I'll be the king - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I'll be the king

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Crowflight
Member
I'll be the king - Pagina 2 Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: Re: I'll be the king   I'll be the king - Pagina 2 Icon_minitimeza 15 aug 2020 - 23:57


Zijn vacht gleed langs de hare voor hij met gemak in het water gleed. Voor de Riverclanner was het alsof hij in het water geboren was en er al zijn hele leven doorheen zwom. Wat niet heel ver van de waarheid af was. Met het water eenmaal rond zijn buik draaide hij zich om naar haar. De lichte kou was niet meer dan welkom in dit warme seizoen. Op Volepaw's woorden moest hij dan ook zacht gegrinnik onderdrukken, welke verantwoordelijke leider lachte nu katten van een andere clan uit? Niet Crowstar. Met een meer geduldige houding keek de tabby toe hoe ze naar voren stapte met volle focus, het was iets dat hem intrigeerde, iets waar hij zijn ogen niet zomaar van weg kon dwingen. Waarschijnlijk begon het leidertje spelen naar zijn kop te stijgen. "Ik sta in het water," fluisterde ze. Geamuseerd knikte Crow terwijl hij weer wat op haar af liep. Druppeltjes water vielen uit zijn vacht zodra zijn buik niet meer in het water hing. "Je staat in het water," bevestigde hij ook. "Nog even en je kan rondzwemmen alsof je het je hele leven al gedaan hebt," sprak hij bemoedigend. "Hoe voelt het?" vroeg hij oprecht, een eigen enthousiaste blik in zijn ogen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Volepaw
Member
I'll be the king - Pagina 2 MCAgtno
Yanthe
391
Actief
Just keep swimming, just keep swimming.

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Volepaw
BerichtOnderwerp: Re: I'll be the king   I'll be the king - Pagina 2 Icon_minitimezo 16 aug 2020 - 14:24

Onbewust trok ze haar buikje wat in om het water nog niet haar buik nat te laten maken. Haar poten waren nu al volledig nat, dat was al iets. De focus hield haar scherp en dat was dan ook te zien. Nieuwe dingen triggerde haar en zorgde ervoor dat ze zich maar op één ding moest richten. "Je staat in het water," Haar blik die eerder gericht was op het water, richtte zich nu op de kater voor haar. "Nog even en je kan rondzwemmen alsof je het je hele leven al gedaan hebt," Het koude water was niet langer zo koud als eerder. Hoe langer ze hier stond, hoe minder het temperatuurverschil te voelen was. "Hoe voelt het?" Kort ging haar blik van het water naar de kater en weer terug. "Ongewoon, dit leren we niet in Shadowclan." beantwoorde ze zijn vraag. "Daar is water enkel de bron om te drinken en een manier om modder uit je vacht te wassen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Snappingturtle
Member
I'll be the king - Pagina 2 Unknown
Ema
122
Actief
"Turtles aren't slow, they are just more patient with each step they take into the future"

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Snappingturtle
BerichtOnderwerp: Re: I'll be the king   I'll be the king - Pagina 2 Icon_minitimema 17 aug 2020 - 21:37

Het was weer eens tijd om, you know, gewoon eens een wandelingetje te maken, een fijne wandeling om eventjes te wind door zijn vacht te doen waaien zodat alle vuiltjes uit zijn vacht gingen zonder het nadeel op… Nou ja, haarballen. Zo trots als een pauw huppelde de grijze kater door het territorium heen, uiteindelijk stoppend en gewoon beginnend te stappen vanwege teveel energiegebruik. De tom voelde de zachte grond onder zijn pootjes, wat hield hij toch van ShadowClan. Na een tijde van wandelen, bereikte hij wat andere plekjes en daar zag de warrior twee katten in een rivier. De ene herkende hij- dat was Volepaw, de Volepaw, een geliefde apprentice van zijn Clan. Maar die andere rook naar RiverClan. Hoe durfde de poes zomaar in het water te gaan staan, het verpestte simpelweg je vacht en het was gewoon smerig. Water was gemaakt om te drinken. En als een bonus ging die apprentice ook nog eens op een DaTe met een RiverClanner! Dit was de laatste druppel. "Wat heeft dit te betekenen?!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowflight
Member
I'll be the king - Pagina 2 Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: Re: I'll be the king   I'll be the king - Pagina 2 Icon_minitimezo 6 sep 2020 - 0:05


Het was niet iedere dag dat hij een clanleider was en een Shadowclanner zwemles gaf, maar het maakte het wel een leuke dag vandaag. Dapper liep Volepaw het water in en hij keek toe, te gewend aan het water om echt nog door te hebben dat hij er zelf ook in stond. Het was als een tweede natuur voor de donkere tabby. Wel was hij nieuwsgierig naar hoe het voor de oude apprentice aanvoelde om nu zo in het water te staan. Geamuseerd luisterde hij naar haar antwoord. Zelfs niet echt clanleider zijnde wist hij alsnog genoeg van andere clans af om te weten dat alleen Riverclan zoveel met water had. Het enige wat Shadowclan kreeg was modder, pech voor hun. Voor hij er op in kon gaan kwam een nieuwe kater op het toneel. Crowflight's blik schoot omhoog naar de tweede Shadowclanner, een tabby van rond zijn leeftijd. Een die uhh... duidelijk om zijn uiterlijk gaf, hoe erg kon een kat glanzen? "Wat heeft dit te betekenen?!" vroeg hij na. Crowflight's staart zwiepte door het water en druppels spatte op. "Rustig aan knapperd," sprak hij oh zo charmant. "Ik ben gratis zwemlessen aan het geven." Al zijn hoop had hij gericht op dat de kater niet zou weten dat het bestaan van Crowstar een leugen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'll be the king
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: