I didn't need the pain. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I didn't need the pain.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
,Silentpaw
Member
I didn't need the pain. DPKsfdL
Anonymous
132
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Silentpaw
BerichtOnderwerp: I didn't need the pain.   I didn't need the pain. Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 19:30

Met een snelle beweging schoot ze naar voren en waagde ze de sprong. Ze landde netjes met vier poten op de muis, waarna ze hem snel een dodelijke beet gaf voordat hij de rest van de prooi in het woud kon waarschuwen dat ze aan het jagen was. Met een tevreden blik in haar groene ogen boog ze zich naar voren, pakte het warme dier op bij zijn nekvel en begon vervolgens wat losse aarde weg te werken zodat ze haar muis daar kon begraven. Ze was best trots op het feit dat ze nog maar een paar dagen bezig was met haar training en nu al een muis had gevangen. Haar mentor was echter helaas ziek geworden en dus zou Acornstar haar binnenkort een nieuwe moeten geven, maar tot dusver had ze het goed kunnen redden door met andere mentors mee te gaan. Het was maar een tijdelijke oplossing en Silentpaw was ergens wel blij als ze binnenkort haar eigen, persoonlijke mentor zou hebben. Dat maakte de trainingen toch ietsje anders dan normaal. De she-cat richtte haar blik op haar omgeving en merkte dat ze aan de rand van haar territorium aan het jagen was. Ze volgde het pad dat naar Fourtrees zou leiden en verbaasde zich weer over het aantal geuren dat hier met elkaar vermengd waren. Die van haar eigen Clan rook ze vaag omdat ze er aan gewend was, maar die van de anderen waren overweldigend. Er was echter één geur dat sterker rook dan de anderen en Silentpaw draaide haar kopje in de richting van waar de ThunderClan grens zich moest bevinden. Ze spande zich in en meende pootstappen te horen, waardoor ze zelf een tikkeltje nieuwsgierig zijnde een paar stappen naar voren deed en keek wie dat daar uit het struikgewas zou komen.


+ @Ardentheart
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I didn't need the pain.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: