Dream glow 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Dream glow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winterbear
Member
Dream glow W13DUcR
Cammiebammie
153
Actief
sleep like a winter bear

CAT'S PROFILE
Age: V 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: V Tunneler
Winterbear
BerichtOnderwerp: Dream glow   Dream glow Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 23:00


Winterkit was misschien nog super jong, maar dromen kon hij wel. Het kleine bolletje sliep dan ook vaak, dus hij beleefde allerlei avonturen in zijn slaap! Hij vond het dus ook niet zo nodig om heel actief te zijn. Hij was wel actief in zijn dromen, voor zover dat ging. Het was dan misschien wel een droom, maar sinds zijn korte leventje nog maar net begonnen was had hij nog niet heel veel om over te dromen. Maar dan ook weer wel, aangezien hij elke dag wel nieuwe dingen zag, rook, ontdekte, hoorde. Ja oké, in zijn dromen was het een avontuur, maar buiten zijn dromen ook. Maar nu was kleine Winterkit dus in dromenland, met zijn korte snorhaartjes en korte, stevige pootjes wild heen en weer bewegend.

Swankit


over the winter lake i was thrown
Dream glow QZwHEhL
a thick ice has formed
Terug naar boven Ga naar beneden
Swankit
Member
Dream glow DPKsfdL
Miss F
45
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: She-cat ♀
Rank:
Swankit
BerichtOnderwerp: Re: Dream glow   Dream glow Icon_minitimewo 15 jul 2020 - 18:07

Ze was in slaap gesukkeld nadat ze uitgebreid met haar pleegvader had gespeeld. Hij was uiteindelijk weggegaan en zij had niet langer meer tegen de slaap kunnen vechten. En nu was ze verwikkeld in een droomloze slaap, haar snorharen zacht trillend toen een briesje de nursery binnen kwam waaien en even kort met haar vacht speelde. Swankit belandde heel even tussen het ontwaken en dromen in, maar uiteindelijk nam de slaap het alweer over en zou Swankit deze keer wel in een diepe slaap verzeild zijn geraakt ware het niet dat diegene naast haar wild met zijn pootjes begon te bewegen. Swankit opende in eerste instantie gealarmeerd haar grijze oogjes, maar toen ze in de gaten had dat het Winterkit was die niet stil kon blijven liggen, rolde ze met haar ogen en gaf de nog maar pasgeboren kitten een klein, zacht zetje. “Winterkit, houd je poten eens thuis,” zei ze op een geërgerde toon, waarna ze een beetje van hem weg schoof. Dan maar zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Winterbear
Member
Dream glow W13DUcR
Cammiebammie
153
Actief
sleep like a winter bear

CAT'S PROFILE
Age: V 23 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: V Tunneler
Winterbear
BerichtOnderwerp: Re: Dream glow   Dream glow Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 17:21


Hij was druk bezig in zijn droom. Hij had geen sport nodig, zo veel was hij aan het bewegen in zijn droom. Maar helaas was het niet van lange duur, ook al was hij al een behoorlijke tijd aan het dromen. Er werd tegen hem aan geduwd, en iets werd gezegd. Het duurde even voor Winterkit ontwaakt was uit zijn droom, maar echt wakker was hij nog niet. Slaperig keek hij op en zag een grijze kitten naast hem. '..Huh?' piepte hij verbaasd naar haar. Wat was er aan de poot?


over the winter lake i was thrown
Dream glow QZwHEhL
a thick ice has formed
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dream glow
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: