Booooooring 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Booooooring

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashbury
Member
Booooooring Nhg3cWl
Quinty
106
Actief
"Try another verse, try another dis. You get a shot at the Queen, but you better not miss!"

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbury
BerichtOnderwerp: Booooooring   Booooooring Icon_minitimema 22 jun 2020 - 16:57

Ashpaw gromde zachtjes, terwijl met haar pootje wat stof wegsloeg. Ze had niets te doen vandaag, haar taken waren al gedaan en Bearclaw leek het te druk te hebben voor meer training. Misschien moest ze eens aan haar moeder vragen wanneer ze met de extra trainingen konden gaan beginnen. Aan de andere kant, leek het alsof Abysshowl de laatste tijd niet zo blij met haar was geweest. Ze snoof dan ook eventjes en plofte op de grond, waarmee stof om haar heen opwaaide en neerdwarrelde op haar grijze vacht. Ze zuchtte eventjes en keek verveeld het kamp door. Waarom was er nooit iets leuks te doen als zij eens tijd had om iets te kunnen doen. Ze geeuwde verveeld en legde haar kop op d’r pootjes, dan maar opwarmen in het zonnetje ofzo.

[@Swankit first]


Ashbury
"You get a shot at the Queen, but you better not miss!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Booooooring DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Booooooring   Booooooring Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 19:33

Het zonnetje begon te schijnen en Swankit wilde dat ze door het territorium kon rennen, aan de zijde van haar pleegvader. Ze zou het ontzettend leuk vinden om het territorium te gaan ontdekken… en misschien een kleine kans te hebben om haar vader te ontmoeten. Ze vroeg zich af of hij vaak aan haar dacht en of haar moeder over haar verteld had. Was hij bij de geboorte geweest? Ze wist niet zo goed of ze haar moeder nog op haar woord kon geloven. Die had gezegd dat haar vader haar gewillig af had gestaan aan WindClan en de rest van haar siblings met zich mee had genomen in RiverClan. Dat hij geen potentie zag voor haar in zijn eigen Clan en haar daarom maar gedumpt had bij haar moeder. Ze slikte een brok in haar keel weg. Dat idee deed haar wel pijn. Ze wist dat ze een pleegvader had die veel van haar hield, maar ze zou graag het totaalplaatje willen hebben: een moeder die van haar hield en een vader die van haar hield. Ze was er echter niet bitter onder, alleen heel erg verdrietig. Met een beduusde blik keek ze naar buiten, waar ze een apprentice met een verveelde blik neer zag ploffen. De apprentice zag er eenzaam uit en dus verliet Swankit haar den, waarna ze vrolijk naar de apprentice wandelde en zich haar naam probeerde te herinneren. Het kwam echter niet meteen in haar op en dus haalde ze haar schouders maar op. Ze zou het wel te weten komen, uiteindelijk. “Hallo!” begroette ze de she-cat vrolijk. “Jij ziet eruit alsof je je verveelt. Heb je misschien zin om met me te spelen of me iets meer over de Clan te vertellen?” Ze kon altijd eens proberen, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Booooooring
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: