Feeling alright



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Feeling alright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
Feeling alright SCwUkVM
Bo~
865
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Feeling alright   Feeling alright Icon_minitimewo 17 jun 2020 - 22:52


Zijn poten droegen zich voor het eerst sinds tijden weer weg van het windclan territorium. Maar niet naar de Gorge, nee, dat kon hij gewoon echt niet aan. Daar in de buurt komen? Hij was er pas één keertje eerder geweest, maar vaker wilde hij het echt niet, nee, gewoon niet. Hij voelde zich oh zo slaperig. StarClan, hij wilde zo graag een keer een nacht slapen zonder dat hij Gorsepaw zag in zijn dromen. Hij voelde zich rusteloos, moe, maar aan de andere kant ook weer energievol. Hoe het lichaam werkte was speciaal, echt hoor. Hij moest het gewoon uit zijn poten halen, misschien kon hij dan uiteindelijk wel weer gaan slapen. Dus zijn poten brachten hem naar de Fourtrees. De heilige Fourtrees. De plek waar alle clans weer samen zouden gaan komen. Een zucht gleed over zijn lippen, Gorse had nog niet eens naar zijn eerste gathering mee kunnen gaan.. Jammer dit weer. Hij liep verder naar de bomen, waarna hij even slikte en zijn oortjes wat naar achteren draaide. Ze waren er altijd, wanneer hij hen nodig had. StarClan achtervolgde hem altijd. Hij had hen nodig, nu. Hij had hun kracht nodig, om over alles heen te komen, want alleen lukte het hem niet. Op zijn clan leunen lukte hem ook niet. Hij drukte zijn kop tegen één van de bomen aan, waarna hij zijn ogen stijf dicht drukte. Hij wilde rust.

- Eerste post voor Pepje <3


Oh, maybe I'm the kinda man could use some therapy
'Cause I can't get no peace down by the river on my knees
Feeling alright Falconos
Oh, there must be a reason I got scars that run so deep
Or maybe I just need to learn to love me
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pepperpaw
Med. cat apprentice
Feeling alright Yx3a1dao_o
Babs
2496
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: Re: Feeling alright   Feeling alright Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:32

Ze had nog niet gek veel te doen. Shadowclan was gelukkig herstellende en ze probeerde van zoveel mogelijk katten kleine beetjes kruiden te leren, Bloodhound kon immers niet heel veel doen op het moment. Het maakte haar nerveus. Wat als er een keer echt iets gebeurde en ze wist niet wat ze moest doen? Wat als Bloodhound dan niet sterk genoeg was om te doen? Het voelde alsof ze in een diep gat gegooid was waar ze niet meer uit kon komen. Ze krabbelde wat ze wilde, maar los zand leek de hele tijd onder haar weg te vloeien. Ze wilde echt wel graag.. maar hoe. Ze kwam uiteindelijk bij fourtrees uit en herkende de rood met bruine pels meteen. Falconpaw stond met zijn kop tegen een boom gedrukt. ”..Falconpaw..? Gaat het?” besloot ze te vragen, haar stem zacht om hem niet te laten schrikken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
Feeling alright SCwUkVM
Bo~
865
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Eleven moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: Feeling alright   Feeling alright Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 22:18


Hij wist niet hoelang hij er stond, hij wist niet hoeveel tijd er voorbij streek terwijl hij zijn kop tegen de boom aangedrukt had. Het was alsof hij wachtte, wachtte tot een teken van StarClan, een teken van Gorse. Hij wist gewoon niet wat hij moest doen, hij wist niet of er iets was wat ze konden doen voor hen. Het was een beetje een hopeloze situatie in zijn ogen, maar het was iets. Misschien tot hij er genoeg van had en weer terug naar huis zou gaan. Maar tot dan, had hij misschien even rust. Even niks aan zijn kop. Geen moeder, geen pleegmoeder, gewoon even.. hij. Niemand die hem kon herinneren aan Gorse behalve hijzelf. "..Falconpaw..? Gaat het?" Hij schrok op bij de stem, waar hij met blauwe ogen verschrikt naar het figuur keek. Hij moest even een paar keer knipperen voordat hij Pepperpaw herkende. "Oh.. Pepperpaw." sprak hij, waarna hij een schaapachtige glimlach op zijn gezicht forceerde. Het was oké, ze hoefde het niet te zien. Hij was al blij genoeg dat hij iemand zag die hem niet constant zou herinneren aan Gorse, of zou weten wat er met Gorse gebeurd was. "Ja- Ja! Zeker. Dit is gewoon een uh- mentale training voor mezelf." sprak hij met een grinnik tegen de poes, waarna hij haar met een glimlach aan keek. "Maar Pepper! StarClan, wat ben ik blij om jou te zien. Jullie zijn vrij van BloodClan!" sprak hij met een iets bredere glimlach, iets waar hij echt een beetje vrolijk over kon zijn.


Oh, maybe I'm the kinda man could use some therapy
'Cause I can't get no peace down by the river on my knees
Feeling alright Falconos
Oh, there must be a reason I got scars that run so deep
Or maybe I just need to learn to love me
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Feeling alright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: