Read my mind. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Read my mind.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Copperpaw.
Member
Read my mind.  DPKsfdL
Miss F
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Copperpaw.
BerichtOnderwerp: Read my mind.    Read my mind.  Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 18:02

Als er één plaats in zijn kopje was blijven hangen dat zijn vader aan hem had laten zien tijdens hun tour door het territorium en alles wat eraan grensde, dan was het wel Fourtrees. Het was een lange wandeling geweest van hun kamp naar daar, maar Copperpaw’s vermoeidheid en zijn zwoegende flanken waren beiden versoepeld toen hij zijn kop in zijn nek had gelegd en naar de majestueuze eiken had gekeken die ver boven hem uittorenden. En dus was de rode tabby vandaag weer naar die plek getrokken. Zijn vader had andere taken te vervullen en hij had Copperpaw een dagje vrij gegeven. Zijn vader had aangegeven dat Copperpaw het jagen inmiddels goed onder de poot begon te krijgen en dat ze binnenkort zouden overgaan naar wat geavanceerdere technieken, maar dat hij Copperpaw eerst wilde leren hoe hij fatsoenlijke grenspatrouilles moest doen. En daarna zouden ze eindelijk aan de vechttechnieken beginnen. Copperpaw kon niet wachten! Maar goed, eerst nog de andere verplichte dingen die hij moest leren. En de gebruikelijke taken voor een apprentice die hij niet echt aangenaam vond, maar waar hij zeker ook niet over klaagde. De trek naar Fourtrees duurde naar zijn idee vrij lang en even was hij bang dat hij de weg kwijt was geraakt, maar uiteindelijk kwamen de drie geuren van de andere Clans hem tegemoet en wist hij dat hij goed zat. Hij legde zijn kopje weer in zijn nek toen hij de bomen tegemoet kwam lopen en een glimlachje spreidde zich om zijn lippen. Nee, hij dacht niet dat hij dit zicht ooit beu zou worden.


+ @Tawnyleaf
Terug naar boven Ga naar beneden
Tawnyleaf
Member
Read my mind.  DPKsfdL
Quinty
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tawnyleaf
BerichtOnderwerp: Re: Read my mind.    Read my mind.  Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 21:09

Met een konijn in d'r bek was ze een gat aan het graven. Ze had een succesvolle vacht gehad en wilde eigenlijk meteen terug naar huis toe gaan, maar het was nog vroeg op de dag en ze had besloten om liever nog eventjes een rondje te gaan lopen. Dus had ze het konijn aan de rand van het gebied begraven en draaide zich nu om, om de rest te begraven. Eenmaal klaar knikte ze naar haar werk, voordat ze haar kop in de wind stak. Het was rustig op het gebied, de laatste tijd leek er weinig aan de hand te zijn op 't territorium. Misschien dat ze eens erbuiten moest gaan kijken, eens zien of er iets interessant aan de gang was bij de Fourtree. Tawnyleaf schudde haar korte vacht uit, voordat ze in de richting van de vier grote bomen wandelde.
Ze liep met haar neus in de wind, zodat ze goed kon merken of er andere katten waren. Het was niet alsof ze bang was voor andere katten, gewoon dat ze de andere clans niet vertrouwde. Zo gingen haar nekharen ook overeind staan toen ze de geur van iets bekends rook. Ze gromde, maar herinnerde zich dat ze op neutraal gebied was, ze mocht niemand aanvallen hier. "Thunderclan," gromde ze, niet wetend of ze binnen gehoorafstand van iemand was. Op haar hoede liep ze door, totdat ze tussen de vier bomen in liep. Daar vond ze een rode apprentice, jong, heel jong. Iets jonger dan haar adoptieve zusje. Ze vernauwde haar ogen, voordat ze verder liep. "Thunderclan," miauwde ze nu, streng, gericht op de apprentice.
Terug naar boven Ga naar beneden
Copperpaw.
Member
Read my mind.  DPKsfdL
Miss F
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Copperpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Read my mind.    Read my mind.  Icon_minitimedi 14 jul 2020 - 10:00

Het ene moment was hij nog aan het genieten van het uitzicht, het volgende moment werd hij benaderd door iemand die hem streng toesprak. De woorden waren niet helemaal duidelijk voor hem, maar het was duidelijk wat voor emotie ze er achter wilde plaatsen en hij keek haar rustig terug aan. Ze was van een andere Clan, dus ze kon hem onmogelijk vertellen wat hij wel en niet mocht doen. Hij mocht hier naar zijn eigen idee gewoon zijn, daar had ze niks over te zeggen. “ThunderClan, ja,” antwoordde hij dan ook op een licht sarcastische toon. “Of mijn hele leven moet een leugen zijn en ik ben stiekem een RiverClanner die in het geheim is opgegroeid in ThunderClan, maar die kans lijkt me klein.” Hij zou het niet bepaald leuk vinden als hij nu nog zou uitvinden dat hij een half-Clanner was, maar hij wist dat zijn ouders zijn echte ouders ook waren en dat hij honderd procent ThunderClan was. En dat vond hij prima zo. “Mag ik vragen waarom u me aankijkt alsof het een schande is dat ik van ThunderClan afkomstig ben?” vroeg hij op een defensieve toon, maar in zijn koperkleurige ogen was duidelijk de verwarring te zien die hij voelde. Wist deze she-cat soms iets over hem dat hij zelf niet wist? Want dan mocht ze hem dat nu gerust vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Read my mind.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: