Like a black widow, baby. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Like a black widow, baby.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Like a black widow, baby.  DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Like a black widow, baby.    Like a black widow, baby.  Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 19:49

Loudpaw had in het begin vlak nadat BloodClan verdreven was niet echt veel zin om zijn territorium te verlaten, ergens nog wel bang zijnde dat BloodClan ieder moment weer terug binnen kon vallen en hij zijn moeder onbewaakt in het kamp had achtergelaten. Hij begon het dag na dag steeds meer los te laten en uiteindelijk had hij al zijn taken weer terug opgepakt. Zijn mentor had een aanvaring met BloodClan gehad waardoor hij niet meer bereid was om Loudpaw’s training voort te zetten. Loudpaw vond dat zijn mentor de reden was dat hij nog leefde. Als zijn mentor niet als een gek was komen aanstormen en zijn lichaam niet tegen die van de BloodClanner had gesmeten nadat deze Loudpaw had verwond, wie weet hoe de grijze tabby het er dan vanaf had gebracht. Hij wilde bij zijn moeder zijn zodat hij haar kon beschermen en dat ging niet als StarClan hem al veel te vroeg opeiste. Natuurlijk had hij één broer en enkele zusjes die haar konden beschermen, maar Loudpaw vond dat hij ook deel uit moest maken van de familie en dus was hij blij dat StarClan hem die dag nog niet had opgeëist. De jonge tabby liet zijn kamp achter terwijl hij door het territorium rende en hij wist niet goed waarom, maar zijn poten brachten hem algauw in de richting van Fourtrees. Hij wist dat een BloodClanner wel heel dom moest zijn als hij zich hier zou begeven en misschien was dat ergens ook wel de reden waarom hij deze plek opzocht. Een ander nadeel was dat hij katten van andere Clans tegen kon komen en aan de ThunderClangeur te ruiken die steeds sterker werd, zou dat in elk geval al niet meer lang duren. Loudpaw legde zijn oren in zijn nek, ontblootte zijn tanden en keek met een wantrouwige blik naar de kat die duidelijk in zijn richting kwam.


+ "Frostpaw,,"
Terug naar boven Ga naar beneden
Frostdove
Member
Like a black widow, baby.  DPKsfdL
Elfje
128
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Frostdove
BerichtOnderwerp: Re: Like a black widow, baby.    Like a black widow, baby.  Icon_minitimezo 9 aug 2020 - 17:49

Frostpaw.
You're scaring away the birds. Oh no, not the birds
Frostpaw kende de grenzen nu, dus was het tenminste niet meer een verrassing als hij ergens aan kwam. Nu was dat fourtrees. Hij was aan het jagen geweest. Al had hij er nog niet veel van gebakken. Een halve dag op pas en hij had nog maar een muisje om te laten zien. En dat terwijl het green leaf was. Hij hield zich zo goed mogelijk aan de tips die Lionpaw hem had gegeven een paar dagen terug, maar hij dacht er waarschijnlijk nog veel te veel over na. Toen hij bij Fourtrees was aangekomen, helemaal de andere kant van het territorium, en hij nog steeds maar dat ene muisje had gevangen, wilde hij zich omdraaien en terug naar huis gaan. Maar een nieuwe geur, een scherpe, kattengeur drong zijn neusje binnen naast die van de muis die hij in zijn bekje had. Hm, misschien zou hij dan toch eventjes gaan kijken. Gauw begroef hij zijn muisje aan de rand van de helling voor hij omhoog klauterde en er ook weer bijna vanaf rolde. De zon was hier een stuk sterker en het liefst liep de jonge kater weer terug naar de heerlijke en koele schaduw die het bladerdak van zijn territorium hem bood. Misschien was dat ook wel een slim plan, want ineens stond hij nu oog in oog met iemand die niet al te vriendelijk naar hem toe was. Het was een Shadowclanner, ouder als hem maar nog wel een apprentice zo te zien, met zijn oren in zijn nek, ontblootte tanden en een niet al te vrolijke blik op hem gericht. Zij ogen werden groot bij het zicht van de reactie van de ander op zijn verschijnen en hij zette een stap achteruit. Had hij iets fout gedaan?
Terug naar boven Ga naar beneden
Loudvoice
Member
Like a black widow, baby.  DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Re: Like a black widow, baby.    Like a black widow, baby.  Icon_minitimema 10 aug 2020 - 12:28

Loudpaw probeerde in zijn achterhoofd te houden dat dit Fourtrees was en dat hij met niemand mocht vechten hier. Zijn intenties stonden daar echter ook niet naar, tenzij de ThunderClanner dat zou willen. Hij was de laatste tijd een bom dat op ontploffen kon staan en hij had de BloodClanner die hij eerder had ontmoet al duidelijk gemaakt dat er niet met hem viel te sollen. Als hij nog één kat zou aantreffen met kwade bedoelingen die zijn territorium wilde binnen dringen, dan zou hij geen genade tonen. Maar dit was een ThunderClanner. Ze hadden zo hun rivaliteiten onderling tussen de Clans, maar dat was voor Loudpaw geen geldig excuus om zich zo vijandig op te stellen. En dus liet hij zijn vijandelijke houding gedeeltelijk varen, al bleef de wantrouwige blik wel in zijn ogen aanwezig. “Je hoeft niet bang voor mij te zijn, kleintje,” bromde hij. “Er zijn wel gevaarlijkere katten daar waar je beter uit de buurt kon blijven.” Hij was vaak genoeg naar Twolegplace gereisd om te weten dat het ThunderClanterritorium zich daar dichtbij in de buurt bevond en dus nam hij aan dat de ThunderClanner wel zou weten wat hij bedoelde. “Wat doe je hier eigenlijk?” vroeg hij op een iets kalmere toon, al zou het wantrouwen niet snel verdwijnen.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Like a black widow, baby.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: