[tour] Mentor adventure 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [tour] Mentor adventure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowflight
Member
[tour] Mentor adventure Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: [tour] Mentor adventure   [tour] Mentor adventure Icon_minitimewo 15 jul 2020 - 23:12


Cottonpaw, zijn nieuwe toegewezen apprentice. Een hele verantwoordelijkheid die Crowflight al te graag op zich nam. Zoals hij al met de Thunderclanpoes besproken had, waar hij nu een stuk wantrouwiger naar was, had hij al gehoopt dat hij er een kreeg. Het was het soort verantwoordelijkheid dat hem vermaakte zonder dat hij gelijk het lot van de hele clan op zijn schouders had staan. Nu had hij alleen het lot van een erg enthousiaste apprentice in zijn poten. Even duwde ze hun neuzen tegen elkaar en fluisterde ze ook terug naar hem, stem trillend van opwinding. Goed, want hij voelde er even veel enthousiasme voor. No offense naar Timberpaw, maar dit kon hij beter aan in term van apprentice. Hopelijk was ze ook even enthousiast voor de trainingen zelf.

De rest van de mededelingen vlogen voorbij en snel genoeg stond Cottonk- paw nu, dat moest hij onthouden als verantwoordelijke mentor, weer voor zijn neus. Haar enthousiaste stemmetje begon meteen te ratelen en hij luisterde met een vrolijk glimlachje. Het enthousiasme dat ze toonde werkte aanstekelijk op hem, samen met de trots dat hij deze taak kreeg. Naar buiten gaan, natuurlijk, het beste deel van apprentice worden. "Klinkt als een goed plan," grijnsde hij terug naar haar. Nog even wierp hij een blik door het kamp, maar met haar vrolijkheid wilde hij niet te lang rond blijven hangen voor saaie warrior dingen. Nee, het was tijd om te vertrekken. Crow draaide zich om en wenkte haar mee met zijn staart, richting de uitgang van het kamp waar hun avontuur zou beginnen. "Zijn er plekken die je meteen wilt zien of wil je gewoon de hele rondleiding?" begon hij. Voor nu zou hij Cottonpaw nog een beetje het voortouw laten nemen. Ze zouden vanzelf serieus genoeg moeten worden wanneer ze bij het trainen aankwamen.


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
[tour] Mentor adventure Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [tour] Mentor adventure   [tour] Mentor adventure Icon_minitimewo 5 aug 2020 - 0:42

Wauw! Naar buiten! Eindelijk zou ze voorbij de muren van het kamp kunnen zien. Snorrend trippelde ze dan ook naast Crowflight, haar kersverse mentor. Een goed plan, natuurlijk! Ze had alleen maar goeie plannen. Ze huppelde als een dartel hert naast de grijze warrior en toen kreeg ze zelfs de vraag wat zíj wilde zien. ‘Ik wil álles zien!’ kirde ze vrolijk. Haar staart stond als een antenne recht in de lucht en haar oogjes twinkelden vrolijk. Maar wat wilde ze nou het allerliefste zien. Ze kantelde haar kopje, waarna ze Crowflight eens lang aanstaarde. ‘De rivier! Ik wil weten wat Riverclan nou echt is! En daarna... daarna wil ik jouw favoriete plek zien,’ miauwde ze vrolijk. Want ja, ze moest leren van de beste. En als hij al eens stomme favoriete plek had, kon ze hem direct lekker oordelen. Ja ja, dit was een heel slim plannetje van haar!

[tour] Mentor adventure Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowflight
Member
[tour] Mentor adventure Ezgif_10
fox
141
Actief
Living in a ghost town
Feeling like a class clown
Running with the magpies
Walking like a crow

CAT'S PROFILE
Age: ¬ 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowflight
BerichtOnderwerp: Re: [tour] Mentor adventure   [tour] Mentor adventure Icon_minitimeza 5 sep 2020 - 20:09


Alrighty, training. Met het aanstekelijke enthousiasme trippelde Cottonpaw achter hem aan. De eerste vraag was waar het kleintje heen wilde gaan, de tweede vraag zou natuurlijk zijn of het ook mogelijk was. Alles. Het goede nieuws was dat dat het uiteindelijk doel van de rondleiding was. Alle belangrijke plekken zou Crow aanwijzen, maar ze hadden een beginpunt nodig. Lang keek Cottonpaw hem aan en even lang bleef hij terugstaren met een kleine geamuseerde glimlach. "De rivier! Ik wil weten wat Riverclan nou echt is! En daarna... daarna wil ik jouw favoriete plek zien." Dat kon allemaal geregeld worden. Waarschijnlijk moest hij Starclan maar eens extra bedanken voor het enthousiasme dat zijn kersverse apprentice toonde. Zijn eigen favoriete plek kon hij er makkelijk achteraan gooien aangezien het de waterval was. "Kom maar op naar de rivier dan," mauwde hij vrolijk. "Met wat geluk kunnen we er zelfs een vis uitscheppen," ging Crowflight wel verder. Ze zouden wel zien terwijl hij zijn pad veranderde om naar de rivier toe te lopen.


Crowflight
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[tour] Mentor adventure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: