[Rockpath] Bump 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Rockpath] Bump

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pepperpaw
Med. cat apprentice
[Rockpath] Bump 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2521
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Pepperpaw
BerichtOnderwerp: [Rockpath] Bump   [Rockpath] Bump Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 19:38

Pepperpaw vond het prettig dat ze het kamp weer uit kon. Aangezien Bloodhound de training van haar en Newtpaw niet helemaal kon benutten, zorgde dat ervoor dat ze nog altijd veel vrije tijd had. Iemand kon maar zo lang staren naar kruiden en niet weten wat ze betekenden, dus besloot ze maar een stukje te gaan lopen in het territorium. Elk brekend takje liet haar echter nog steeds opschrikken, gevuld met angst dat het misschien een Bloodclanner was, een verdwaalde kat die nog achtergebleven was op het territorium. Toen ze weer iets hoorde draaide ze zich met een ruk om, haar ogen wijd, totdat ze herkende dat het een clangenoot van haar was. ”Oh.. sorry,” stamelde ze. Oh Starclan wat was ze een kneus.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rockpath
Member
[Rockpath] Bump F4zCxSk
Eline
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Rockpath
BerichtOnderwerp: Re: [Rockpath] Bump   [Rockpath] Bump Icon_minitimedo 25 jun 2020 - 22:38

Dromerig liep hij over het territorium, iets wat hij lang niet had kunnen doen. Het was een rare, enge tijd geweest en hij moest het allemaal nog even verwerken. Een elder had hem ooit verteld dat een wandeling je hoofd leeg kon maken en het leek hem de moeite waard om te proberen. Maar in plaats van de rust en stilte waar hij zich op had voorbereid kwam Pepperpaw tevoorschijn. Ze was duidelijk van hem geschrokken en bood haar excuses aan. Oh, hij was toch niet zo eng? Nee, dit was de eerste keer dat hij iemand bang maakte. Dan lag het vast aan haar. "Is oké hoor." reageerde hij snel om haar gerust te stellen, waarna een stilte volgde. Ongemakkelijk stapte hij langzaam met zijn poten op zijn plek. "Waarom schrok je?" vroeg hij dan uiteindelijk. Hij was eigenlijk wel benieuwd naar waarom hij blijkbaar zo angstaanjagend was.


[Rockpath] Bump Rockpa11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Rockpath] Bump
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: