Daddy! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Daddy!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Daddy!   Daddy! Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 20:09

De schemering begon te vallen. Aangezien Swankit zo slim was geweest om in de middag te gaan slapen, was ze nu niet erg moe. Het zou misschien wel gevolgen kunnen hebben voor de avond en voor de nacht, maar dat waren problemen die ze dan later wel weer zou oplossen. Haar moeder lag dikwijls toch niet naast haar, dus die zou geen last van haar hebben. Haar moeder kwam haar enkel op vaste tijdstippen melk geven en daarna verdween ze weer, alsof Swankit niet meer dan een verplichting was waar ze zo nu op de dag naar moest kijken en voor de rest niet meer. Soms wilde Swankit wel heel hard naar haar schreeuwen dat zij ook gewoon een levend wezen met gevoelens was, maar dat hield ze maar achterwege. Bovendien was er een kat die wél naar haar wilde kijken en daar concentreerde ze zich dan ook maar op. Over die kat gesproken… Swankit keek verlangend naar de uitgang van de nursery. Het zou nu niet meer lang duren eer dat hij haar op kwam zoeken. Scarface had vanaf het begin dat haar moeder haar de rug toe had gekeerd de zorg op zich genomen en Swankit was hem als haar vader gaan beschouwen, ook al wist ze natuurlijk dat hij niet haar echte vader was. Ze dacht ook niet dat hij wist wie haar echte vader wel was en van haar moeder mocht ze dit niet vertellen. Aangezien ze geen ruzie met haar moeder wilde hebben, was dat ook het enige waar ze niet eerlijk over was tegen hem. Maar voor de rest wel, hoor! De bladeren bewogen en Swankit snorde luid toen ze omgeven werd door de geur van haar pleegvader. “Papa!” riep ze naar hem, ondanks dat hij haar pleegvader was. Ze rende naar voren en drukte snorrend haar lichaam tegen hem aan, naar boven kijkend zodat ze hem aan kon kijken. “Papa, ik heb je gemist!”


+ @Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimema 15 jun 2020 - 22:48

De crème Oriental had het niet aan kunnen zien hoe de moeder van Swankit met haar kitten om ging! Zoals men het noemde een Ravenmoeder! Die enkel kwam om haar jong te voeren. Scarface had haar een beetje onder zijn poot genomen en wanneer hij vrij was ging de windclan krijger naar het zilveren jong toe en speelde soms met haar als Swankit dan niet sliep. Soms was ze vaker wakker en dat vond Scar helemaal niet zo erg trouwens. Hij was er nog een beetje onbeholpen bij zelfs na 1 maan, maar toch ging Scarface er beter mee om. De crème kater liep nu ook naar haar toe en droeg een kleine muis met zich mee. Misschien had ze wel zin in een hapje prooi? Swankit begroeten hem al snel en ondanks de prooi in zijn bek moest hij toch een beetje glimlachen. Haar gesnor klonk al van uit de ingang van de kraamkamer. Snorren met prooi tussen je kaken ging bijna niet en Scar legde zijn staart eventjes over het kitten heen voor de kater ging zitten en legde de muis kalm neer. 'Zo klein meiske. Heb je al prooi gehad vandaag?' vroeg Scarface en hij gaf haar snorrend een ferme lik tussen haar oren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 18:35

Swankit genoot ervan toen hij zijn staart om haar heen legde. Ze genoot van zijn aandacht. Ze genoot ervan dat ze iemand had die op vrijwillige basis haar als dochter wilde zien. Ze had niet gedacht dat iemand in de Clan dat had willen doen, maar daar had Scarface opeens voor haar neus gestaan en had aangegeven dat ze hem als pleegvader mocht zien als ze dat wilde. En Swankit had die kans met beide poten aangegrepen. Ze vond dat haar pleegvader een aangenaam karakter had, iemand waar ze het goed mee kon vinden en die ze op een paar dagen echt graag was gaan zien. Hij leek wel moeiteloos in de vaderrol te kruipen en Swankit merkte eigenlijk niet op dat hij zich er soms wat onbeholpen door voelde. Ze zag dat hij prooi had meegenomen en hoewel ze recent geleden melk had gehad van haar moeder belette dat haar niet van om hem een vluchtig knikje te geven. Ze had liever buikpijn de komende nacht dan dat ze een kans af zou slaan om samen met haar vader te kunnen eten! Maar eerst even iets anders. “Papaaa!” zei ze ontzet. “Ik ben al gegroeid, hoor. Kijk maar!” En trots ging ze op haar achterpoten staan, waarbij ze omver kieperde en even giechelde. “Maar ik wil graag een stukje prooi hebben! Wil jij het misschien voorkauwen?” Haar tandjes waren helaas nog niet zo ver ontwikkeld zoals die van de andere kittens die ouder waren dan haar en een beetje beduusd keek ze haar vader aan, hopend dat hij haar daar niet afkeurend op ging aankijken. Die blik was ze namelijk van haar moeder al gewend en dat wilde ze bij haar pleegvader liever niet meemaken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimevr 19 jun 2020 - 22:26

Scarface snorde zachtjes toen ze knikte. Hij was toch wel blij dat haar moeder op zijn minst voor haar dochter zorgde wanneer ze melk nodig had, maar toen kon hij haar niet af slaan. Er waren al te veel kittens die hun moeder moesten missen. De meeste dood, vaak bij de geboorte, maar ook nog recent door de bloodclan! Swankit zet dat ze al gegroeid was en probeerde op haar achterpootjes te gaan staan, waardoor ze om viel en moest giechelen. 'Ja ik zie het. Als je zo door blijft groeien dan word je vast snel een leerling.' lachte Scar en drukte zijn neus op haar buikje en wreef er even mee over haar zachte buikpels. Daarna vroeg Swan hem of hij een stukje prooi voor zou willen kauwen. Tja prooi was ook best taai voor de eerste paar keer, maar hij zag haar blik en liet zijn kop tot haar hoogte zakken. 'Hey lieve Swankit, je hoeft niet bang te zijn. Je vraag is heel normaal. Want normaal zou je moeder dit voor je gedaan hebben.' Miauwde hij warm en zacht. Het grijs gestreepte jong zou niet bang hoeven te zijn als ze hem wat zou vragen, ze was altijd welkom om hem dingen te willen vragen. Troostend likte hij haar langs der wang en trok zich daarna terug om een hap muis te nemen en die goed fijn te kauwen. Wel zou hij de fijn gekauwde vleespulp weer op de muis zelf leggen. Dan hoefde het nest niet viezer te worden dan nodig was. Na een paar keer goed kauwen legde de crème kater de pulp neer op de muis en wachten geduldig af tot zijn dochtertje genoeg gegeten zou hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 19:41

Swankit voelde een heftig gevoel van blijdschap door haar heengaan toen ze de warme blik van haar pleegvader ontmoette. Ze zag dat hij van haar hield en ze voelde de liefde door haar heengaan bij elke aanraking dat hij deed en elk woord dat hij zei. Ze wist dat ze niet bang hoefde te zijn dat hij boos op haar zou worden als ze iets niet wist, maar toch was er die lichtelijke angst dat hij haar uit zijn leven zou bannen als ze bepaalde vragen niet goed beantwoordde of als ze bepaalde dingen niet wist. Ze wist ook dat ze niet te vaak deze onzekerheid mocht uiten omdat hij anders misschien toch boos op haar zou worden. Zijn reactie toonde echter aan dat haar zorgen nergens voor nodig waren en Swankit snorde toen haar vader haar eerst over haar buikvacht streelde en daarna zijn woorden sprak. “Ik zal niet meer bang zijn, papa,” beloofde ze hem zachtjes. Ze snorde nogmaals toen ze een lik over haar wang kreeg en zette haar voorpoten tegen zijn poten aan zodat ze hem een lik terug kon geven, al reikte ze enkel tot zijn hals. Ze plaatste haar voorpoten nog wat hoger zodat ze zijn borst reikte en liet haar kopje wat naar voren zakken zodat ze hem een soort van knuffel kon geven. Ze snorde en deed een paar stappen achteruit, waarna ze zich boog over de pulp die haar vader voor haar gekauwd had. Ze at er voorzichtig van en moest concluderen dat het lekker was. “Lekker!” zei ze dan ook tegen haar pleegvader. Ze at snel de rest op en keek weer naar haar pleegvader. “Papa, waarom heb jij eigenlijk nog geen partner?” vroeg ze plotseling aan hem. “Je bent echt ontzettend lief voor mij, dus dan zal je ook wel lief voor de andere katten zijn. Dus waarom ben je dan nog alleen?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 21:19

Het was heel natuurlijk om onzekerheid te tonen zoals Swankit deed. Zelf was Scarface als kitten ook erg onzeker geweest in de meeste gevallen, maar Breezesong zijn oud mentor leerde hem dat hij zichzelf zo niet hoefde te voelen. Dat zou hij doorgeven aan zijn pleegkit. Het grijze kitten beloofde hem dat ze niet meer bang zou zijn. Een glimlach verscheen op zijn snuit en daar was Scar wel blij om, om dat te horen. Natuurlijk zou ze zo nu en dan vast wel eens bang zijn. Welk kitten was dat nu niet? 'Angst heeft elke kat nodig. Het houd je scherp en gezond. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor zal komen te staan. Straks als je een mentor zal krijgen zal ook die voor je klaar staan als je met vragen zit of de vriendjes die je later gaat krijgen zullen je steunen.' mauwde de crème kater en maakte wat vleespulp voor haar. Swan nam een hapje en vond de prooi lekker. Scar knikte en liet haar de voorgekauwde pulp eerst verder op eten. Daarna nam hij zelf nog een hap muis voorzichzelf, maar stikte er bijna in door de vraag die het kitten hem stelde. Een nog veel te groot stuk vlees moest hij eerst door slikken en nog eventjes kuchen voor de kater zijn stem weer kon gebruiken. Ze vroeg waarom hij nog geen partner had en omdat ze hem lief vond zou hij ook vast lief zijn voor andere katten. 'Daar stel je me een vraag.' miauwde Scarface nog met half benauwde stem en schudden zijn kop eventjes. 'Wel ik ben ook lief voor andere katten, maar dat wil nog niet zeggen dat ze mij ook lief vinden. Er komt vast wel een kattin die ik leuk vind en zij mij. Voor nu is de ware er nog niet bij.' legde hij simpel uit, maar het was ook zo. Er was nog geen poes die in hem gedesinteresseerd was nog waar de Creme oriental een oogje op had. 'Wil je nog wat muis, of zit je al vol?' vroeg Scarface in de hoop Swankit op andere gedachten te brengen. Tja kittens, ze konden vaak de gekste vragen stellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimema 29 jun 2020 - 10:31

“Ik zal er sowieso nooit alleen voor komen te staan,” zei ze met vertrouwen in haar stem. “Want ik heb jou nu aan mijn zijde, papa!” Ze snorde en gaf hem een kopje. Het ontging haar niet, nadat ze de vraag had gesteld over waarom hij nog geen partner had, dat hij half stikte in zijn prooi en ze kon een giechel niet onderdrukken. Waarom werd haar pleegvader zo ongemakkelijk als ze dat onderwerp aansneed? Had hij soms een oogje op een bepaalde she-cat en was hij te verlegen om iets te zeggen? Swankit begreep dat allemaal nog niet zo goed hoe dat dat werkte, maar ze had al wel gezien dat er bepaalde katten waren die dicht tegen elkaar aan lagen en dan met zo’n vreemde blik in hun ogen naar elkaar keken. Alsof ze half aan het dromen waren of zo. Eigenlijk was het best wel klef, als je het zo bekeek en Swankit giechelde bij dat gedachte dat haar pleegvader ook zo zou kijken naar een she-cat. Dat leek echter niet het geval te zijn en Swankit kreeg een glimlach om haar snoetje toen haar pleegvader antwoordde op haar vraag. “Ik weet alvast naar wie ik niet moet gaan als ik ooit verliefd word,” zei ze lachend, al trok ze een vies gezicht nadat ze dat gezegd had. “Nee, ik denk eerlijk gezegd niet dat ik ooit verliefd ga worden. Ik ga de beste worden van de Clan en de sterkste warrior worden!” Oh ja, er was ook nog prooi voor haar. Ze had echter genoeg gehad en knikte dan ook heftig naar de tom cat toen hij zijn vraag stelde. “Kijk eens hoe dik ik ben! Dat komt allemaal door die prooi!” En lachend liet ze zich op haar rug vallen waarna ze haar buik aan hem toonde. Daarna kwam ze al snel weer overeind en begon speels langs de poten van haar pleegvader te bewegen, plagerig duwend tegen zijn poten om hem tegen de grond te krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimema 29 jun 2020 - 22:22

Swankit zei dat ze nooit alleen zou zijn en dat zei ze met veel vertrouwen in haar stem, want hij was aan haar zijde. Scarface knikte en likte zijn pleegdochtertje even tussen haar oortjes. Ja hij zou er voor haar zijn al zou het zijn laatste adem kosten! hij zou zijn kleine Swankit beschermen tegen elk kwaad dat zich in hun territorium zou wagen. Op het moment dat Swan vroeg waarom hij geen partner had stikte hij bijna in een hap muis, maar dat scheen zijn dochtertje wel grappig te vinden. Eigenlijk had Scar deze vraag helemaal nog niet verwacht van haar, maar kennelijk waren de jongen er steeds vroeger bij met hun vragen. Het leken wel leerling vragen, maar toch kon hij haar niet afstraffen om nieuwsgierig te zijn. Toen ze miauwde dat ze misschien wel nooit verliefd zou worden was het zijn beurt om te grinniken. 'Dat zeg je nu kleine Swankit, maar hoe gaat dat later wanneer je ouder word? Wie weet zit er wel een knappe kater bij waar je smoor op zou kunnen worden?' lachte de crème kater iets te luid en kreeg meteen een berispende sis van een van de Queens die naar hem siste. Scarface drukte zijn oren even naar achteren en trok even met zijn snorharen. Oei ja dat klopte de meeste kittens sliepen! Daarna vroeg hij of het grijze kitten nog wat muis wilde, maar ze zei dat ze al een dikke volle buik had en liet haar buikje mooi rond aan hem zien. Okay meer muis voor hem! Swankit wilde spelen, maar er lag nog prooi in het nest, dus schrokte hij de resten snel op en slikte net de laatste hap door. 'Ja ja je bent al aardig sterk!' grinnikte Scar en tilde zijn poot op om net te doen alsof hij moeite har met haar tegen te houden, maar viel daarna op zijn zij en sloeg zachtjes bewegend naar zijn pleeg dochtertje. 'Kijk maar uit voor mijn poten raa!' grauwde Scar gespeeld en probeerde Swankit plat te drukken tenzij ze opzij zou duiken natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 20:32

“Papa!” zeurde ze. “Er bestaan geen knappe tom cats!” En dat zou ze waarschijnlijk ook heel haar leven volhouden. “Bovendien heeft een warrior geen tijd voor dat soort dingen. En zeker niet een warrior die later leader zal worden.” Ze stak haar kopje trots in de lucht en grijnsde breed naar haar pleegvader. Nee, ze dacht niet dat ze ooit tijd zou besteden aan het verliefd worden op een andere kat. Dat zag ze nu toch in elk geval niet voor zich, wat haar pleegvader dan ook zou beweren. Haar pleegvader liet zich inmiddels op zijn zij vallen en Swankit dook behendig opzij om zijn poten te ontwijken. “Mis!” riep ze op een triomfantelijke toon naar hem. Ze had het sissen van de queen eerder niet gehoord en het deerde haar ook weinig dat er andere kittens waren die al sliepen. Ze had niet veel quality time met haar vader en dat wilde ze nu graag inhalen. Als dat betekende dat de kittens nu wat minder slaap hadden, dan was dat maar zo. Ze zouden immers toch een hele dag slapen, dus het maakte weinig uit! En dus negeerde ze de blikken die ze waarschijnlijk beiden toegeworpen kregen en keek grijnzend naar haar vader. Ze probeerde op zijn poot te springen en haar klauwen, die natuurlijk niet scherp waren en eerder zouden kietelen dan dat ze echt schade aan konden richten, in zijn poot te slaan. “En wat ga je nu doen?” vroeg ze op een uitdagende toon aan hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 20:52

Een zachte lach kwam over zijn lippen. Dit soort gesprekken had hij gemist als kitten met zijn eigen moeder, maar het was ook leuk om het met zijn pleegdochtertje te voeren. Swankit scheen het liet leuk te vinden en zei dat er geen knappe katers waren. Voor hemzelf gold dat natuurlijk wel. Ook al was Scarface niet onknap ondanks de littekens op zijn kop, maar er waren andere katers die veel knapper dan hem waren wist de crème kater en hij schudden zijn kop eer hij met Swankit begon te spelen. Hij was moe van alle taken over de gehele dag uit gevoerd te hebben, maar hij gunde het zijn dochtertje wel om even met hem te spelen. Swan sprong al behendig weg en viel niet veel later een van zijn poten aan. Haar klauwtjes prikte wel in zijn vel, maar drongen nog niet door. Daar had ze de kracht nog niet voor. 'Wat dacht je hier van?' Murmelde de oriental kater en direct schoot Scar met zijn andere poot naar voren. Hij was een van de snelste katten van de clan en wilde op haar oortje tikken. Als het raak was zou ze het waarschijnlijk wel voelen, maar hij hield zijn nagels goed verborgen. Als hij haar zou krabben zou Scar de den nooit uit komen met alle Queens om hen heen. Die zouden hem levend villen! Maar Scarface zou nooit een kitten opzettelijk pijn doen zeker zijn pleegdochter niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Daddy! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 22:05

Als Swankit zich al triomfantelijk voelde over het feit dat ze haar pleegvader geraakt had, werd dat in één klap weggevaagd toen haar pleegvader snel naar haar uithaalde. Ze bewoog kort met haar oortje en lachte naar hem, al was er wel bewondering haar blik te zien. “Papa, jij bent echt snel!” zei ze haast ademloos tegen hem. De tik op haar oortje deed geen zeer en gaf juist een beetje een kriebelig gevoel, waardoor Swankit al giechelend met haar oortje naar achteren trok. Ze richtte haar grijze ogen op haar pleegvader en begon een manier te bedenken om hem terug te pakken. Ze liet haar blik kort over hem heen glijden, maar ze had natuurlijk niet de technieken die een andere warrior of apprentice wel had om iemand neer te krijgen. Het zou bij haar puur bij speculeren blijven, maar dat vond de jonge Swankit niet erg. Ze vond het juist leuk om erachter te komen hoe ze haar vader het beste kon verslaan! Ze wist uit eigen ervaring dat zijn buik het gevoeligste gedeelte van zijn lichaam moest zijn. En dus nam ze een aanloopje en sprong ze ook vol tegen zijn buik aan, al giechelend omdat ze wist dat ze hem hiermee wél iets kon laten voelen. Natuurlijk had ze amper gewicht en zou hij het dus geen zeer doen, maar dat was ook helemaal niet Swankit’s bedoeling. Ze wilde hem het gewoon laten voelen zoals hij bij haar oortje had gedaan, als een soort van payback.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Daddy! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Daddy!   Daddy! Icon_minitimema 13 jul 2020 - 21:58

Een giechelend compliment van zijn pleeg dochtertje zorgde voor een kleine grijns. Scarface wist dat er weinig katten waren die zijn snelheid bij konden houden, maar helemaal alleen was de crème oriental niet. Er waren er nog een paar. De sprinters van de clan kon je ze wel noemen. Scar deed net alsof hij heel erg van zijn poten viel door haar lof en begon uit de hoogte te doen. Dit was natuurlijk gespeeld, maar gaf het kitten tijd genoeg om een payback plannetje te maken en sprong na een sprintje vol in zijn buik. Natuurlijk woog ze nog niet zo veel, maar zijn reactie op haar actie was wel direct en ook weer gespeeld. 'Ach en wee, je hebt me gedood!' klaagde Scar en liet zich slap in het nest vallen en hield ook zijn adem in. Nu mocht hij even geen kick meer geven of het gehele toneel spel was teniet gedaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Daddy!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: