Peuter zwemmen 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Peuter zwemmen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shatteredice
Member
Peuter zwemmen Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 22:13

Oh wat was het warm ineens zeg.. De zon had al enkele dagen volop geschenen maar vandaag trof hij echt zijn hoogte punt kwa hitte. Er was geen wolkje aan de lucht te bekennen die soms verkoeling zou kunnen geven, er was geen wind zoals op de heides en er was zelfs geen schaduwplekje te vinden in het kamp. Puffend van de warmte was ze uit haar nest gekomen, letterlijk verjaagd door de hitte werd ze. Ze snapte maar niet hoe de Riverclanners er geen last van leken te hebben.. oh wacht eens even; het water. Natuurlijk, ze deden zwemmen. Ogh wat dom van der. Daar haalde de katten hun verkoeling vandaan. Helaas voor haar dat ze zelf liever een droge pels had dan een natte.. en daarbij kon ze niet eens zwemmen. Mooi niet dat ze hier ging pootje baden. Toen haar blauwe oog rond ging zag ze enkele kittens en hun moeder bij het water spelen. Het was totaal niet diep aan de rand. Ogh nu voelde ze zich nog een angsthaas ook. Twijfelend beet ze op haar lip. Ze had het wel enorm warm.. maar ze wou haarzelf niet voor schut zetten dat ze niet eens het water in durfde terwijl er letterlijk kittens voor haar poten in het water aan het spelen waren. Haar kleine lichaampje trippelde snel de andere kant op, kort ging ze een random kant op maar toen ze een bekende snuit zag gingen haar poten daar direct op af. ''H-hallo Lynxfang,'' Sprak ze zacht en een tikkeltje nerveus. De tom was een hele lieve gozer maar ze hadden eigenlijk niet veel contact gehad naast dat ze letterlijk samen haar dode zoon hadden gevonden. Ze wist niet goed te peilen als hij wel op haar gezelschap zat te wachtte. ''Heb jij het ook zo warm?'' Vroeg ze toen toch maar.


my heart's cold and un-repaired.


Peuter zwemmen Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Peuter zwemmen 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimewo 24 jun 2020 - 23:09


Het leven was nu opvallend rustig even, al wist hij niet hoelang dat ging duren. Met alles wat er gebeurd was, hadden ze natuurlijk zo'n rustig moment hard nodig. Hij kon het beter maar waarderen en er gebruik van maken. Vandaag was het weer een behoorlijke warme dag, dus veel katten waren bij het water bezig. Er werd druk gevist bij de River had hij gezien, maar zelf was hij op weg naar de kleine stroom. Daar kwam met deze hitte vast prooi op af om even te kunnen drinken. Daar aankomend zag hij een paar kittens en hun moeder spelen, met lichte belangstelling keek hij ernaar. Kittens, hij had wel eens de vraag gekregen of hij ze wou. Zijn antwoord was altijd hetzelfde, dat hij er niet over nagedacht had. Hij was een drukke man, of hij een vader kon zijn? Daarnaast, onderhand was hij er vast wat te oud voor ook. Ze trainen om volwaardige Warriors te worden als die tijd aangebroken was, dat kon hij beter. Een andere poes was er ook. Shatteredice, die nu weer buiten het kamp kwam. Dat was hopelijk goed nieuws. Het kon een teken zijn dat het weer wat beter ging met haar. Nadat zij ook naar de kittens had gekeken draaide ze zich om en liep zijn kant op. Toen ze hem doorhad ging ze ook daadrechtelijk op hem af. Haar begroeting klonk nerveus, alsof ze het allemaal nog spannend vond. ''Hallo Shatteredice''zei hij kalm. Of hij het warm had? Wel, hij was wel wat gewend en meestal lette hij niet zo op zulke dingen. Ja, hij kon voelen dat het warm was. Misschien een beetje, ja. ''Het is inderdaad weer behoorlijk warm''gaf hij toe. ''Wij hebben daar het water voor gelukkig''. Een Riverclanner kon zo het water ingaan als ze wouden, zelfs de kittens zoals je kon zien. Shatteredice was alleen niet zo opgegroeid, voor haar was het water vast iets vervelends. In Windclan, op die hoge vlaktes. Daar waaide het toch vaak? Zouden zij zo minder last hebben van de warmte?


Peuter zwemmen Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
Peuter zwemmen I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Peuter zwemmen Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 19:22

Ze had een kat benaderd waar ze van kon zeggen dat ze er redelijk comfortabel mee was, zover een voormalige vijand dat kon zijn dan. Het was nog altijd wennen voor haar dat ze ineens haar thuis had moeten maken in Riverclan. Niet dat ze ondankbaar was, het was gewoonweg nog een beetje vreemd allemaal. Ze was bang voor afkeur, bang dat de Riverclanners haar hier niet wouden omdat ze eigenlijk soort van toch vijanden waren. Niet dat zij dat zo inzag, zij had liever vrede gehad, maar als de leader de clan opdroeg om een andere clan te bevechten dan deed je dat uit blinde loyaliteit, niet omdat je zo graag andere katten wou verwonden, andere katten met families wou verscheuren. Gelukkig was Lyngfang nog even kalm als tevoren. Hij had zich dus niet extra aardig gedragen puur omdat ze toen haar kind die dag verloren was. Hij leek even moeten na te denken, alsof hij even moest checken als het weer wel warm was. Uiteindelijk stemde hij mee in dat het toch behoorlijk warm was. De she-cat zuchtte van de warmte en ging zitten, haar oortjes plakte naar achteren. ''Wij hebben daar het water voor gelukkig'' Ze knikte langzaam. Water ja.. kennelijk de enige verkoeling die hier aangeboden werd. Brr.. Ze kon niet eens een schaduwplekje vinden. ''Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu toch wel een beetje de verkoelende bries over de heides mis.'' Sprak ze daarna rustig al een beetje twijfelend. Ze hoopte maar niet dat Lynxfang het meteen opving alsof ze hier weg wou, alles behalve dat. Al mocht ze nu terug naar huis komen.. zou ze echt niet meer gaan. Niet na alles. ''Is-is uhm, het water hier diep?'' Vroeg ze na een tijdje.

my heart's cold and un-repaired.


Peuter zwemmen Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Peuter zwemmen 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimema 29 jun 2020 - 19:49

Hij kon het zich niet voorstellen eigenlijk, om niet het water in te durven. Het was iets wat hij zo gewend was, dat het gewoon een tweede natuur van hem was. Maar hij was ermee opgegroeid en zij niet. De poes keek niet alsof ze er nu in ging springen, wat hij dan ook niet had verwacht. Ergens was het de vraag of Shatteredice ooit zou leren om in het water te gaan en er aan te wennen. De poes vertelde hem dat ze de bries op de heides van Windclan wel miste en hij knikte begrijpend. Daar had ze zolang thuis gehoord. Nu was dit haar nieuwe thuis en dat klopte niet. Gelukkig leek ze goed opgenomen te worden, waarschijnlijk ook omdat ze al wat aan haar gewend waren intussen. ''Nee, lang niet zo diep als in de River''beantwoorde hij haar vraag. Hier konden zelfs de kittens in zwemmen. Je kwam ruim boven het water uit met je kop.


Peuter zwemmen Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
Peuter zwemmen I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Peuter zwemmen Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 18:46

Toen ze over de heides begon was ze kort bang geweest dat Lynxfang meteen dacht dat ze terug verlangde naar haar oude clan maar in plaats van dat knikte hij begrijpend. Een opgeluchte glimlach kroop kort en zacht over haar lippen heen terwijl ze naar het water keek waar iedereen hun verkoeling in zocht vandaag. De zon brandde op haar lijf, en ondanks ze veel van haar gezonde vacht kwijt was, had ze het bloedje heet. Ze heet dat ze op gegeven moment gevraagd had als het water diep was. De she-cat keek voorzichtig naar de bruin gekleurde tom waarna hij antwoorden dat het hier mee viel en dat enkel de river echt diep was. Twijfelend sloeg ze met haar staart en knikte. Haar oortjes draaide wat heen en weer omdat ze diep aan het denken was. ''Hoe diep is het ongeveer?'' Vroeg ze toen uit eindelijk.

my heart's cold and un-repaired.


Peuter zwemmen Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Peuter zwemmen 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimewo 9 sep 2020 - 15:57

Hij zag hoe ze zijn woorden leek te betwijfelen en het was geen verrassing dat ze hem er op door vroeg. Hoe diep het was? Tja, hoe kon hij dat het beste uitleggen. Nadenkend keek hij naar het water, een manier bedenkend om het aan te tonen. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat hij op de logische oplossing kwam. Rustig liet hij zich in het water glijden, wat op dat stuk ongeveer tot zijn middel kwam. Al leek het stuk waar hij nu stond ook iets dieper te zijn, maar vergeleken met de River was het erg ondiep. Lynxfang keek weer naar Shatteredice, een rustige blik in zijn ogen. ''Zo diep ongeveer''zei hij, even kijkend naar zijn poten onder het heldere water, voordat hij zijn ogen weer op de poes richtte. Zou ze het aandurven om er in te gaan of was ze daar nog niet klaar voor?


Peuter zwemmen Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
Peuter zwemmen I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Shatteredice
Member
Peuter zwemmen Untitl10
Mark
563
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimeza 12 sep 2020 - 10:35

Haar oortjes waren licht omhoog geprikt toen ze geconcentreerd naar Lynxfang keek. Haar staart zwiepte licht zenuwachtig maar haar ogen waren wel nieuwsgierig. Hoewel ze doodsbang was voor water, wat wel normaal was voor een ex Windclanner.. was ze toch aan erg aan het verlangen naar wat afkoeling- mits het absoluut niet diep was! De tom leek er goed over na te denken hoe hij haar het beste kon vertellen hoe diep het nou precies was, het duurde niet lang voor hij op een oplossing kwam: Hij ging zelf het water in zodat ze zelf kon zien hoe diep het was. Haar oortjes bewogen zich wat naar achteren toen ze toekeek hoe hij het water ingleed zonder enkele angsten. Het kwam tot zijn middel ongeveer. Niet diep voor hem.. maar voor haar? Ze was zo klein in vergelijking met de gemiddelde poes.. Oh, ze zou direct kopje onder komen. Aarzelend keek ze naar Lynxfang..

my heart's cold and un-repaired.


Peuter zwemmen Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lynxfang
StarClan
Peuter zwemmen 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1886
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Peuter zwemmen   Peuter zwemmen Icon_minitimewo 23 sep 2020 - 20:09

Het water stroomde langs hem heen terwijl hij in de blauwe oog van Shatteredice keek. Ze leek nog niet meteen overtuigd te zijn, maar dat had hij niet verwacht. Tenslotte kwam ze niet uit Riverclan en de rivier was hun bescherming omdat de meesten van de andere clans niet van een nat pak hielden. Dus het was logisch dat Shatteredice er niet meteen in sprong. Het was de vraag wanneer ze dat zou durven. Het kon zelfs dat het nog tot de volgende Newleaf duurde. ''In Riverclan leren we als kittens het water kennen'' vertelde hij, denkend aan het laagje water wat in de Nursey stond. ''Misschien is een plas beter om mee te beginnen?''stelde hij voor, er stond vast nog ergens een lage plas. Ze zou wel eerder door plassen hebben gelopen, maar het was een mogelijk begin. Of ze hier kon staan waar hij stond wist hij niet zeker, misschien maar net.


Peuter zwemmen Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
Peuter zwemmen I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Peuter zwemmen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: