Not evil, just hurt 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Not evil, just hurt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roughwolf
Member
Not evil, just hurt EtYtPsL
Renske
200
Actief
Please run the hill down screaming

-- By order of me

CAT'S PROFILE
Age: 14 ☽
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughwolf
BerichtOnderwerp: Not evil, just hurt   Not evil, just hurt Icon_minitimewo 8 jul 2020 - 17:15


Roughpaw was niet vaak alleen buiten het kamp, alleen als het echt moest. Zoals nu, ze was eropuit gestuurd om een paar prooien in haar eentje te vangen. Sure, dat kon ze wel. Misschien. Zuchtend trippelde ze door het zonovergoten woud, want ze zon stond hoog aan de hemel en probeerde zich dapper door het dichte bed te wurmen van de naaldbomen. Roughpaw zag de pracht er echter niet meer van in. Ze spitste haar oortjes en probeerde een kleine prooi te vinden, een muis of een mus, iets wat makkelijk dood zou gaan, want ze werd misselijk bij het zicht van bloed. Ze zuchtte en spitste haar oortjes wat toen ze bij de burnt sycamore kwam. Ze hoopte dat er misschien nog muizen rond de wortels waren, maar de kans was klein, aangezien dit een plek was waar heel veel katten kwamen. En alsof Starclan haar gedachten had gehoord, hoorde ze geritsel in de bosjes, niet ver weg van haar. Roughpaw duwde haar oren in haar nek en keek angstvallig naar de plek.

+ Chillypaw


Not evil, just hurt Dbl6hi8-a10f09a7-53a0-4afc-9921-33177fc8267f.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzY1MmI3Nzc0LTI1ZWYtNGRiMS1iMTIxLTM5MGIzMTI3NTQzNVwvZGJsNmhpOC1hMTBmMDlhNy01M2EwLTRhZmMtOTkyMS0zMzE3N2ZjODI2N2YucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
πιξελ
Terug naar boven Ga naar beneden
Chillypepper
Member
Not evil, just hurt BBTakD
Bunny
274
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Chillypepper
BerichtOnderwerp: Re: Not evil, just hurt   Not evil, just hurt Icon_minitimedo 27 aug 2020 - 17:58

Chillypaw was aan het sluipen, niet heel ver van de Burnt Sycamore, op zoek naar prooi. En haar gele blik had iets gespot. Een kikker, zoals Settleddust haar nog niet heel lang geleden had leren vangen. Ze had er nog nooit eentje alleen gevangen - maar voor alles was een eerste keer. Een beetje dichter.. Nog een beetje.. Met een grote sprong sprong ze op, klauwen uitgestrekt terwijl ze sneller probeerde te zijn dan het glibberige ding. Haar klauwen krasten zijn huid open maar ze wist hem daarbij ook te vertragen. Haar poten trokken het dichter bij haar, tot ze met een ietwat slordige beet de kikker dood kon bijten. Met de kikker in haar bek hangend rechtte ze zich weer, waarbij haar kopje van tussen de takken van het bosje waar ze in zat uitkwam. En meteen kwam ze oog in oog met Roughpaw. De relatie met haar zusje was tegenwoordig een beetje.. Moeilijker dan het ooit was geweest. En Chillypaw snapte ook nit helemaal hoe dat kwam. Ze clashten, ergens, maar ooit was dat niet zo. En ze hoopte dat ze terug zou kunnen gaan naar toen, want dat was veel leuker en ze hield niet van dit rare gevoel in de bodem van haar maag als ze haar zusje zag. Voorzichtig stapte de grijze kattin het bosje uit, waarna ze de kikker op de grond legde en het beetje kikkerbloed van haar snuit wreef met haar voorpootje. "Hallo, Rough..", mauwde ze zachtjes, voorzichtig. Alsof ze bang was dat haar zusje elk moment zou kunnen wegrennen.


Not evil, just hurt SFqKyj
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Not evil, just hurt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: