After the darkness. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 After the darkness.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
After the darkness. DPKsfdL
Miss F
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimezo 14 jun 2020 - 21:25

Nadat Silentpaw haar vader een kopje had gegeven en een affectievolle lik van haar moeder over haar oor had ontvangen, liep ze door het woud, op weg zijnde naar the Little Creek zodat ze wat mos kon vullen met water. Het beloofde een warme dag te worden en nu er niet meer zo’n restrictie lag op het kamp omdat BloodClan verdreven was, kon Silentpaw meerdere keren op en neer lopen zonder dat ze steeds over haar schouder moest kijken. Haar vader had haar, vlak nadat ze apprentice was geworden, begeleid door het territorium, maar nu vond zelfs hij het veilig genoeg voor haar om even snel op en neer te gaan, al twijfelde Silentpaw er niet aan dat haar vader haar ergens wel in de buurt zou schaduwen zodat hij direct in kon grijpen als er iets gebeurde. Ze was zijn enige kitten en dat was wel duidelijk. Ze dacht dat haar vader haar zelfs nog zou schaduwen als ze een warrior zou worden, een idee waar ze eigenlijk wel om moest grinniken. Ze hield van haar vader, maar soms werd ze een beetje gek van hoe beschermend hij wel niet kon zijn. Ze wist echter wel dat hij het goed bedoelde en dus ergerde ze zich er nooit te lang aan. De she-cat sprong over een stronk heen en siste zachtjes toen ze met haar poot tegen een andere stronk botste die zich niet ver van de eerste stronk bevond. Ze keek naar haar pijnlijke poot en verzachtte de pijn door er snel wat likken overheen te geven. Ze hoorde wat takjes achter haar kraken en opende haar bekje om de geuren in zich op te nemen. Ietwat verlegen keek ze over haar schouder toen een andere kat haar naderde en snel zette ze haar poot op de grond zodat ze haar onhandigheid hopelijk een beetje kon verbergen.


+ Manepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manepaw
Member
After the darkness. 8yIgHTz
Beertje ☽
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimeza 20 jun 2020 - 21:29

Gelukkig was die vreselijke Bloodclan weg. Nu konden ze weer naar buiten wanneer ze wilde. Voornamelijk aller eerst voor de clan, maar ze mocht haar poten weer trekken en daar was ze maar wat blij om, maar zo zou vast de gehele clan zich vast wel voelen. Met grote sprongen rende ze door het woud zodra de bruine poes het kamp verlaten had en voelde hoe de vacht in haar hals wapperde in de wind. Ze begon steeds meer manen te krijgen die langer waren dan de rest van haar vacht. Haar lange poten zorgde er voor dat Manepaw sneller daar kwam dan een normale of kortere potige schaduw clanner. Ze zag ergens voor haar in de verte een kat over een stel stronken springen, maar zag niet dat diezelfde kat op haar plaat ging. Ze sprong zelf ook op de stronk en landen op de tweede en keek naar beneden. 'Alles goed Silentpaw? Is er iets mis?' vroeg Mane en sprong naar beneden en zag dat ze een bol mos bij zich had. 'Zal ik mee helpen water halen?' vroeg ze en glimlachte vriendelijk naar de zwart witte leerling.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
After the darkness. DPKsfdL
Miss F
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 17:31

Silentpaw voelde een stortvloed van schaamte over zich heengaan toen ze opmerkte dat een Clanmate gezien had dat haar poot inspecteerde, maar ze werd al wat rustiger toen dat ze opmerkte dat het Manepaw was. Ze wist dat de jonge she-cat haar niet zou uitlachen met haar onhandigheid en haar er ook niet mee zou pesten, wat haar al wat meer veiliger deed voelen om te delen wat er was gebeurd. “Ik was daarnet gevallen,” zei ze op een zachte toon tegen Manepaw. “Maar het gaat wel, bedankt dat je het vroeg,” vervolgde ze op een vriendelijke toon. Manepaw stelde vervolgens voor om mee te helpen met water te halen en Silentpaw gaf een opgewekt knikje. Ze vond het wel leuk om dit niet alleen te hoeven doen en bovendien vond ze het ook wel belangrijk om haar Clanmates beter te leren kennen. Ze wilde graag een band hebben met anderen, maar soms vond ze het ietwat moeilijk om zelf het contact op te zoeken omdat ze ook zo verschrikkelijk verlegen was met de meeste dingen. Ze was dan ook blij dat Manepaw zelf een soort van verzoek deed om de dag met elkaar te spenderen, wat haar er ook weer zekerder over deed voelen dat de she-cat graag bij haar in de buurt was. “Dat lijkt me leuk,” antwoordde ze dan ook snel. “Al heeft het geen haast, dus je mag rustig op je gemak doen, hoor. Ik ben allang blij dat je me wilt helpen.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manepaw
Member
After the darkness. 8yIgHTz
Beertje ☽
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 21:33

Mane wist nog hoe onhandig zij wel niet was toen ze nog niet zo lang Leerling was. Dus knikte ze naar Silentpaw toen ze vertelde wat er gebeurd was. 'Ja landingen kunnen erg moeilijk zijn, vooral wanneer je je balans nog niet gevonden hebt, maar je wil niet weten hoe vaak ik gevallen ben toen ik 6 manen was en par leerling was geworden.' miauwde ze en gaf Silent een troostende lik over haar oor. Het leek de zwart/witte leerling leuk om samen water te gaan halen en ze zei dat het geen haast had. 'Weet je dat zeker? Had jij geen haast dan? Want dan kan elke kat een fout maken en zich bezeren.' miauwde Mane bezorgd en keek Silentpaw net zo aan. Maar aan de toon in de stem van haar medeleerling kon ze horen dat het echt geen haast had, maar toch wilde ze het zeker weten en wachten geduldig af.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
After the darkness. DPKsfdL
Miss F
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 9:22

Silentpaw snorde zachtjes toen Manepaw een duidelijke poging deed om haar op te beuren. “Het is lief van je dat je dat zegt,” zei ze dan ook op een toon tegen de she-cat waaruit duidelijk bleek dat ze appreciatie voelde voor de woorden van de apprentice. De lik over haar oor was ook aangenaam en Silentpaw knipperde één keer langzaam met haar ogen naar haar Clanmate om haar te laten weten dat ze het waardeerde. Ze keek op toen Manepaw begon over het hebben van haast en een schaapachtige glimlach ontstond om Silentpaw’s lippen, al was er ook een hint van ongemak te zien in haar ogen. “Ik was eigenlijk met mijn gedachten bij BloodClan,” gaf ze toe. “Het voelt vreemd aan hoe we gewoon vrij door het woud kunnen rennen zonder steeds over onze schouder te kijken. Hoewel ik niet veel met ze te doen heb gehad omdat mijn ouders mij goed beschermd hebben, kan ik het niet helpen dat ik me niet helemaal gerust voel wat onze vrijheid betreft.” Ze haalde haar schouders op. “Maar dat zal wel beteren na een bepaalde tijd, dat weet ik zeker,” vervolgde ze op een bemoedigende toon. Nu dat ze immers weer vrij waren, mocht ze haar kopje niet laten hangen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manepaw
Member
After the darkness. 8yIgHTz
Beertje ☽
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimema 29 jun 2020 - 21:53

Ze waardeerde de woorden van Manepaw en dat deed een glimlach op haar lippen toveren, maar toen de schaapachtige glimlach van haar clan genoot zag moest ze grijnzen. Al zal ze ook een hint in haar ogen dat ze zich ongemakkelijk voelde. 'Dat hoeft niet meer, maar soms denk ik ook wel eens dat ik er eentje hoor of ruik. Maar hun geur hangt nog in het woud van ons territorium. Alles zal weer goed komen Silentpaw.' gaf Mane toe en knikte eventjes. 'Mocht je je nog eens zorgen maken kun je gerust bij mij komen.' troosten ze haar kleine vriendin en drukte even haar schoudervacht tegen die van het zwart/witte kattinetje. Ze zou er voor haar zijn als ze Mane nodig zou hebben zelfs als ze zelf ook Warrior zou zijn geworden.


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
After the darkness. DPKsfdL
Miss F
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 21:57

Manepaw gaf aan dat de geur van BloodClan nog niet helemaal verdreven was en Silentpaw gaf een knikje ten teken dat ze gelijk had. Het zou ook nog wel even duren eer dat die stinkende bloedgeur zou verdwijnen, maar het werd elke dag een beetje beter. Silentpaw nam elke dag een flinke ademteug om zich ervan te overtuigen dat de geur minder werd, dat BloodClan officieel verdreven was en dat ShadowClan sterker dan ooit was. En dat waren ze ook wel, maar door de mentale en fysieke littekens was dat soms lastig te geloven. Silentpaw sloot kort even haar ogen toen Manepaw haar vacht tegen die van Silentpaw duwde. Ze draaide haar kopje en gaf Manepaw een lik over haar oor. “Dankjewel, Manepaw. Dat doet me goed,” murmelde ze zachtjes. “Jij mij uiteraard ook bij mij komen. Ik weet niet of ik zo’n held ben in advies geven, maar ik kan je zeker wel een luisterend oor bieden.” Ze glimlachte en keek Manepaw toen op een zorgelijke manier aan. “Hoe heb jij je trouwens een beetje groot kunnen houden tijdens de overname? Heb je veel last van ze gehad?” Ze was natuurlijk een kitten geweest en had niet veel meegekregen van wat anderen moesten doorstaan, mede doordat haar ouders haar afgeschermd hadden. Dat Manepaw zo positief was, kon betekenen dat ze er niet veel last van had gehad of dat ze juist heel veel had moeten doorstaan. Iedereen verwerkte zijn pijn en trauma’s op een andere manier en Silentpaw was benieuwd naar wat Manepaw’s verhaal was.


OOC: Silent verschilt qua bouw wss niet zo heel veel van Mane want ze is tamelijk groot hihi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Manepaw
Member
After the darkness. 8yIgHTz
Beertje ☽
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Manepaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimeza 4 jul 2020 - 20:18

Ondanks dat Silentpaw zo jong was, was ze best groot voor haar leeftijd, je zou haast zeggen dat ze even oud in manen waren, maar door de kittenlijke onwetendheid van het zwart/witte poesje kon je zien dat ze nog niet zo veel geleerd had. De lik over haar oor deed Manepaw spinnen en ze snorde dan ook luid om te laten merken dat ook zij haar dankbaar was. Zij mocht dus ook bij haar komen dat was lief. 'Natuurlijk, als ik een luisterend oor nodig heb en de elders geen tijd hebben kom in bij jouw.' grapte ze en drukte toch even dankbaar haar kop tegen de wang van Silentpaw aan. Toen Mane de vraag kreeg hoe zij de tijd van de overname door staan had moest de stoere poes toch even slikken. Ze draaide haar kop zo dat haar al lange nekvacht uit waaierde en de verse littekens van de handelingen van het konijnachtige bloodclanner zichtbaar werden. 'Ik heb veel met ze te maken gehad, maar ik hem me altijd voor gehouden dat ik ze ooit onder mijn poten zou krijgen en zo verminken dat zelfs hun clan genoten hen niet meer zouden herkennen.' Murmelde ze en draaide haar kop weer terug richting Silent. Er waren strepen en diepe punten gezien geweest, maar Manepaw had zich nooit er onder laten krijgen!

OOC: Dat wist ik niet. XD


s h e       i s       b o r n      w i t h      t h e      m a n e s      o f      a      w o l f    
 a n d     a brave t h e      H e a r t
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
After the darkness. DPKsfdL
Miss F
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: Re: After the darkness.   After the darkness. Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 14:12

“Klinkt goed, daar houd ik je aan,” zei Silentpaw lachend tegen Manepaw. Het voelde goed om toch nog wat grappen te maken, al zeker in deze donkere periode. Of nou ja… de donkere periode was voorbij, maar de trauma’s waren nog steeds vers en Silentpaw hoopte dat dat af zou zwakken naarmate dat ShadowClan weer op sterkte zou komen, al had ze daar wel te volste vertrouwen in. Ze richtte haar blik op haar nieuwe vriendin toen ze haar nek aan Silentpaw liet zien en ze schrok zichtbaar. “Oh, Manepaw,” zei ze zachtjes. “Wat erg!” Haar vriendin reageerde er echter op een positieve manier op en Silentpaw kon niet anders dan bewondering voor haar voelen. Ze wist niet of ze zelf zo positief had kunnen blijven als dit haar was overkomen, maar ze voelde enorm veel bewondering voor hoe de she-cat omging met haar problemen en snorde dan ook zachtjes. “Jou krijgen ze niet klein, dat is wel duidelijk,” zei ze op een zachte, bewonderende toon. “Ik hoop dat als ik ooit een warrior word, ik al de helft van jouw doorzettingsvermogen en positieve energie over zal nemen.” Ze stond niet per se negatief in het leven, maar het was nu ook weer niet zo dat ze zich echt sterk voelde met haar eigen beoordelingen. En eigenlijk had ze ook veel te weinig meegemaakt om zo’n houding te moeten hebben. “Ik denk dat BloodClan zeker voor je op moet gaan passen zodra jij je warriornaam krijgt,” zei ze met een glimlach tegen Manepaw. Vervolgens, om de situatie iets lichter te doen aanvoelen, voegde ze er nog grappend aan toe: “StarClan, ik denk dat ík binnenkort zelfs voor je op moet gaan passen!”


OOC: Ik lees ook nooit profielen van anderen, dus het is je vergeven.. voor deze ene keer Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
After the darkness.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: