moon drunk monster 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 moon drunk monster

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Newtpaw
Med. cat apprentice
moon drunk monster D296a5c098bbc22729741f5d2164f3c8
dodo
231
Actief
just a little girl with a fragile heart

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Newtpaw
BerichtOnderwerp: moon drunk monster   moon drunk monster Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 20:59


Met vrolijke passen liep de flame point door het shadowclan territory. De zon ging bijna onder en de hemel veranderde van kleur door prachtige pastelkleurige penseelstreken. Met een glimlach liep ze verder naar de fourtrees. Nu bloodclan weg was durfde ze langzaam maar zeker weer wat verder te gaan dan eerst, steeds iets verder van de grens vandaan totdat ze hier kwam. Of bij de starlake. Alle plekken die ze met haar ogen dicht nog zou willen kunnen bewandelen.

Niet veel later zag ze de grote eikenbomen en trippelde ze tussen de bomen door totdat ze een andere kat zag. "Hey" miauwde ze vriendelijk toen ze de medicine cat apprentice herkende van de half moon gathering. Erg comfortabel had ze zich daar toen niet gevoeld. Misschien was het wel kinderachtig van haar maar Pepperpaw kreeg alle aandacht van de andere katten en ze had zich net de schaduw van de iets oudere kattin gevoeld. Hoe aardig ze ook was, ze wist meer over kruiden en kende meer katten. Als ze erover na dacht bracht het allemaal soms een knoop in haar maag. "Falconpaw toch?" Vroeg ze zachtjes.

+ falconpaw
NEWTPAW
I am a child of the moon, being raised by the sun,
in a world walked by stars and a sky drawn with flowers.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
moon drunk monster SCwUkVM
Bo~
977
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: moon drunk monster   moon drunk monster Icon_minitimema 3 aug 2020 - 1:09


Hij was hier. Hij had hem gezien. Zijn flanken gingen nog hevig op en neer van het rennen, zijn ademhaling oppervlakkig terwijl hij ongelovig naar de vierbomen keek. Dit was gewoon niet eerlijk meer! Zag hij hem met een reden? Was dit één of andere stomme grap van StarClan? Of was dit zijn eigen hersenen die hem teisterde? Hij gromde even zachtjes tegen zichzelf, dit was gewoon niet leuk meer. Hij wilde dit verwerken, hij probeerde dit te verwerken, maar alles lukte gewoon niet meer. ”Hey” Zijn blauwe ogen schoten direct naar de kat die sprak, maar zijn blauwe ogen stonden duidelijk voor een paar momenten verward en nog groot van zijn eigen gedachten (of van StarClan, hij wist niet hoe dit werkte). ”O-oh, hey.” bracht hij even een beetje van zijn stuk af, waarna hij zijn kopje even lichtjes schudde, wakker worden kind. ”Falconpaw toch?” sprak ze tegen hem en hij herkende de poes al snel als Newtpaw, de poes die samen met Pepperpaw medicine cat apprentice was geworden van ShadowClan. Hij forceerde een licht glimlachje, maar meer dan een lichte kon hij er ook niet uitkrijgen, waarna hij knikte. ”Ja, klopt! Hoe gaat het met je?” Hij wist zeker dat het Newtpaw was, dat scheelde. Pepper kende hij immers al heel erg goed van al hun oude gesprekken. Hij moest maar gewoon meteen de aandacht op haar leggen, hij was gewoon moe van een stukje rennen. Niets meer, niets minder.


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
moon drunk monster Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
moon drunk monster
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: