What the... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 What the...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dragonkit,
Member
What the... DPKsfdL
Miss F
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonkit,
BerichtOnderwerp: What the...   What the... Icon_minitimevr 3 jul 2020 - 20:41

Het beloofde weer een ontzettend saaie dag te worden. Met een lichtelijk geïrriteerde blik keek Dragonkit naar buiten. Het duurde naar zijn gevoel nog vrij lang eer dat hij apprentice zou worden en hij kon na twee moons onderhand wel zeggen dat hij het hier helemaal zat was. Nee, eigenlijk was hij alles zat. Er was hem een week geleden verteld wat er echt met zijn ouders gebeurd was en sindsdien had Dragonkit zich van alles en iedereen afgesloten. Hij liet niemand meer in zijn hart komen, besloot dat ze allemaal de moeite niet waard waren en wilde zich ergens ook van hun afwenden. Maar hij was geboren in een Clan en hij werd geacht om aardig te doen tegen iedereen. Niet dat hij dat stomme regeltje ook maar opvolgde. Dragonkit was binnen een paar dagen veranderd in iemand die het nodig vond om anderen te kleineren, botte opmerkingen te maken en het liefste anderen te zien huilen zodat hij iets had om te lachen. Hij had zijn hart koud gemaakt zodat hij niet nog eens in de steek gelaten kon worden en hij zwoer al bij zichzelf dat als hij ooit een BloodClanner tegen zou komen, het diens beste dag niet zou zijn. En dat was de reden waarom hij warrior wilde worden: hij wilde het de BloodClanners betaald zetten. Dragonkit knipperde kort met zijn ogen toen hij in de gaten had dat iemand naar hem keek en fel keek hij terug met zijn blauwe ogen. “Is er een reden waarom je zo dom naar me zit te staren?” snauwde hij haar toe. “Zo niet, draai je dan maar weer om en ga door met wat voor stoms je dan ook bezig was.”


+ @Sunkit
Terug naar boven Ga naar beneden
 
What the...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: