkit Icon_minitimedi 3 jan 2012 - 13:47

Luid gepiep was te horen van de witte kitten die door de nursery begon te racen richting zijn moeder. Haar geel groene ogen waren op de kleine kitten gericht die haar meteen begroette en een heleboel vragen stelde. De poes snorde vrolijk. Ze was weer zichzelf aan het worden. Het ging redelijk goed nu ze alleen aan de kits dacht. Ze was moeder en mocht dit niet zomaar opgeven. Het enige pijnlijke in haar was de witte kater die ze elk moment kon zien. Hiddenkit leek er ook enorm op, maar ze zou hem er zeker niet mee vergelijken. De kit was vast veel eerlijker en liever dan de kater. Ze zuchtte heel even toen ze haar weer een stuk minder goed voelde. Ze schudde alles van haar af en liep naar de kittens toe. Meteen vroeg de kleine hypere kater wat ze gaan doen was. Hij wou ook weten wanneer ze apprentices zouden worden en wie de kleine poes was die ze mee had genomen. Toen zij niet meteen antwoordde stond hij al voor de neus van Lavenderkit. De poes snorde zacht en gaf de kleine kater een lik over zijn kop. "Ik was even naar buiten gegaan voor frisse lucht. Jullie sliepen toch. En ik ben dit kleine poesje tegengekomen. Ze heeft geen moeder en ik dacht dat jullie haar wel zouden accepteren. Dit is Lavenderkit." Ze gaf de rode poes een klein kopje en liep naar het nest toe. Haar ogen volgden de kleine Hiddenkit even waarna ze in hun nest ging liggen. Ze hoopte maar dat de kleine kittens er niets uit maakten. Lavenderkit kon een kans krijgen vond zijzelf. Anders lag ze maar bij eender wie, alleen. Ze snoof zacht en keek naar de kittens.


|Emberstorm|
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit 2hgbc46
Terug naar boven Ga naar beneden
Lavenderpaw
Member
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit DPKsfdL
Jinte :3
178

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moon.
Gender:
Rank:
Lavenderpaw
BerichtOnderwerp: Re: Come here kits ~ Kits and Lavenderkit   Come here kits ~ Kits and Lavenderkit Icon_minitimewo 4 jan 2012 - 15:50

''En wie ben jij dan wel niet?''Lavenderkit trippelde wat onzeker mee met Emberstorm, terwijl allerlij blikken op haar en de grote moederpoes vielen. Maar de rode poes overwon haar angst en met haar staartje in de lucht trippelde ze gwoon achter Emberstorm aan. Haar oogjes glommen terwijl ze de warme Nursery inliep. Een piepje liet haar naar de kant van Emberstorm kijken. Een of andere witte bal stoof op Emberstomr af en liet Lavenderkit verschrikt een spaje achteruit doen. "Mam!" piepte het witte ding vrolijk, terwijl hij door de nursery stuiterde en naar Emberstorm toe racete. "Waar was je, wat heb je gedaan? Wanneer worden we eigenlijk apprentices? Wie is dat?" Zijn groene ogen hadden zich nu op de oranje bol gevestigd. Oke, dacht Lavenderkit, dit witte ding is dus een kit, en daar moet ik mee gaan leven? Geweldig. ''Wie ben jij?'' Vroeg hij nieuwsgierig. Maar voor Lavenderkit kon antwoorden mengde Emberstorm zich in het gesprek."Ik was even naar buiten gegaan voor frisse lucht. Jullie sliepen toch. En ik ben dit kleine poesje tegengekomen. Ze heeft geen moeder en ik dacht dat jullie haar wel zouden accepteren. Dit is Lavenderkit." Ze gaf de rode poes een klein kopje en liep naar het nest toe. Haar ogen volgden de kleinewitte bol even waarna ze in hun nest ging liggen. Nu was het Lavenderkits beurt om vragen te stellen.''En wie ben jij dan wel niet?'' Piepte ze. En ze keek hem Amuserend aan. Deze kit had veel energie inzich, geweldig dat vond Lavenderkit best fijn. Ze trippelde naar Emberstorm toe, en nestelde zich bij haar. Ze was lekker warm.


Lavenderkit
-Blacksoul-Tigerwing-Silverwhisper-Moonspell-Redfur-Mockingjay-Sworddance-Raccoontail-
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit >
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Come here kits ~ Kits and Lavenderkit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: