I have no gifts to bring. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I have no gifts to bring.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swankit
Member
I have no gifts to bring.  DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: I have no gifts to bring.    I have no gifts to bring.  Icon_minitimedi 23 jun 2020 - 19:24

Met een zachte zucht keek Swankit haar moeder na. Nu ze haar verplichtingen was nagekomen en ze Swankit haar melk had gegeven, zag de warrior duidelijk geen reden om nog langer bij haar dochter te blijven en had haar achtergelaten. Swankit kon niet in woorden uitdrukken hoe veel pijn haar dit deed, maar ze probeerde de pijn zoals altijd weg te stoppen. Ze wilde niet dat haar pleegvader zou ontdekken hoe verdrietig ze was omwille van het feit dat haar eigen moeder niet eens naar haar om wilde kijken. En ze vond het lief van haar pleegvader dat hij de lege plaats van haar moeder en haar vader op wilde vullen, maar Swankit kon het niet helpen dat ze soms hunkerde naar ouders die echt om haar gaven. Ze vroeg zich af of haar vader, die in RiverClan zat, wel eens aan haar dacht en vond het jammer dat ze van haar moeder niks mocht delen met haar Clan. Ze had Swankit gezegd dat ze dan ernstig gestraft zou worden en Swankit wilde dit absoluut niet. En dus zweeg ze over haar eigen afkomst, al schreeuwde alles in haar dat ze naar RiverClan wilde gaan zodat ze haar vader kon leren kennen. Maar nee, ze wilde Scarface niet achterlaten. En de rest van haar Clanmates die wel om haar gaven eigenlijk ook niet. Swankit keek op toen ze een geluid achter zich hoorde en glimlachte toen ze zag dat Pandakit in de buurt was. Ze zag dat hij al aardig gegroeid was en vroeg zich af of hij bij de volgende ceremonie apprentice zou worden. “Hallo, Pandakit,” begroette ze hem. “Het zal vast niet meer lang voor je duren eer dat je apprentice wordt. Heb je er al zin in?”


+ @Pandakit'
Terug naar boven Ga naar beneden
 
I have no gifts to bring.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: