The Hanging Tree 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The Hanging Tree

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
The Hanging Tree Untitl10
Mark
559
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: The Hanging Tree   The Hanging Tree Icon_minitimema 22 jun 2020 - 20:02

Ze had vrijpas gekregen van Riverclan om te gaan en staan waar ze wou, ze mocht het territory doorwandelen en jagen als ze daar behoefte aan had. Ze deed het echter weinig en als ze haar nest durfde te verlaten dan was ze maar dicht bij het kamp. In haar eentje ging ze nog lang niet door het onbekende terrein wandelen. Toch, toen ze vannacht wakker werd met het benauwde gevoel dat iemand zijn klauwen in haar strot geduwd had, was ze het kamp verlaten. Als de Windclanner die ze nog altijd was ondanks dat ze verbannen was was haar bloed nog altijd niet van water gemaakt. Zo gingen de Riverclanners een stukje zwemmen om te relaxen en zo ging zij aan de wandel. Hoewel ze geen lange poten had was haar tempo snel. Haar hart klopte steeds sneller, het bloed drukte door haar aderen heen met elke stap waar steeds meer snelheid in kwam. Als een aangedreven wilde merrie begon ze op een gegeven moment te rennen alsof vuur aan haar poten zat. De wilde wind die door haar uitgevallen pels blies was verwelkomend en verkoelend. De lucht was in tijden weer helder en zowel de sterren als de maan schenen helder in de koele nacht. De twinkelingen gaven licht op haar onzichtbare pad die ze rende. Haar flanken begonnen al te zwoegen voor zuurstof maar de she-cat ging door, door door door, ze had geen rem meer. Ze moest haar pijn, haar verdriet, haar angsten en stress er uit rennen. Ze moest bewegen, ze moest over het land vliegen. Geen stop was er in haar gedachtes maar nu ook niet in haar poten. Ze ging te ver, veel te ver dan ze gewild had en eigenlijk aankon. Het laatste stukje knalde ze er nog in met grote sprongen, de heuvel op en daar staand alsof ze een leeuwin was die haar land beschermde. Haar aura was veranderd van een uitgevallen hoopje botten naar een sterke vrouw die de wereld ineens aan leek te kunnen. Echter duurde dit moment maar een milliseconde en viel ze weer terug in haar diepe put. Uitgeput hijgde ze zwaar naar op de heuvel die leidde naar de vier grote eikenbomen. Het licht van de maan vervaagde door een grote grijze wolk waardoor haar gestalte weer opgeslokt werd door de schaduwen. Er viel niks meer te zien van haar lijfje, enkel haar ijsblauwe oog die nog blonk in het duisternis, net zoals de twee paar gele in de verte.

my heart's cold and un-repaired.
Terug naar boven Ga naar beneden
Acornstar
StarClan
The Hanging Tree DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: The Hanging Tree   The Hanging Tree Icon_minitimema 13 jul 2020 - 13:20

Hij had weer eens niet in slaap kunnen komen, iets wat hem eigenlijk gewoon aan het worden was. Het was deze keer niet de schuld geweest van een nachtmerrie, maar meer alle gedachten die maar door zijn kop bleven gaan. Het kamp zelf zorgde eigenlijk voor de onrust in hem en daardoor had hij deze verlaten. Natuurlijk had hij degene op wacht gezegd dat hij terug zou zijn voor zonsopgang, tenslotte werden rond die tijd de meeste katten wakker en dan was het beter om alvast terug te zijn. Maar dat was zorg voor later. Zijn poten hadden hem door het territorium heen gebracht en naar fourtrees. Waarom had hij geen idee van, maar net toen hij fourtrees binnen stapte besloot een wolk voor de maan te gaan. Alles werd donker, maar het voelde ergens vertrouwd. Hij was gewend aan het donker en wist dat hij er best goed in op kon gaan zonder al te veel op te vallen. Hij zette dan ook een paar stappen verder tot iets hem opviel. Een blauw oog, want nee het waren er geen twee. Hij nam de lucht rustig in zich op en zijn ogen werden kort groter. "Shatteredice?" Sprak hij zachtjes. Wat deed de poes helemaal hier? Was ze al zoveel beter dan de laatste keer dat hij haar had gezien? Toen hij zelf er niet al te best bij was geweest, maar hij had ondertussen twee levens verloren, waardoor hij er geen last meer van had.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Hanging Tree
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: