hunting is vital 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 hunting is vital

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigera
Member
hunting is vital 9ab5cf2a095d97e0fc87571920472d77--baby-tigers-tiger-cubs
Tijger
62
Actief
You never know how strong you really are until being strong is the only choice you have.

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tigera
BerichtOnderwerp: hunting is vital   hunting is vital Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 13:13

Tigera loopt rustig rond in het kamp om te kijken of ze nog iets kan doen. Ze kan allemaal katten taken zien doen. Young-ones, members, maar ook kittens en loopt hier te kijken of ze iets kan doen! Één ding weet ze wel. Jagen moet altijd, dus gaat ze gewoon jagen. Ze loopt het kamp uit, maar weet nog niet waar ze naartoe gaat. Misschien in de buurt van de shadowclan grens? Niet te dichtbij want dan krijg ze vieze poten!

Tigera loopt in de richting van de Shadowclan, tenminste dat denkt ze. Tigera loopt de verkeerde kant op. Pas na een uur bedacht ze dat ze de verkeerde kant op kan lopen. Waar was ze! Er staan alleen maar nesten van Twolegs, maar wel hele grote! Verderop zag ze een Kittypet. Ze rende ernaartoe. 'Hallo, Kittypet. Weet jij waar de Bloodclan verblijft!?! De Kittypet antwoord heel arrogant 'En wie ben jij! Vast weer één van die arme katjes die aandacht willen! opzouten dan!' Wat denkt die Kittypet wel niet! Ze valt aan om hem te dwingen het te vertellen en springt op hem om hem tegen de vieze grond aan te duwen. Hij is ook gewoon smetteloos wit en ruikt naar Twolegs! Bleh! 'Welke kant op is het om naar de Bloodclan te gaan!' Blaast ze boos. 'I..Ik weet het niet! Ik ben nu voor het eerst buiten!' 'Waar kan ik iemand vinden die het wel weet!' 'twee huizen verderop!' Tigera springt meteen van de dikke witte Kittypet af en zegt nog even heel vriendelijk: 'Bedank, tot ziens maar weer!'

Nu ze weet waar ze het moet vragen, liep ze rustig op het nest van twee nesten verderop af. Toen ze nog achterom keek zag ze nog de witte Kittypet die eindelijk wakker werd van de schok en snel naar de ingang van het nest rende. Daar was ze dan ook vanaf. Ze kwam aan bij het nest en keek naar binnen achter de heg. Ze zag iemand in de tuin zitten met een halsband zonder tanden. Kittypet dus. Tigera keek rond. Waar kon ze naar binnen? Verderop zat een gat in het hek. Net groot genoeg voor haar. Ze ging er doorheen en had een paar schrammen van de takken van de heg, maar zij was een Bloodclan Young-one en dan moet je daar wel tegen kunnen. Later zullen ze denk ik wel een beetje prikken dat vervelend zal zal zijn, maar dat is het enige. De kittypet had haar opgemerkt en zat rustig te wachten tot ze onder de heg vandaan kwam. Goedemiddag, Jonge kat. Wat brengt U hier? Oh nee! Het is zo'n deftige kat. Ze haat dat! 'Welke kant moet ik op om bij de Bloodclan te komen.' Zei ze onbeleefd. 'Nou nou, dat mag wel beleefder. Vraag het nog eens.' Waarom bestaan deze stomme beleefde katten? 'Ik heb hier geen tijd voor! Welke kant op om naar de Bloodclan te komen! Ik ben verdwaald en ik haat hulp vragen dus dan doe ik dat niet beleefd!' 'Rustig maar, Jonge kat. Je hoeft niet zo onbeleefd doen en hulp vragen is een deel van je leven en op antwoord van je vraag. Je hoeft alleen maar naar de zon te lopen dan kom loop je naar het zuiden. Daar zit de Bloodclan.' Tigera rolt bij het eerste stuk haar ogen, maar bij het tweede stuk houdt ze haar oren goed open. Naar het zuiden, hé! Dan is makkelijk! Nu alleen nog gedag zeggen tegen deze irritante Kittypet! 'Doei!' Ook weer gedaan! Nu alleen nog jagen tijdens de tocht naar huis!


hunting is vital Sihtig10
:*'.'*:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
hunting is vital
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: