Will the real slim Timber please stand up? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Will the real slim Timber please stand up?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Will the real slim Timber please stand up? DPKsfdL
Miss F
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Timberpaw,
BerichtOnderwerp: Will the real slim Timber please stand up?   Will the real slim Timber please stand up? Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 17:12

Met een snelle beweging schoot Timberpaw naar voren en doodde de muis met een snelle haal van zijn poot. Tot zijn grote tevredenheid ving hij de muis, al was hij er wel lichtelijk geïrriteerd over dat de muis nog een waarschuwingskreet kon geven voordat Timberpaw hem helemaal af kon kappen. Hij hoopte dat de muis niet te veel prooien in de buurt had gewaarschuwd, maar als dat zo was, dan kon hij er toch weinig aan doen. De tabby tom begroef zijn prooi snel en liep toen verder. Hij had nog geen enkele andere prooi gevangen dan die muis vandaag en dat begon hem te irriteren. Het werd tijd dat Pantherstar hem een nieuwe, fatsoenlijke mentor zou geven, al kon Timberpaw niet zeggen dat hij er echt naar uitkeek om constant met iemand samen opgescheept te zitten. Hij vroeg zich af of Crowflight openstond voor een apprentice te hebben. Hij had de tabby tom nog met niemand zien trainen en nam aan dat de warrior nog geen apprentice had gehad. Hij was ook de enige die Timberpaw een beetje zou tolereren als mentor. Hij haalde zijn schouders op. Waarom zou hij immers blijven piekeren over dingen die er toch niet toe deden? Hij zuchtte weer en wilde nog een paar stappen doen, maar hoorde toen pootstappen achter zich en draaide zijn kopje om zodat hij kon zien wie het was. “Whitepaw,” sprak hij op een kalme toon tegen de she-cat toen hij dat zij het was en gaf haar een kalm knikje. Voor de rest zei hij niets, maar bleef hij enkel afwachtend naar haar kijken. Hij had immers niet echt zin in een gesprek en dus was hij ook niet diegene die het gesprek zou starten. Of overeind zou houden.


+ @Whitepaw,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Will the real slim Timber please stand up?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: