Let's play! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Let's play!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swankit
Member
Let's play! DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Let's play!   Let's play! Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 19:56

Een kleine glimlach kwam om Swankit’s snoetje toen ze naar buiten keek en zag dat de hemel al op begon te klaren. De regenbui die eerder had gewoed, had ervoor gezorgd dat het kamp nu lekker rook en dat het bovendien ook niet meer zo benauwd was als voor de regenbui. Er hadden zich grote poelen water gevormd rondom het kamp en Swankit keek er met een grijnsje naar. Ze keek kort over haar schouder om te checken of de queens haar niet in de gaten hadden, maar die lagen allemaal te slapen. De meeste kittens sliepen ook, waardoor Swankit vrij spel had. Haar pleegvader zou straks vast wel het kamp binnenkomen en dan kon hij haar pels wel wassen. Ze had nu zin om lol te hebben en dat zou ze gaan doen ook! Ze keek snel om zich heen en zag dat er een paar oude warriors buiten lagen, maar die waren met elkaar aan het kletsen en hadden geen oog voor hun omgeving. Ze zag echter één elder die wel in haar richting keek, maar aan zijn geniepige blik kon ze zien dat hij toch niks ging zeggen en algauw rende ze joelend naar buiten, waarmee ze natuurlijk wél alle aandacht trok. Voordat ze echter iets konden zeggen, nam de kitten al een aanloopje en sprong vol in een plas. Ze lachte opgewekt toen haar pels nat werd en ging algauw naar de volgende plas, waarna ze er algauw een spel van maakte om naar de verschillende plassen te springen zonder dat ze het droge gedeelte raakte. Dit was leuk. Dit was echt heel erg leuk!


+ @Oakkit,
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's play!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: