Uncertainties. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Uncertainties.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swankit
Member
Uncertainties.  DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Uncertainties.    Uncertainties.  Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 15:50

De ochtendgloren begon door te breken en hoewel Swankit niet echt goed had geslapen die nacht, was ze toch klaarwakker de volgende ochtend. De meeste kittens sliepen nog en het leek erop dat de queens ook niet binnen de kortste keren zouden ontwaken. Swankit voelde een steen in haar maag toen ze zag dat het nest van haar moeder leeg was. De meeste queens bleven bij hun jongsten totdat zij apprentice zouden worden, maar haar moeder niet. Swankit durfde te wedden dat als de leader van RiverClan haar uit zou nodigen om in zijn Clan te komen, haar moeder het zou doen zonder naar Swankit om te kijken. Ze zou vast haar andere kittens missen, diegenen die ze niet bij zich had kunnen houden. En haar partner. Swankit kon het niet helpen dat ze zich erg alleen voelde en ze trok haar pootjes dicht tegen haar kleine lijfje aan terwijl ze naar de lege plek naast haar bleef kijken. Ze opende haar bekje en ving nog een vleugje op van de geur van haar moeder, maar zelfs dat begon te vervagen. Alsof haar moeder dat opzettelijk had gedaan. De kitten liep aarzelend naar de lege plek toe en voelde dat het daar fris was. Misschien was haar moeder niet naar buiten gegaan. Misschien was haar moeder terug in de den gaan liggen waar ze eerst had gelegen voordat ze Swankit had gekregen. Een plotselinge drang hebbend om op onderzoek uit te gaan, stond de zilveren tabby op en liep naar de uitgang toe. Echter struikelde ze onderweg over een stel poten en werd haar plan gestaakt. Ze verloor haar evenwicht en viel niet bepaald zacht met haar neusje op de grond, waar al direct een straaltje bloed uit begon te stromen. “Auwauwauw,” murmelde ze zachtjes terwijl er tranen in haar ogen verschenen en ze haar pootje tegen haar neus duwde. Dat deed verdomde veel pijn, zeg!


+ @Hawkkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Uncertainties.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: