Silver wings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Silver wings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bluejay
Member
Silver wings Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Silver wings   Silver wings Icon_minitimevr 10 jul 2020 - 23:03


Zijn route had hij van te voren gepland, nieuw voor de kater. Vaak keek hij gewoon waar het pad hem leed, liet hij zijn poten beslissen. Echter wilde hij graag naar deze plek, had hij van te voren al besloten er heen te trekken om na tijden weer is andere katten dan zijn clan genoten te kunnen treffen, en hoewel riskant, zeker met de status van hun huidige leader tegenover de omgang met andere clans, bang voor verraad vanaf alle kanten, was het volgens hem nog geen probleem andere te spreken zolang je geen grenzen oversprong. Met een lenig sprongetje sprong hij de open plek op, alleen begroeid met wat bosjes en de vier groten bomen aan wie het haar naam te danken had. Genietend van de warme zon die door de bomen heen gefilterd op zijn schouders belanden liep hij naar het midden van het veld, waar hij eens goed zich heen keek. Gatherins, hij genoot er iedere keer weer van, altijd nieuwsgierig naar updates van ver buiten de shadowclan grens, altijd nieuwsgierig naar andere hun avonturen van die maan, van de afgelopen  maan, iedere keer was er wel wat interessants te vinden. Maar nu, bij het dag licht, was de plek heel anders, het was er stil, rustig, bijna saai als hij eerlijk moest zijn.

                                                         + Silverwish
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwish
Member
Silver wings YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Silver wings   Silver wings Icon_minitimewo 29 jul 2020 - 18:23


Misschien mocht ze er dan toch eindelijk aan geloven. Nu ze ''vrij'' was van de Nursery kon ze gaan en staan waar ze wilde, dus misschien kon ze nu toch eindelijk eens de bomen van Fourtrees in klimmen. Maar misschien ook niet, lag er een beetje aan of er andere katten waren, en of ze het uiteindelijk wel zag zitten. Ze ging er dus wel heen met een doel, maar of ze dat doel ging uitvoeren was nog maar de vraag. Het loste al een beetje op toen ze een grijze kater op de open plek zag. Hoewel ze goed kon klimmen wist ze niet of ze erg op haar gemak zal zijn als anderen haar na gingen staren. Toch liep ze de open plek op met een glimlach. 'Goedemiddag,' miauwde ze naar de onbekende kater.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluejay
Member
Silver wings Yo10
Sannemander
575
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Best senior Warrior
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: Silver wings   Silver wings Icon_minitimevr 14 aug 2020 - 14:41


Silver wings Ti50Lsn
.............................................................................
E
en mooie poes was het, de poes die nu de open plek op stapte, haar vacht dezelfde kleuren als de zijne, echter het patroon en de lengte was wat de twee ver van elkaar afhield. Met een kleine glimlach zag hij hoe ze haar pad richting hem vervolgde, haar geur haar afkomst veradend. 'Goedemiddag,' begroette de poes hem waarop de kater haar vriendelijk toeknikte "Insgelijks uh?". Vragend keek de warrior de poes aan, hintend naar de naam die ze droeg. Ze had haar immers nog nooit eerder gezien, dat was zeker, de kater had een goed geheugen voor dit soort dingen, maar nergens kon hij de gevlekte poes er in terug vinden.

♛♛♛

Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwish
Member
Silver wings YCOZmau
Camilla
894
Actief
and so the adventure begins

CAT'S PROFILE
Age: 28 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Silverwish
BerichtOnderwerp: Re: Silver wings   Silver wings Icon_minitimeza 22 aug 2020 - 17:58


Ze moest eerlijk toegeven dat hij best mooi en misschien zelfs wel een beetje aantrekkelijk was. Ach ja, opmerken dat iemand er goed uitziet is niet erg toch? Dat is normaal. De kater, wie van ShadowClan kwam aan zijn geur ruikend, knikte haar vriendelijk toe. 'Insgelijks, uh?' Ze keek hem even vragend aan, maar glimlachte toch toen ze begreep waar hij op doelde. Haar blauwe ogen gleden even over haar gevlekte vacht voor ze weer naar hem toe draaide en knikte. 'Het zijn dezelfde kleuren, inderdaad,' merkte ze op. 'Ik ben Silverwish,' stelde ze zichzelf voor en ze ging zitten, haar staart netjes over haar pootjes geslagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Silver wings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: