Bitter taste 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bitter taste

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashpaw~
Member
Bitter taste Giphy
Loek
31
Actief
“Life would be a great deal easier if dead things had the decency to remain dead.”

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashpaw~
BerichtOnderwerp: Bitter taste   Bitter taste Icon_minitimewo 1 jul 2020 - 21:03

Op een drafje kwam ze het kamp in, in haar bekje slechts één mager muisje. Ze was nog niet heel goed in jagen, maar ze vond het wel leuk dus dat telde ook ergens voor. Stil legde ze het muisje snel op de stapel. Zelf nam ze niets, liever was de kattin onbekend en met alle nieuwe regels wist ze niet zeker wanneer ze iets overtreedde. Geluidloos en klein liep ze door naar een grote plek met schaduw. Daar plofte Ashpaw neer en begon ze driftig haar vacht schoon te maken. Er was verder toch niet veel te doen en dit vervelende klusje moest ook ooit gebeuren. Haar ijzige blauwe ogen keken soms schichtig richting het kamp en de andere katten die daar rond liepen. Sinds Bloodclan was er veel veranderd vond ze. De apprentice was altijd al een beetje gespannen geweest, maar nu durfte ze bijna niet meer te kuchen of gapen. Ademen kon nog net. Was ze maar ontzichtbaar, dan kon ongezien overal zijn en niet zijn.

+Dragonkit


Bitter taste Cat-1610
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitter taste DPKsfdL
Miss F
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonkit,
BerichtOnderwerp: Re: Bitter taste   Bitter taste Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 21:58

Dragonkit volgde haar met zijn ogen. Hij had haar al wel eens eerder gezien in het kamp en telkens als hij naar buiten keek, zag hij hoe schichtig ze was, hoe bang ze was om op te vallen. Hij snoof en keek toe hoe ze een mager muisje op de prooistapel legde, waarna ze naar een ander deel van het kamp liep en zichzelf schoon begon te maken. Het leek er duidelijk op dat ze op de achtergrond probeerde te verdwijnen en Dragonkit kwam langzaam uit de schaduwen van de nursery tevoorschijn. Misschien moest hij het gewoon laten. Misschien moest hij haar de rug toekeren en terug naar binnen gaan, maar snerende opmerkingen naar een bange apprentice maken, leek hem nog altijd beter dan weer weg te kwijnen in de nursery waar hij niemand interessant had om tegen te praten. En dus trippelde Dragonkit op haar af, zijn blauwe oogjes strak op haar gericht. “Waarom ben je toch zo bang?” sneerde hij naar haar toen hij vlakbij haar was. Ondanks het leeftijdsverschil was Dragonkit niet echt bang om zijn mening tegen haar te zeggen. Dat was hij immers tegen niemand. “Je beseft toch wel dat als je zulk soort gedrag gaat vertonen dat iedereen dadelijk over je heen loopt?” ging hij op een botte toon verder, zijn blik strak op haar richtend en zijn staartje zwiepend. Hij zou hier wel weer commentaar op krijgen, maar eigenlijk verleende hij haar een gúnst door zo tegen haar te doen. Wat ze waarschijnlijk niet zo zou zien, maar dat was niet zijn probleem.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw~
Member
Bitter taste Giphy
Loek
31
Actief
“Life would be a great deal easier if dead things had the decency to remain dead.”

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashpaw~
BerichtOnderwerp: Re: Bitter taste   Bitter taste Icon_minitimeza 11 jul 2020 - 17:28

Ze was klaar met schoonmaken en legde haar kop op haar voorpoten neer, met een ijzige blik keek ze over het kamp heen. Het was niet alsof ze verlegen was, ze was ook niet bang, maar ze had al genoeg commentaar gekregen en beet ze eigenlijk van zich af, niet dat het haar kon schelen, ze was prima gelukkig op deze manier. Tot haar schrik kwam er een kleine zwarte kat naar haar toe. Vanuit haar ooghoeken hield ze het magere ding in de gaten, haar staart zwiepte zacht achter haar heen en weer. “Waarom ben je toch zo bang?” Haar ogen schoten open en haar wenkbrauwen omhoog. Ashpaw keek naar de kitten en snoof door haar neus. “Je beseft toch wel dat als je zulk soort gedrag gaat vertonen dat iedereen dadelijk over je heen loopt?” Haar blik gleed naar hem en ze hief haar hoofd van haar zwarte poten op. Wat een brutaaltje. "Ha! Ik ben degene die loopt!" De poes had een venijnige blik op haar snoet en haar staart mepte de grond. Het was wel een probleem dat ze bang overkwam op andere. Ze was gewoon volledig ongeinteresseerd in andere, maar hechte wel waarde aan de clan. Ashpaw wist al genoeg van veroordeelde opmerkingen, zij koos er slechts voor om dat al meteen te ontwijken door elke interactie te ontwijken. Maar voor zichzelf opkomen kon ze wel, en dit kleine mormel had dat even fout ingeschat.


Bitter taste Cat-1610
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitter taste DPKsfdL
Miss F
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonkit,
BerichtOnderwerp: Re: Bitter taste   Bitter taste Icon_minitimewo 15 jul 2020 - 18:00

Haar attitude leek binnen een paar seconden te veranderen en Dragonkit trok verbaasd met zijn oortje toen ze haar woorden naar hem sneerde. Had hij haar daarnet niet met een bange blik door het kamp zien kijken, alsof elke ademhaling die ze nam er één te luid was? Ze keek hem nu echter aan alsof ze hem elk moment kon villen, al bleef Dragonkit daar vrij ongedeerd onder. Hij ontmoette haar blauwe ogen met de zijne en trok zijn snuit spottend naar haar op. “Misschien wordt het dan ook eens tijd als je dat probeert te tonen in je houding?” sneerde hij terug naar haar. “Het leek er net namelijk op alsof je als één of andere bange kikker weg kon vluchten!” Hoewel zijn stem krachtig klonk, was er ook lichte verwarring in de toon van zijn stem te horen en vragend keek hij haar aan. Want wat was er eigenlijk met haar attitude van daarnet?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashpaw~
Member
Bitter taste Giphy
Loek
31
Actief
“Life would be a great deal easier if dead things had the decency to remain dead.”

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashpaw~
BerichtOnderwerp: Re: Bitter taste   Bitter taste Icon_minitimezo 2 aug 2020 - 21:58

Pff, het ventje had ook nog eens een grote mond. Ze grinnikte en krabbelde omhoog om vervolgens voor hem te gaan zitten. Ashpaw haalde haar schouders op en trok een wenkbrauw op. " Ik toon het nu toch?" Miauwde ze uitdagend naar het kleintje. Ze kon zien waar hij vandaan kwam, ze was inderdaad wat oplettender met haar doen en laten sinds het hele Bloodclan incident. “Het leek er net namelijk op alsof je als één of andere bange kikker weg kon vluchten!” De poes lachte kort en trok nogmaals haar schouders op. "Ik ben niet bang, als je dat dacht, maar ik blijf liever uit het vizier van ongewilde aandacht." Ze keek hem met haar blauwe ogen aan en er ontstond een kleine grijns op haar snoet. "Die ongewenste aandacht, betreft jou.' Vervolgde ze plagend. Een kitten kon geen kwaad natuurlijk, ze was vooral op haar hoede voor blikken die haar veroordeelde zonder dat ze degene kende. Waarschijnlijk overdreef ze gewoon, en was ze pessimistisch geworden sinds het ongeval van 4 maanden terug.


Bitter taste Cat-1610
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bitter taste
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: