Am I out of my head, am I out of my mind. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Am I out of my head, am I out of my mind.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Loudvoice
Member
Am I out of my head, am I out of my mind.  DPKsfdL
Anonymous
214
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Loudvoice
BerichtOnderwerp: Am I out of my head, am I out of my mind.    Am I out of my head, am I out of my mind.  Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 17:55

Het beloofde een zonnige periode te worden voor ShadowClan. Niet alleen omdat BloodClan was verdreven, maar ook omdat Greenleaf zich aankondigde. Loudpaw moest echter goed oppassen dat hij zijn wond niet terug inspande door te overdreven inspanningen te verrichten, maar tot dusver had hij geen bloederige ervaringen meer gehad en toonde de jeuk dat zijn wond goed aan het helen was. De tom cat besloot echter toch nog voorzichtig te doen zodat hij niet terug hoefde te keren naar de medicine cat’s den. Hij wilde niet dat zijn moeder in de gaten had dat hij nog altijd last had van de wond. Hij wilde dat ze zich niet om hem zou bekommeren omdat hij vond dat hij de sterkste van de familie moest zijn en dat hij zich om haar moest bekommeren en niet andersom. Zij had hem goed verzorgd toen hij nog erg jong was, maar nu was de tijd gekomen dat hij zelf zorg begon te dragen voor zichzelf en voor zijn familie. En voor zijn Clan, natuurlijk. En dus klemde Loudpaw zijn tanden op elkaar en begon aan de ren die hem naar een willekeurige plaats in het territorium zou brengen. Hij merkte dat er prooi in overvloed was en stopte onderweg om te jagen. Hij ving twee prooien eer dat de wond begon te trekken aan zijn flank en hij besloot om het rustiger aan te doen. Toen hij eenmaal op een beschutte plaats aankwam waar het vrij schaduwrijk was, liet hij zich moeizaam tegen een boom rusten met zijn lichaam en fixeerde zijn blik op zijn omgeving. Een paar minuten, hield hij zichzelf voor. Een paar minuten rust en dan zou hij weer verdergaan. ShadowClan had hem nodig en te veel rust kon hij zich niet permitteren. Niet nu.


+ @Auburnsong
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Am I out of my head, am I out of my mind.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: