moon drunk monster 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 moon drunk monster

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Newtspark
Dark forest
moon drunk monster Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: moon drunk monster   moon drunk monster Icon_minitimezo 28 jun 2020 - 20:59


Met vrolijke passen liep de flame point door het shadowclan territory. De zon ging bijna onder en de hemel veranderde van kleur door prachtige pastelkleurige penseelstreken. Met een glimlach liep ze verder naar de fourtrees. Nu bloodclan weg was durfde ze langzaam maar zeker weer wat verder te gaan dan eerst, steeds iets verder van de grens vandaan totdat ze hier kwam. Of bij de starlake. Alle plekken die ze met haar ogen dicht nog zou willen kunnen bewandelen.

Niet veel later zag ze de grote eikenbomen en trippelde ze tussen de bomen door totdat ze een andere kat zag. "Hey" miauwde ze vriendelijk toen ze de medicine cat apprentice herkende van de half moon gathering. Erg comfortabel had ze zich daar toen niet gevoeld. Misschien was het wel kinderachtig van haar maar Pepperpaw kreeg alle aandacht van de andere katten en ze had zich net de schaduw van de iets oudere kattin gevoeld. Hoe aardig ze ook was, ze wist meer over kruiden en kende meer katten. Als ze erover na dacht bracht het allemaal soms een knoop in haar maag. "Falconpaw toch?" Vroeg ze zachtjes.

+ falconpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
moon drunk monster SCwUkVM
Bo~
1220
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentyfive moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: moon drunk monster   moon drunk monster Icon_minitimema 3 aug 2020 - 1:09


Hij was hier. Hij had hem gezien. Zijn flanken gingen nog hevig op en neer van het rennen, zijn ademhaling oppervlakkig terwijl hij ongelovig naar de vierbomen keek. Dit was gewoon niet eerlijk meer! Zag hij hem met een reden? Was dit één of andere stomme grap van StarClan? Of was dit zijn eigen hersenen die hem teisterde? Hij gromde even zachtjes tegen zichzelf, dit was gewoon niet leuk meer. Hij wilde dit verwerken, hij probeerde dit te verwerken, maar alles lukte gewoon niet meer. ”Hey” Zijn blauwe ogen schoten direct naar de kat die sprak, maar zijn blauwe ogen stonden duidelijk voor een paar momenten verward en nog groot van zijn eigen gedachten (of van StarClan, hij wist niet hoe dit werkte). ”O-oh, hey.” bracht hij even een beetje van zijn stuk af, waarna hij zijn kopje even lichtjes schudde, wakker worden kind. ”Falconpaw toch?” sprak ze tegen hem en hij herkende de poes al snel als Newtpaw, de poes die samen met Pepperpaw medicine cat apprentice was geworden van ShadowClan. Hij forceerde een licht glimlachje, maar meer dan een lichte kon hij er ook niet uitkrijgen, waarna hij knikte. ”Ja, klopt! Hoe gaat het met je?” Hij wist zeker dat het Newtpaw was, dat scheelde. Pepper kende hij immers al heel erg goed van al hun oude gesprekken. Hij moest maar gewoon meteen de aandacht op haar leggen, hij was gewoon moe van een stukje rennen. Niets meer, niets minder.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
moon drunk monster
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: