Nightmare! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nightmare!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
*Wolfkit*
Member
Nightmare! DPKsfdL
Tijger
29
Actief
You never now how strong you really are until being strong is the only choise you have

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
*Wolfkit*
BerichtOnderwerp: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 12:03

Wolfkit is op de hoogvlaktes aan het lopen. Overal is gras en bloemen. Ze ziet overal konijntjes huppelen, rondjes om haar heen, verderop om elkaar heen, achter elkaar aan... Wolfkit loopt blij achter ze aan. Wolfkit bekijkt hoe ze springen en doet ze na. Spring, vlieg, land en weer spring, vlieg, land. Wolfkit vindt het een leuk spelletje en doet er gezellig aan mee. Ze ziet dat er steeds meer konijnen meedoen met haar. Spring, vlieg, land, spring, vlieg, land. Waar het eerst zo licht was werd het steeds donkerder, maar ze merkt niks. Spring, vlieg, land... Steeds meer konijnen verdwijnen, er zijn er nog 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0. Ze kijkt om zich heen. Nergens zijn nog konijnen te herkennen en overal is het donker met enge bomen die lijken te lachen... Snel rent de kleine kitten weg, maar de enge bomen zijn overal! Ze rende zo hard als ze kon en kijkt niet meer, omdat ze heel erg bang is. Ineens is de grond onder haar poten weg! Snel opent ze haar ogen en ziet dat ze over een afgrond is gerend. Ze vliegt nog eventjes, maar valt dan naar de grond. Ze schreeuwt haar longen uit haar lijf. Hoe kan dit! eerst was het vredig met konijnen en toen werd het donker met enge bomen! De grond is nog 10 meter van haar vandaan. Nog 9.. 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1.. Vlak voor ze de grond raakt schreeuwt ze hard en springt overeind van haar nachtmerrie. Ze hijgt flink. Steeds herhaalt ze een zien: Het was maar een nachtmerrie. Het was maar een nachtmerrie. Het was maar een nachtmerrie. Wolfkit gaat weer zitten en probeert haar vacht weer naar beneden te krijgen die overeind is gaan staan. Het was maar een nachtmerrie....
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Nightmare! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 14:33

Snachts lag hij wel eens in de kraamkamer in het nest van Swankit, maar zins kort had hij een tweede kitten onder zijn hoede genomen. Hij lag lekker rustig te slapen toen een van de kittens een nachtmerrie scheen te hebben. Wakker geschrokken schoot zijn kop met slaperige ogen op. Daarbij verdraaide Scarface bijna zijn hals en stond op om naar Wolfkit toe te strompelen. 'Je bent veilig Wolfkit. Alles komt goed.' murmelde de crème kater en ging bij Wolfkit zitten en begon haar teder te likken. Kittens alleen was geen fijn gezicht nog een fijn gevoel. Daarin kon deze kater zich goed in vinden. Misschien dat Scar daarom had besloten om deze kittens te verzorgen? Hij ging om Wolf heen liggen en snorde zacht en troostend.
Terug naar boven Ga naar beneden
*Wolfkit*
Member
Nightmare! DPKsfdL
Tijger
29
Actief
You never now how strong you really are until being strong is the only choise you have

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
*Wolfkit*
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 15:50

Wolfkit was nog steeds geschrokken van haar nachtmerrie, toen ze iemand iets hoorde zeggen en ziet haar nieuwe pappie naar haar toe komen. 'Pappie, Ik was op een grasvlakte met allemaal lieve konijntjes om mij heen en ging met ze mee huppelen, ma..ma.. maar toen werd het donker en verdwenen de konijntjes! Overal waren hele Enge bomen die me probeerde te pakken. Ik heb geprobeerd om terug gevochten, ma...maar ze waren met teveel! Ik rende weg, maar er was een afgrond en ik viel! Het was echt heel eng!!! Bestaan die enge bomen echt, pappie?' Wolfkit trilde nog wel een keer en ook toen ze vroeg of die enge bomen echt waren... Ze zijn echt het engst wat ze ooit had gezien! Niet dat ze veel had gezien... Pappie's troost helpt wel erg en langzaam begint ze minder te trillen, maar ze heeft nog steeds grote oogjes, die Pappie nieuwsgierig, maar ook angstig aankijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Nightmare! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 16:18

Het kitten begon haar nachtmerrie uit te leggen en zijn blik was op haar gevestigd. Het klonk alsof ze in de Dark Forrest was geweest, maar van wat hij wist was dat daar enkel kwaadaardige katten leefde. 'Natuurlijk bestaan er geen bomen die op kittens jagen, laat staan op katten. Anders waren ook wij ons leven niet meer zeker buiten het kamp. Het was maar een droom die eng uit gepakt heeft.' legde Scar uit en hij gaf haar nog een paar troostende likken over haar hoofdje. Zijn pluizige staart sloeg de crème kater om zijn tweede dochtertje om haar op te warmen. Onder zijn tong had ze koel aangevoeld. Vast door de schrik. Dan kon je het soms zo koud krijgen alsof je een plens Leafbare water over je heen gegoten kreeg. Zijn gesnor klonk rustgevend en zijn nog half slaperige ogen zakte bijna dicht, maar hij zou zichzelf wakker houden tot de kleine Wolfkit weer in het slapen was. Gelukkig maar dat hij geen vroege patrol had morgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
*Wolfkit*
Member
Nightmare! DPKsfdL
Tijger
29
Actief
You never now how strong you really are until being strong is the only choise you have

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
*Wolfkit*
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 16:44

De warmte van pappie werkte slaapwekkend en ze werd weer slaperig. Wolfkit ging liggen bij haar pappie, zodat ze het nog warmer kreeg. Toen ze nog zijn antwoord hoorde was ze alweer half in dromenland. Ze kon nog net fluisterend zeggen: 'Gelukkig....' en ze was vertrokken. Deze keer was haar droom vol met wolkjes en muisjes. Ze keek een tijdje rond en sprong van wolk naar wolk tot haar droom begon te vervagen en ze in diepe slaap was.


:'.':
Terug naar boven Ga naar beneden
Scarface
Member
Nightmare! DPKsfdL
228

CAT'S PROFILE
Age: 21 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Scarface
BerichtOnderwerp: Re: Nightmare!   Nightmare! Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 21:14

Het grijze kitten kroop tegen hem aan voor de troostende warmte die hij haar kon geven en drapeerde zijn staart opnieuw over haar kleine lijfje heen. Ze kon nog geen vast voedsel eten, maar de Queens konden haar elke keer nog van melk voorzien en dat was alleen maar goed. Het gefluisterde 'Gelukkig' ging al snel over naar een ritmische ademhaling. Scarface legde zijn kop nog tegen haar achterwerk neer zodat ze rondom beschermd zou zijn. Mocht Swankit erbij willen komen liggen dan zou de crème kater wel even plek maken. Dan lagen zijn beide pleegkittens lekker bij hem en samen in 1 nest. Zijn vermoeide ogen sloten zich steeds verder tot ze helemaal dicht waren en het gespin stopte doordat hij zelf in slaap begon weg te zakken. Kittens waren wel veel werk, maar toch was het ook voor een goed doel. Zij waren de Warriors van morgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nightmare!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: